|
![]() |
#4681 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
to je jedini nacin. (stat pa snimiti) ja probao nedavno puknuti kameru na bajk. napravio nosac i prisarafio je gore. ali, malo se previse trese. jos je sniman spust po cesti. a, i osjecaj brzine preko kamere je 0. premda ides fino, na kameri izgleda kao da stojis. ovako kad netko prosvira pored tebe bi se jos i dalo skuziti da je brzo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4682 | ||
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4683 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@željac..Ili pikneš ovak nekaj. ![]() Ili ovak nekaj za volan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4685 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja san imal ideju zalijepit fotic na kacigu pa se strmoglavit po raznim stazama, ima mozda neko neku kameru koja bi se lakse zakeljila? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
jbga...jedina metoda ti je ono s ebay-a... ja imam fotić koji snima 30fps na 640x480...i to poprilično je dobra snimka...i sad skupi nas se par ![]() ![]() 'vako to izgleda kad je na volanu montirana kamera...dakle sve se trese i "sporo je" Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 08.06.2010. u 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4688 |
Ex-Gastarbajter
|
@dwarf - treba kameru montirat na kacigu. ne na volan. iskustvo sa lampama jasno je pokazalo ![]() sto se tice filmica, normalno da izgleda sporo kad ide sporo ![]() ![]() EDIT: i koliko god brzo vozili, uvijek to izgleda sporije i ravnije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4689 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4690 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4691 |
Premium
|
Šta znači belmiran?? ![]() EDIT: Sad sam guglao ![]() ![]() Lanac je bio počupan kao da ga je nekakav stroj samlio, ono komadići metala, "piljevina", skupljao komadiće i popizdio kad sam skužio da se ne može sastaviti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
ekipo ako netko zna nekoga tko bi mjenjao bajs za iphone nek mi se javi! trebam bajk a imam iphone 3g 16gb viska pa eto ako netko zna nekoga nek javi! inace sam oko 190 cm pa tak nekaj 21" ili vise....
![]() |
#4694 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Treba kupiti ovo pa da vidis kako dobro ispadaju filmici... ContourHD1080p Ja bi bio zadovoljan i sa slabijom verzijom 720p (1900kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo okačite renesisu kameru na glavu, osjećaj brzine ćete dobiti sigurno ![]() Murina, nisi normalan. Ja nekad sanjam kak moddam kućište i onda neke ideje realiziram... Dakle da vidimo, sad nitko ne može reći da neće ić jer je blato i kiša pada, tko ide u subotu sa mnom i dwarfom? Destro Dwarf ...
![]() |
#4698 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
Ex-Gastarbajter
|
Pakne ce mi trebat, tako da sigurno racunajte na mene. Planiram uzimat jedne sintered i mozda jedne one hard ceramic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4701 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Al ak si penzioner, bumo se dogovorili jednu preko tjedna jednog dana! Sramota je živjet u Zagrebu cijeli život i ne ić na Sljeme! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
A te traju dulje od običnih i bolje koče? Ili nešto drugo? Uglavnom se vozim po cesti, tu i tamo Maksimir i poneki izlet na Sljeme.
![]() |
#4709 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4710 |
Premium
|
Pogledaj i Table Top http://www.bizmark.hr/joomla/index.p...emid=9&lang=hr Po cesti su stvarno odlične. Suho, mokro, prašnjavo.. nisam uspio proklizati ma koliko pokušavao a i lijepo tiho zuje po asfaltu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|