|
![]() |
#4771 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
kupa? od mene je blize, ali od grada ima tak oko 30km. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4772 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo jedan dio delegacije je dosao kuci. mi se popeli lojstekom, spustili 9tkom. zbusili 5 guma po putu, tako da nam se spust oduzio, ali ajde... neka neko drugi malo vise napise ![]() ![]() ![]() http://slike.hr/slike/p6123888_06fba.jpg.html http://slike.hr/slike/p6123961_052f7.jpg.html http://slike.hr/slike/p6123981_ab559.jpg.html http://slike.hr/slike/p6123955_444ed.jpg.html http://slike.hr/slike/p6123956_07bb3.jpg.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4773 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dakle, nikad rječitiji renesis vam je sve pokazal u 5 fotki ![]() Spuštali smo se fino i na gornjem bržem dijelu di su oni šahtovi je prvi pokleknuo, jedan od dvojice noobeka koji su prvi put išli gore. ![]() Stali smo pa gledali di su, ja sam u međuvremenu osjetio da mi je SPD nešto olabavio, ispalo je da mi je cleat bio otpušten iz cipele, pa sam taman vremena imao za zašraufat to. Staza je ljepota, stvarno. Jedina je mana, očito, što ima jako puno kamenja i korijenja na kojima se može guma probušit, tak da smo stajali na 3 mjesta do dolje. Najbolja scena je bila kad je kolega samo odložio bajk sa strane dok su ovi krpali gumu i samo odjednom, bez dodirivanja gume i bicikla čuješ PŠŠŠŠŠŠŠŠŠ a kolega odskoči u stranu: "u jebote, mislio sam da je zmija" ![]() ![]() ![]() Pa smo treće stajalište imali tu di vidite fotke sa dropa, prvenstveno jer je drugi od noobeka na tom dropu opal. Fino se spucal, malo krvario i naravno, na glavi jedna ogrebotina. Hvala bogu, nije ništa strašno, ali samo pouka da stvarno treba nosit kacigu. Čovjek se malo žešće zapeljal, ima novi bajk i još si nije znal limit, točno ono o čemu Renesis mudro zbori. Kad je vidio drop prikočio je i nije imao dovoljno brzine da ga preskoči (ko mi budale na fotkama ![]() Al moj prvi pad na pilani je bil atraktivniji ![]() Donji dio staze nešto prije izlaza na asfalt smo išli po vrlo uskom singletracku koji je bio povišen tak da je s obje strane bila rupa, tam sam jednom legal jer se još nisam naviknuo na spd. Jedan od onih smiješnijih padova kad tek kupite spd ![]() ![]() Za sve pouka dana: kupite kacigu, vozite koliko se usudite, a kad uhvatite osjećaj za feeling ( ![]() ![]() P.L.U.R. <3 pooosee
![]() |
#4774 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() meni je zracnica otisla dok je bajk bio naslonjen i dok je mate popravljao svoju gumu XD pukla je na ventilu :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4776 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vbrake men ![]() jos cekamo da se javi druga pce delegacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4779 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
yep, vozim scotta starog sedam godina sa v-brake boosterom i mx pro eta naprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4780 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4781 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Bacio danas solo vožnju od Male Gorice do Okiča, ispalo nekih 28km- ravnog nema više od 1km. Drugi put imam u planu do Sv. Martina pod Okičem. Na povratku sam imao peh na jednom spustu popushio duble sneak bite (ode prednja i stražnja zračnica). Kod sebe sam imao samo jednu zračnicu i set za krpanje. Stražnju promjenim kak treba dok sam prednju trebao krpat. kak sam već lagano izmoren od puta i sunca uspijem pokidati ventil ![]() Tada je nastupila improvizacija, stavim obje izbušene zračnice u prednji kotač i dodam još trave koliko se dalo natrpati i tak otpeljo jedno 7km. Čak sam na jednom djelu prebacio 30km/h ![]() Ovim putem se zahvaljujem onome koji je dao savjet sa travom, više se ne sječam tko je to napisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4782 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hahahaha, daj me nemoj zezat da si iskoristio taj trik ![]()
![]() |
#4783 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Inače De5tr0yer napisa san na bike@KSET da ti onaj tip kupi novu zračnicu koji si mu velikodušno ustupija, valjda oće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4784 |
sto da napisem ?!
|
moze preporuka nekih kvalitetnih rukavica dugih prstiju (a da nisu zimske), ili neka iskustva ?! svidaju mi se konine iz ciklo centra. od onoga sto nalazim po net-u. dao bih oko 250 kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4786 |
Avocado
|
![]() |
#4787 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4788 |
Avocado
|
A jesi ga bogami istočio ![]() Neka si ti samo do dna dopedalal i dobro je ![]() Imam ja ljepila još kod kuće, tako da nije problem, a i teško ćeš me ovi tjedan na faksu vidjet. ![]() Radije mi kupi sendvič u menzi ![]()
![]() |
#4789 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Evo par slikica: http://slike.hr/slike/image00003_22dda.jpg.html http://slike.hr/slike/image00002_a5647.jpg.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4791 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bahaaha NIK, odlično!!! Inače, prijatelj jučer uspio na staklo iskidati vanjsku gumu toliko da mora kupiti novu (švalbica stara jedno tjedan dana), i to preko čepa, a ne kroz mekano ![]() Bio sam predvečer u Dotrščinu. Uspon (guranje) do vrha se radi u sprintu. Komarci tjeraju, ko ne vjeruje, neka ode provjeriti ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 14.06.2010. u 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4797 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
leustek staza...ali nebrini...ja ću se potruditi da je tempo do gore penzionerski ![]() a jbga kad sam ja mislio da nemogu prije...sad kad sam saznao da mogu bilo bi zgodno da se ova kuja od distojera javi pa da malo uranimo s terminom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4799 |
Moderator
|
Ajd ak ćete gore oko 5-6, mogao bih i ja s Vama. Trebam isprobati jednu stazu što me zanima, pa da gore ne idem sam. EDIT: Lojstek (staza 14) = 6.5km cesta = 14km
![]() |
#4800 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa nije moguće da ćemo se ja i Vuco sinkronizirati u vremenu odlaska na sljeme ![]() uf...samo da je naći distrojerov broj i reći mu da bi bilo zgodnije da u 5 se nađemo ![]() @tomi : ma lagana ti je staza...duplo kraća od ceste |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|