|
![]() |
#4261 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Al tuda sigurno nećemo ić. Citiraj:
Pošten zadnji kotač? Puno. 200kn polovni obruči, žbica cca 5kn/kom malo bolja, ak ti trebaju nabe još i njih računaj... Ak te ovaj kotač dosad držao probaj ga odnijet na centriranje, to ti dođe nekih 50ak kn, pa vidi kak se ponaša kotač. Ak ga brzo opez svineš onda je vrijeme za novi ![]()
![]() |
![]() |
#4262 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
samo ti iscentriraj taj kotač i bit će on uredu...kada pukne skroz znači da više nije pošten ![]() @distro : ipak neću moći sutra...labose sam tek sad vidio na ferku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4265 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne znam za sutra hoću moći ali petak, subota definitivno. Moram se popeti i spustiti stazom, cestu sam obavio ![]() U kojoj brzini se penjete? ja sam na stazi uglavnom bio u prvoj ali mislim da je to greška jer mi je često falila niža kad izdušim. @Željac kad ćeš ti opet? Imali smo blind date i završili u šumi u koprivama hehehe Zadnje izmijenjeno od: murina. 25.05.2010. u 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4268 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nema tog opreza koji moze zamijenit kacigu. u svakom slucaju, kaciga neka bude prva na popisu. tih 100kn se lako odvoji sa par kavica. a moze zivot znacit, doslovce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kupujem je sigurno, samo je financijska frka trenutno. Od kad sam kupio bajk nisam ni jedan račun platio. Ostat ću bez vode, struje, plina, mobitela i šta je najgore, interneta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4270 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
vidjet cu ja jos do navecer hoce li mi se dati sutra pedalirati ! koliko vidim vrijeme je super do petka. tako da... jos da skupim volje do navecer ![]() ![]() ali se definitivno javim sa odlukom ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4273 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Racunaj da ti za cijelu rutu treba cca 2.5h bez pauziranja i uz uvjet da Leustek odpedaliras sa sat vremena. Znaci ostane ti jos 1h za utrositi na odmore i/ili klopu - daklem izvedivo je ako si u kakvoj-takvoj kondi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Avocado
|
7:30 prerano meni. Teško ako si početnik da ćeš u 3:30h uspjet izgurat to, ako ideš cestom onda je veća mogućnost. murina, alergija će ti nestat kad ti se sinusi pročiste, kad prodišeš a to ćeš već na pol puta do tunela osjetit. ![]()
![]() |
#4276 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
jerbo... vrucine me ubijaju (premda je to jos nista). drazi su mi minusi ! ![]() da odem u 9, taman se mrtav moram po najvecoj žegi vracati doma. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
sto da napisem ?!
|
aj, javim navecer ! ali, poprilicno sam siguran da idem, jer vidim da ima ekipice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Avocado
|
Jap, rekoh 9:30 isped tunela, ili za one koji žele 9 trg. Ja se nadam da odgovara ![]() Sam mi javite di da vas čekam, trg ili tunel da ne čekam bezveze il da odem prerano do tunela ![]() mbed će sam ako mu se netko ne pridruži ![]()
![]() |
#4282 |
Avocado
|
Pa radije kupi gelirani sic, jer te suspenzije nisu baš nešt... Btw, misliš li na sic sa oprugama u sebi ili onaj sic koji ima oprugu u šipki? Oba su srednja žalost.
![]() |
#4284 |
Avocado
|
yup, crni haro shift R3, crni ruksak, blatan jer ga nisam oprao od zadnjeg puta ![]() Potvrdite dolazak do navečer da znam onda koga gdje čekat ![]() Možda bu i looodi fisher peljal s nama pa ćemo se onda jurcat ![]()
![]() |
#4285 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4286 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Edit: E sad kad ide sused idem sigurno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 25.05.2010. u 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4288 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Vratio se sada iz shoppinga u turbo sportu u avenue mallu uzo kacigu briko mistral za 150kn, bila je 300kn http://www.lordgunbicycles.com/shop/...ml?language=it i briko jaknu za 400kn, bila je 600kn http://www.briko.com/product_detail....ct=628&menu=67 sada sam spreman za sljeme ![]() tak bi iso sutra sa vama al moram pisat diplomski, al u subotu idem sigurno ak ce te vi ic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4289 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
[SljemeREPORT] Za pocetak odmah cu naglasiti da je bilo mrak ![]() Uspon: Leustekom gore, ja cestom do Puntijarke a frend pored lugarnice prema vrhu - meni bi to bilo previse pa ga na Puntijarki cekam, i taman kad sam ubio 3 strudle (prvo sam uzeo 2 - otvorio mi se apetit he he) i colu kad eto njega - kao da smo se dogovorili. Spust: Od Puntijarke odmah lijevo pored pipe za vodu u sumi pa na desno da bi se staza spojila na onu standardnu stazu br. 18 koju svi vi vozite - picimo po njoj sve do onog skretanja za pilanu. Tu skrecemo blago lijevo (ne ostro lijevo) i prasimo prvo ravno, pa kroz nekakav kanal pun lisca, uglavnom sve lijepa singlica, pa u jednom trenutku izbijemo na makadam, par sto metara prvi markirani ulaz desno opet u sumu, tu negdje pocinju se otvarati raznorazni prikljucci i varijante puteljaka za spust tako da je izbor prilicno veliki. Mi se drzimo markacija i peremo po recimo kakti glavnoj stazi (staza vijuga, uska je, zabavna i vecinom je u totalnoj sumi - frend kaze da mu je to najlijepsi dio Sljemena). Izbije se van na najvisoj tocci iznad Markusevacke ceste izmedju kuca. Preporucam ovu rutu, dugacka je, vrlo zabavna a razina gusta vrlo velika. Slijedeci puta opet na tu stranu ![]() slika rute slika bajka i klope na Puntijarki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4290 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
pohvalno...inače trenutno zbog svog karbonskog xc bajka s spd-om, legendarnom viljom, RR gumama,full xtr i red metal zero obručima više mi se sviđa taj dio vožnje u nepoznato nego sumanuto se spuštati niz sljeme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|