|
|||||||||||
|
|
#4681 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() evo vam i slike nevjernici... znam, sada chete rechi da nije moj, i da je napravljen u photoshopu, ali do-bro. ![]() ![]()
|
|
|
|
#4682 |
|
Moderator
|
@darth vader pobrishi iz main direktorija sve nevezano za pce server. dakle one sa z ispred. ili daj screenshto direktorija, pa da ti kazhemo shto da sve maknesh.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4683 |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
|
|
|
#4687 |
|
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
|
|
|
#4688 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovak-upravo sam počeo raditi listu za Žderonje (21.04), debeli kemper se je već zapisao, navodno će doći i Zule pa možete "popričati" ugodno i sa njim ![]() Atha-ako misliš dolaziti zekonju pošalji barem dva dana prije Dakle-tko dolazi nek se piše na listu... |
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#4694 |
|
Moderator
|
kako neche brojati dane, pogledaj, jelc ga je vech zabiljezhio za bakinu kuhinju, i hoche da ga poshaljem dva dana ranije da stignu pripremiti pac. ![]() @amd kazhesh da je zavrshio u roli. :\ znam da biste svi to voljeli, ali nemzhe! ![]() @rak taman sam tipkao, pretekao si me. ![]()
|
|
|
#4695 |
|
Feldwebel
|
|
|
|
#4698 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@panorama sve osim defaultnih i PCE mod v2 bergstein hill400 cityhall eldaba i ako imaš onaj iw_blood |
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Kao što se već neki rekli važna je atmosfera kad se igra a ne score koji je nekima očito jedino mjerilo kvalitete: suicide Dođi koji put možda ti se i svidi, a do tada ganjaj statistiku ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Onda sorry Mrki nisam te ja bas shvatio, NHF . Vidim svako vece da vas ima na serveru al nikak da dodem, sve vise i vise gubim volju za igranje na publicu, jer bas i nema nekog smisla.Ovo sta kazes za logosoft je istina, ima i chitera a i nekulturne djece, ali to samo kad nema admina. Kad je admin na serveru onda je mir i tisina. Budem mozda veceras dosao na vas server da vidim mod, pa se vidimo preko nisana ![]() |
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Feldwebel
|
Citiraj:
|
|
|
|
#4705 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
sam sa na serveru, smrc, nek se jos netko spoji... zippo i spermic igraju na Bih netu pa ce valjda doletit |
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Što se tiče razlike između mog i tvog skilla ja ne velim da igram bolje od tebe ili bilo koga, naprotiv ali isto tako ima boljih igrača od tebe(khm roller ).Što se našeg društvanca sa servera tiče jedino zule parira za nekakav klan(iako se on masu puta prosere ) ali možemo i mi potegnut kad hoćemo tako da nismo samo topovsko meso: DualWiel |
|
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Feldwebel
|
Citiraj:
Kada se već nabrajaju najbolji igrači, morate se složiti da smo Atha i ja najbolji na serveru. Kada kažem "morate se složiti" to zaista i mislim. To je zapovijed. Što bi još bilo da ne moramo kick ovoga, ban onoga, podesi ovo, napravi ono, kako da napravin to, pa još uglavni ljubimci i lsnažnije trećine.... Vidjeli bi svog vraga.
|
|
|
|
#4710 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pazi da nebuš na Žderonjama prošao kak i Zed. ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|