|
|||||||||||
|
|
#46081 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Od prilike. ![]() Svakako preporuka za ovaj nosač. |
|
|
|
|
|
#46082 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Isceprkaj taj strop, ako zbuka otpada, iskopaj je do zdravog betona ili stovec imas gore. Zabusi jednu rupu u strop da vidis gdje je kraj zbuke, i mrvi li se beton. Probas ba povrsini van vidokruga da ti zena ne prigovara heh. Kao sto je Momi rekao, 15-20 kila tereta se rasporedi na 4-8 vijaka i tu mozes koristiti M6 vijak u vulgaris tipli. Ja se tu ne bi puno bojao sve dok imas zdravog betona u stropu. U najgorem slucaju uzmes gredu/letvu sirine kao garaza, L nosace, utiplas nosace u bocne zidove i gredu na nj. I dalje bike nosac ubusis u gredu. Ja sam sucker za ovim stropnim nosacima, nemam ih, ali to vidim kao jedino prakticno rjesenje u malom prostoru/stanu/garazi...
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#46083 |
|
Premium
|
Ili lupiti M dvanajstice navojne u plafon i dvokomponentnu masu, bez obzira na sve, to mora držati. ![]() Ali da, ovo po meni držii 150kg, samo uže možda ne bi izdržalo. |
|
|
|
|
|
#46084 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da me ne shvati(te) krivo, naravno da ce koristiti nesto bolje od random tiple (to nije bila preporuka, samo primjer) 👍 I ispod bajka po autu stavis cistu ceradu da ne bude flekica i prst u uho
|
|
|
|
#46085 |
|
Premium
|
Nego, probao netko Schwalbe Shredda gumu? Vozim DH II već 2 sezone i zadovoljan sam, no kažu da je Shredda najbolja guma trenutno na tržištu. Zanima me za lokalne trailove i singlice jel bi vidio razliku. Iskustva iz prve ruke? 2.5" ili 2.6" naravno. ![]() More se bliži pa ću možda šredati po Hvaru ponovo, tamo bušim gume redovno. ![]() |
|
|
|
|
|
#46086 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Taj nosac izglea super. Inace, garaze je starija. Zidovi jesu su dobri, cigla. E sad, strop je betonski ali kako kaze xlr, beton se rasipa. Ne nuzno da ce se sve srusiti ali cisto stavljanem i skidanjem bicikla kontam da bi vremenom popustilo. Opet, tako nekih 6-8 rupa napraviti, odgovoarajuci siroki tipl pa bi moralo drzati jebemu. Ali sad kontam, mozda uzeti kakvu cijev. Širine garaze. Pa nju pricvrstiti recimo na zidove i onda nema sanse da se izvuce. Doslovno mogu bilo sta uvrnuti. A isto cu dobiti. Znaci ovako ![]() ![]() Kako god, hvala kolege na savjetima. Moram se vratiti ove godine biciklizmu pa javim sta na kraju bi ![]()
|
|
|
#46088 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Prava romantika Ovo je negdje 2010? |
|
|
|
|
|
#46090 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
@danielzg u svojim signature bojama vidim da nije bio online više od 2 godine, jel živ? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#46091 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Na žalost, imam samo "sken" fotke, nemam exif pa nemam pojma točno kada je urađena. ali davno svakako. Svakako jedna od epskih okupljanja i ako me pamćenje služi, bilo je više smijeha nego vožnje, a to je ono najbitnije.
|
|
|
#46093 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
22.10.2011. Renesis je slikao tj. njegov mob je bio. Od ovog posta smo komentirali sliku http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2006626 Nekad bilo, danas se spominjalo. 2 godine nisam sjeo na bajk kako treba. Za poludit... Evo slike sto sam tada skinuo sa foruma/linka ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|