|
![]() |
#4861 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tamo su stvarno nenormalni, ne možeš se zaustavit niti napit se vode....milijuni...a ogromni....da se dogovore mogli bi te odnijeti mladima, skupa sa biciklom ![]() Citiraj:
Ako nađeš pm-aj ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 18.06.2010. u 14:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4862 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
danas se ja pridruzio NIK-u u voznji jer sam htio i sam ici na dotrščinu, a pošto nisam nikada bio tam prikrpo sam se njemu ![]() Mislio sam da je ta dotrščina nešto slićno maximiru al sam se gadno zahebo i umro sam skoro na svakoj uzbrdici tak da me je nik vecinom ceko ![]() sada cu uploadat rutu, sam da skuzim kak ![]() EDIT: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yfohapmpvffaicqm ispravljen link EDIT2: Evo da i ja malo opsirnije to napisem Mislim da cu i ja isto zaobic maximir i doc se tu vozikat jer ima stvarno dobrih staza a i da se lijepo spustati niz njih. moram jos malo nabijati kondiciju jer se nikada nisam penjo uz brdo pa se mozda zaletim i sutra isto tam da vidim i druge dijelove šume, a možda ko i nik nabacim malo vise krugova Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 19.06.2010. u 12:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4863 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas smo se zgmmax i ja provozali Dotrscinom (oboje prvi puta), on je bio ogranicen vremenom pa je napravio samo jedan krug, meni vrag nije dao mira pa sam odvozio jos dvije runde (3 sveukupno) ![]() Sto reci, meni je Dotrscina otkrice i za ubuduce ako necu imati vremena za Sljeme vozim samo Dotrscinu, Maksic me vise ne zanima. Za trenkanje dusu dalo...k tome na Dotrscini sam za 10ak min. Krenuli smo s parkinga pa lijevo singletrackom do potoka i onda onim makadamom koji prolazi s lijeve strane rasadnika (a desno od potoka) sve do spoja sa 59icom i dalje sve do ceste da vidimo gdje to izlazi - odnosno u koju ulicu treba uci kad se spusta sa Sljemena. Eh, onda se trebalo popeti nazad ![]() Ulica je Draskovec, samo dvije dalje od mjesta s kojeg se izadje pri spustu u Markusevec sto je mrak - slijedeci puta - tuda, garant ![]() Spust odmah desno - ne uz sami potok, nego malo vislje, jako lijepo i brzo, kombinacija nesto sireg sumskog puta i single tracka u donjem dijelu. Drugi run - uspon istim makadamom pa spust lijevom stranom da vidim sto ima tamo - e to je 59ica, koja ako se spusta, prolazi s lijeve strane rasadnika...ihhh koja grehota, popesti se da bi se spustio setackom poplocanom stazom. Treci run - ovaj puta ulazim skroz lijevo od sume uz rampu, dalji uspon kao i prvi puta ali spust malo drukcijom kombinacijom skrecem vise prema desno pa tako zavrsavam na single tracku koji prati potok, staza je jako neravna i krivudava i nekoliko puta sijece suho korito potoka - od tri spusta ovaj je bio najbolji i najzanimljiviji, i s najvise blata ![]() Da se tu iskombinirati jos toga, sad cu ja tu cesce navratiti i ima da apsolviram sve stazice na Dotrscini he, he. [edit] Dok ja natipkam report zgmmax me preduhitri p.s. i ja sam ocekivao nesto kao Maksic pa nisam ponio kacigu ni vodu - gadna pogeska. Preporuka je ne odmarati u sumi jer krvopije hrle u rojevima Zadnje izmijenjeno od: Nik. 18.06.2010. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4864 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ovo sam odvozio 3 puta ![]() ![]() Ovaj uspon na ruti je dobar. Prestrmo za penjanje na biciklu (bar meni) ali si gurajući za par minuta na vrhu. Markirana je Citiraj:
![]() Kakva bi bila za uspon, može li se kraj ploča? EDIT: Jeli dobar voltage kroz kanale ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 18.06.2010. u 23:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
kvart- jarun- bundek- trg- kvart. u biti je bilo... birtija- birtija itd. ![]() provozikao sam se, nagutao se mušica i spreman sam za spavanac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4866 |
Premium
|
@Murina Vjerojatno je to taj spust (postoji tamo vise varijanti a po tracku se to bas i ne vidi, ali vjerujem da je to ta ruta) Kud si ti to izasao na Fruscinje? Moram se tuda provozati pa da procjenim dal je bolje preko Draskovca ili ovim tvojim putom. Ma ta 59ica je bezveze IMHO bolje je uspinjati se makadamom koji sam spomenuo. Ide Voltage svugdje, ali mislim da danas pada Fuel EX8 a voltage ide na bubanj. [edit] Bio danas u Rog jomi i nemaju ni jednog Fuela sklopljenog - koji ducan! K tome 19.5" nema (prodani), dolazi 1.7, 18.5" ima i sklopit ce ga u ponedjeljak za kad sam dogovorio probnu voznju (ajd bar nesto). Prvo im je debelo kasnila isporuka bicikala, kad su napokon dosli skoknuo sam do ducana i isprobao dvije meni interesantne velicine...sad kad hocu potrositi novce nemam na sto...tak ionak je lose vrijeme i bolje da nema jer bi mi tesko palo da je novi bike u garazi a vani lijeva. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 19.06.2010. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4867 |
Premium
|
Preko Draškovca je normalni uspon i mislim da je najbolji, kad se ide sa Sljemena. Markuševečka-Fruščinje-označena pl. staza, uspon je nekih 300 metara ali jako strmo. Zgodan je ako se želiš brzo popeti na vrh ali gurajući. Da se i on uzeti u obzir nakon Sljemena, pogotovo ako ti se ne da više pedalat uzbrdo. Znao sam da ćeš se odlučit na novi bajk poslije dotrščine. I prijatelj je kupio fulku nakon prvog puta ![]() Jesi naletio na onaj kanal u koji se spustiš sa jedno 4 metra visine? meni je prvi put skoro kičmu slomio ![]() EDIT: @zgmmax krivi si link stavio, ovo je pravi: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yfohapmpvffaicqm EDIT2: @Nik, svi su takvi dućani, kao da ne žele prodati i rade ti uslugu kad ti nabavljaju bajk. I Kiendl sport i Rog-Joma i DSG... treba ih zvati svaki dan, posjećivati svaki drugi da bi na kraju saznao da će ti MOŽDA doć taj model za mjesec ipo dana... Najjače što sam čuo: "Nema taj model, proda se čim dođe." Pa naruči ih pet P.zda mu materina!! EDIT3: @Nik: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=32&t=37429 Zadnje izmijenjeno od: murina. 19.06.2010. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() bi i ja dans u rog jomi iso sam malo slinit za fulkama. i bio neki "ljubazan" prodavac. pitam ga di imate ruksake sa mjehom, a on tam pored odjece i dalje nastavi tipkat po kompu nekaj. nije mi se ni dalo pitat ga nekaj o ex-u ili remedy-u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4869 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zasto bi netko nakon dotrscine kupovao fulku? pa barem je tamo sve fino ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4870 |
Premium
|
Ma nije to razlog, samo je tako ispalo, pa sam ga zezao da se boji kanala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4872 |
Premium
|
@Murina Skuzio sam da mi treba novi bajk cim sam malo stasao i poceo napadati Sljeme...samo je bilo pitanje koliko cu se moci isprsiti i dal da to napravim ove ili iduce sezone. Inace Voltage ide frendu po prijateljskoj cijeni tak da je prodan...samo ne ide iz garaze prije nego uvezem novi stroj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 |
Premium
|
ma krivo sam se izrazio, jasno da je fulka za sljeme. Dotrščinu se može i sa dječjim bmx-om odvozit ![]() Ovo vrijeme je stvarno u k. više. Prognoza mi kaže večeras lagana kiša, pa ozbiljna kiša do ponedjeljka, pa u utorak popodne lagana, pa srijeda oblačno, pa opet u četvrtak kiša... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#4880 |
Premium
|
Bio sam danas na Sljemenu ali bez bajka (treba odrzavati i hodacku kondiciju), po Bikci do Puntijarke, i dosta se kise izlilo staza je ful natopljena i nije bas za bicikliranje. Inace, fulka kad dodje vrlo brzo ce se provozati po Sloveniji, samo mi jos fali thule nosac, ali budem i njega utrzio, kaj sad ![]() btw...slijedeci spust sa Sljemena ide s vrha, 18-icom do Njivica, lijevo prema Markusevcu, i secer na kraju - sjuriti se Dotrscinom. Svi vi koji stalno pilite stazu do Pilane, trebate probati ovu rutu koja je cca 3x duza pa da vidite kak to izgleda...odnosno da vidite kak samara raslinje pri spustu ![]() Mogu ja glumit vodica ak treba, nije bad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4881 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Može Nik, tebe još nisam u personi upozno ak se ne varam. Predstojeći tjedan petak subotu sam relativno slobodan pa bi se mogli dogovorit opet nas par komada. Dwarf je već reko da će ić ![]()
![]() |
#4882 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() a kondicije da bi se mogo sa bikeom popet na mount everest ![]() mogo bi i ja sa vama onda petak ili subotu napokon ak me ponovo nekaj nebu sprijecilo, a i nik je reko da ste vi kakti sporiji malo nego kada ide murina, vuco ili renesis ![]() a meni pase takav tempo jer ja crknem na prvoj uzbrdici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Nadam se da će vrijeme poslužit, ja se s frendom mislim dopeljat s vama. Samo ćemo morat s bicima u vlak, a neznam kakva je situacija po tom pitanju. Jer da neznam koliko kondicije imam, a baš i nemam, izgubili bi previše vremena. Sad najvjerojatnije subota, ako vi ostali idete.
![]() |
#4884 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tak je, sporiji sam, ja nisam odvaljen od stijene, ja jesam stijena ![]() Mogu lojstek odpedalat uz par stajanja, pa bi to bilo idealno, da mogu s nekim pričat do gore ![]() Bajk u vlak možeš, platiš ekstra kartu za njega ![]()
![]() |
#4885 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ma ja sam umro odmah na dotrscini jer cim smsli u sumu neso je zraka ![]() nisam odpeljo neku postenu dionicu uzbrdo nikada ![]() a planiram ove godine napraviti neki pothvat kod mene na moru isao bi od brtonigle do motovuna po dolini mirne pa bi mi dobro doslo malo konde sto se tice brijega jer po ravnom vozim bez beda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4886 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4887 |
Premium
|
Tko nemre pedalirat moze gurat uzbrdo...ionako je to priblizno isti tempo...nizbrdo su svi brzi ![]() Meni taman pase pet/sub paaa mozda i ned. Petak mi je neradni pa treba samo odabrati bolji dan. Bas sam skicnuo prognozu i nije bajna ali valjda ce se dati nesto iskombinirati. Nisam jos upoznao "mladju" PC ekspert bikersku ekipu, pa je vec i red da napravimo koji sljemenski spust. [edit] Zna li netko kakve su flat pedale DMR V-8 i V-12 (te su mi skupe!), da li ih netko mozda iama/0? (po testovima su dobre) S Fuelom dolaze Crankbros Candy C koje me ne interesiraju...radije bi da ih nema i da je bajk jeftiniji 500kn ![]() ...tako da moram odmah kupiti i neke flat pedale, ako ima netko kakvu preporuku (dobavljive u ZGu), neka slobodno puca. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 20.06.2010. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4888 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Pozdrav Oprostite na amaterskim terminima,frend mi je pričo o nekim gumenim oblogama koje se naljepe na unutrašnju stranu vanjske gume protiv bušenja guma dal neko zna pravi naziv te stvarčice i di je ima za kupit u Zagrebu. Najme dosadilo mi mijenjat zračnice, uspio sam ih probušit 7 kom u zadnjih mjesec dana neznam kako ali ove godine imam peh kaj se toga tiče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4890 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
BTW, zašto si ne zakrpaš zračnicu ? Kupiš za 25kn onaj kit koji ima 5-6 zakrpa valjda, a rezervnu zračnicu za do doma si uzmeš u torbu ili zaljepiš za sic štangu sa selotejpom. P.S. Jesu li to ubodi od trnja/stakla ili snakebite-ovi ? Snakebite je očigledam kad imaš onak dvije crtice gdje pušta, što bi reklo da imaš prenizak tlak u gumama. A od trnja/stakla sitne rupe lagano zakrpaš.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|