|
![]() |
#4321 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Mazohist ![]() ![]() Što je bilo s kotačem na kraju? Jeste ga uspjeli složiti gore ili se jadnik vukao do doma sa bajkom u rukama (tramvaj)?
![]() |
#4322 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Odvozio normalno doma (valjda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4324 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
schwalbe jimmy ili kenda krusher ?!??! jimmy mi se vise svida ali su mrvicu skuplje ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4326 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
Premium
|
Meni još ne ide u glavu da su njemu tako prodali bicikl. Neka provjeri oba kotača i kaže onima u servisu kad ode na nulti. Blatnjava Mare izgleda dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
ako vam trebaju gume za blato a u besparici ste uzmite za 59kn hutchinson bulldog u keindl sporta ja sam ih osobno testirao (prednju) i guma se iskazala kao vrlo pouzdana op mokrom lišću, blatu i ostalome...na moju žalost imala je čak i predobar grip (kad sam pao)...sve u svemu za blato u budget liniji ta guma je za vas jer je grip bolestan i dok se vozite po asfaltu ko da vozite mig 21 ![]() i jendo pitanje za dežurne planinare ![]() pitam za spuštanje jer mi se stvarno s trenutnim bajkom neriskira dok još malo neuložim u njega (jbga nije baš da sam ko pero lagan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 26.05.2010. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Eto i mog glasa. Majkemi ja ne znam šta mi je bilo danas, ali nisam ništa mogao izgurati skoro... Jel umor, alergija, premalo jela ili nešto, ali je stvarno bilo teško gore pedalat, umro sam skoro, problijedio ko krpa. Bit će bolje sljedeći put. Ide netko u petak? ![]() EDIT: da, 3-0 za pilanu, prejako zakočio i odklizao stražnjim krajem, mizerne ogrebotinice al sam ipak pao ![]() EDIT2: dwarf, pa kaj fali stazi ovoj od puntijarke, sam kaj onda kod skretanja za pilanu kod kućice one odeš ne skroz lijevo kak smo mi išli neg lagano lijevo... Tamo kažu ovi izletnici par postova prije da je okej. ![]() I to je čist okej staza. BTW, renesis poteže još veću brzinu na lojsteku nego na pilani, tak da si misli ![]()
![]() |
#4330 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
a znaš ko ide ![]() ![]() a neznam iskreno...ali za moju kilaži onaj vbake koliko god bio zadovoljan s njime ipak malo posustaje tako da i odmah ono ispod puntijarke me nemože držati na mjestu nego da bi zakočio pri punom zamahu moram valjda stisnuti kočnice 20 metara prije ![]() ma netrežim ja sad spore staze...nego "tehnički" nezahtjevne...da se neskače s korjena na kamen itd...nego ko lojste...lijepo uređeno, sve utabano i super ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 26.05.2010. u 20:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4331 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
ja sutra zovem u marko projekt i ako ce dati zeleno svjetlo im vozim norčeka na nulti. lagano je pocelo cvrkutanje. kad dode domeka, stavljam nove gume itd. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4332 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3H/Ze/4UIvY...rafija0195.jpg Za moju vožnju po makadamu i asfaltu preporod nakon original inova i nekih jeftinih kendi. Ja sam ih uspio nać za 350kn par ... Eh da, satrat ćeš se kad budeš skida inova gume s busha, pazi i obavezno s polugicama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@zeljac - netreba ti muddy mary i ekipa, prevelike to ripne ima ![]() ![]() ![]() @dwarf - mores se spustit na graficara, i onda od graficara po kustosijanskom makadamu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
pure sex ! dicke schwalbe ![]() iz koje je to godine model ?! ili da preformuliram... sto si sve mijenjao ? jer vidim da su diskovi drugi itd. koliko ga dugo imas i kako si zadovoljan ? ma, moram se maknut sa ovih stock guma. pakao... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4335 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
non stock stvari: - promijenio komplet kotače s kasetom, diskovima i gumama( sad su alexrims td25, shimano nabe i shimano diskovi) a mijenjao ih zato što sam ih malo oštetio dok sam skidao gume, vizualno samo ali meni smetalo - sic san marco power ponza - gripovi lizard skins peatty - gume kenda, sada schwalbe ovo mi je isto kao i s računalima, mijenjam nešto svako malo ![]() ...inače sam zadovoljan bajkom unatoč par sitnica koje me muče, ( ne, nisu mi opali točkovi ![]() Sam bajk ne krcka, vilica je isto OK obzirom na model i tako ... vjerojatno ču sve promijenit u neka doba ![]() Kako rekoh, gume su ti sa žicom, obavezno polugice za skidanje i polako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4338 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
odeš u narodne novine, kupiš korektor i udri ![]() ![]() inače u bizmark.hr ih imaš kupiti (valjda sam dobro napisao adresu) i dođu oko 350+-koja kuna komad (nobby nic, racing ralf itd) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4339 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@Red Dwarf Nisam iz Krapine, pa tako nisam ni fan krapina/bosna tuning ![]() Ovo je najbolje sto sam nasao: Schwalbe RR |
![]() |
![]() |
![]() |
#4340 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kod nas je dosta skup schwalbe, a Ozon sport ih baš drži i mislim da bi se kod njih dalo naručit kakve hoćeš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4343 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
imam ključ ako ti imaš za burek ili pivu ![]() ukratko od alata i potrebnog znanja imam sve osim ključa za rastavljanje kazete (besparica trenutno ![]() e ali ako ti je sealed cartridge neznam kako ćemo to rastaviti.jer ja ti mogu skinuti pogon i osovinu ali za rastavljanje nemam blage veze...servis na savici ti naplaćuje 60 kn čini mi se podmazivanje pogona (to ti treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4344 |
Premium
|
E nemam pojma koji je cartridge. Najbolje da odnesem tamo na servis. Sljemenska ekipa kaže da je normalno da malo pjeva ali mene je izludilo. Pedaliram gore i samo slušam pucketanje i kao da me netko u mozak bocka. Kad se opet ide? Još sam još pod dojmovima. Jutros sam se sjetio "dame" na okretištu, Distrojer zna detaljnije, ja nebi o tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4346 |
sto da napisem ?!
|
mozes se ti s njima spustiti od kud god hoces. ako te za sad zadovoljavaju, imaju profil... dobre su sve ostalo je do tebe i tvojih želja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4349 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
sutra nestojim nikako od 8:40 pa do kojih 1-2 ![]() ![]() a ako ti se da možemo to i prije napraviti ako ti se diže ranije...odvidati ti zupčanike i pogon pa viditi što i kako...ali negarantiram ti ja svoj rad ![]() ili još bolje...kako danas stojiš poslije 17:30? pa da ti odmah na licu mjesta kažem može li se to servisirati u kućnoj radinosti ili ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#4350 |
Premium
|
Aj da ne spamamo previše temu, ovako: za danas ću ti se još javit na pp, a mogao bi možda i ja na Sljeme sutra, pa ako ne sredimo danas, nađemo se prije polaska uzbrdo. Pretpostavljam da imaš i maziva i da ne treba više od pola sata za rastavit-omastit-sastavit edit: Volio bi probati ovu @Nik-ovu rutu za spuštanje http://img689.imageshack.us/img689/68/rutamo.jpg Ako vidiš, budi dobar i uploadaj je tu http://www.gpsies.com/upload.do ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 27.05.2010. u 11:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|