|
![]() |
#4351 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4352 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Raspametim se na takve stvari. Ne znam kakvi su inače ali kotač onog momka i vozanje tebe im ne ide na čast. Edit: jesam ja krivo shvatio? Nisu ti uzeli bajk na servis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4354 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4356 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
a ništa onda željac sutra s nama odi na sljeme pa tako da im onda u ponedjeljak daj blatnjavog i totalno sjebanog ![]() ![]() koliko sam upoznat idemo : ja, distrojer, murina ajmo, ajmo javljajte se da updateam listu Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 27.05.2010. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4358 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dokle god se pogon vrti, dobar je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4360 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
albert ti je za sljeme...a distrojer mi govori da idemo u 9 ravno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4362 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Murina Mislim da ti GPS nece pomoci, ono tamo je labirint staza i najbolje je uzeti vodica ![]() Inace prognoza od danas popodne pa za cijeli vikend nije bajna, spominju se pljuskovi, oluje i pad temperature...k vragu vrijeme i sve. [edit] Evo ipak sam uploadao rutu - iz preko nekoliko pokusaja ![]() http://www.gpsies.com/map.do?fileId=lipzznktnlcwttja Zadnje izmijenjeno od: Nik. 27.05.2010. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4363 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ali zato sutra je super vrijeme...tako da javljajte se koliko sam skužio išli bi : ja, distrojer, murina, njunjo dakl eto je trenutna lista...ajmo ajmo...hamm tvoj je red sad ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 27.05.2010. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4368 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: AdriaTOPO na garminu ima ucrtanu tu stazu ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 27.05.2010. u 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4369 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
di ima i kolko kosta zadnja naba shimano slx i xt? nemogu nigdi naci osim u rog jomi al nema cijena online |
![]() |
![]() |
![]() |
#4370 |
Premium
|
Ne idem sutra s vama, ić ću koji sat kasnije s prijateljem. Uživajte, možda se i sretnemo. Usput, on kupuje bajk za oko 5000kn (recimo xc, Sljeme i grad). Do sad je mislio kupiti trek 6000 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1384 ali je danas naletio na ovo: Univega Alpine Sl-1 http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5370 Zna li ko šta više o tom bajku? Zadnje izmijenjeno od: murina. 27.05.2010. u 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4371 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sutra cu i ja gore nakon posla (to ce biti 3. puta u 6 dana - rekord ![]() Poderao sam pakne u 650km, zadnja guma je trakodjer pri kraju - nekako se to prebrzo trosi. Kako sam krenuo izraubat cu i voltage-a u garantnom roku. Nece scott izdrzati dok se ja ponovim s nekim postenim bicom za iducu sezonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4372 | |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Uf uf, meni osobno predobro bajk zgleda, ja nebih razmišljao ni sekunde da imam love ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ma kakva god da je, ako se ufura u to, kupit će si bolju suspenziju i bok, premda mislim da će mu i ova za sljeme bit odlična. Uf uf, napalio me bajk totalno, grrrr, bem ti recesiju, da nemam ovoliko kredita na grbači u ponedjeljak bih letio po njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4376 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ccc...bunch of sissies... a neka...kad se distrojer i ja prospemo sad po sljemenu bit će vam žao što niste s nama išli a još čak ću specijalno za mog vucu uslikati nas gore na lugarnici...i eventualno još negdje gdje odemo (mislili do doma na vrhu pa se spustiti na grafičar-zdenac-medvedgrad-šestine pošto nije baš prometna staza nadamo se) hmmm...doduše za lokalne neradiše koji bi htjeli a nisu bili na sljemenu mogao bi se i napraviti neki foto tutorial kuda ići Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 28.05.2010. u 07:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4380 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
sori murina ali ja sam u 8 i nešto već bio lagano na putu sljeme report će sutra jer me bole rebra i bedro od ljekovitog blata u koje sam uletio preko ljekovite grane ovaj put napravili smo i mali fotosešn !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|