|
![]() |
#4022 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
možeš ali moraš onda paziti da namjestiš granice High i Low da ti neodleti mjenjač u žbice/padne lanac |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4025 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Aha, na to si mislio sa ovim postom prije. Pa kako se u ovom drugom ILI shifter ponaša? Dali i dalje ima 9 klikova (tj 8 od 1. do 9.)? Zbunio sam se sad skroz. Možda ipak bolje bez komplikacija uzeti alivio (ista im je cijena, polovni) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nadam se da NJUNJO nebu tak skoro pil ![]() U četvrtak idem sa vama. Moram pedale kupit, kočnice namjestit, gumu zakrpat i podmazati malo. Za pedale sam se odlučil kod Fumića neke Authorove uzet. Super je kaj ima klasične i flat pedale. E sad videl sam na dropbiku da su zadovoljni sa ovim modelom, APD-F61 cca 150kn. Ili neke druge koje mi se svide. Prema webu oni mi imaju najviše pedala koje mi se sviđaju pa pem sutra tam pogledati. A sad(ne baš sad odmah) si idem bicikla srediti. Nadam se da u sredu nebu neka kartana opala ![]() ![]()
![]() |
#4027 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
uzmi Deore ako već uzimaš.kad tad ćeš preći na više brzina... dakle kad ideš u 9-u prebaviti nećeš moći dovoljno jako pretisnnuti ručicu jer se mjenjač neće htjeti prebaciti u najmanji stupanj prijenosa (najveći zupčanik)... ali vjeruj mi do XT(R)-a bezpotrebno ti je mijenjati...jer to će ti biti ko da se iz fiće prebaciš u peglicu... ili si uzmi dabomb gravity bomb u markoprojekta. EDIT : ne, zaboravi ovo što sam rekao...krivo sam ti rekao : morat ćeš ipak zapamtiti da nešiftaš previše dolje...ili se malo poigraj s mjenjačem jer dnjim mjenjačima je ograničenje koliko se mogu rastezati tako da ipak netreba namještati H-L granicu nadam se |
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
Premium
|
Danas 40 km u nepoznato, završili u opako blato.. Nisam ga niti mogao slikati jer ako staneš, ajme. http://slike.hr/slike/1/18052010118_c39d6.jpg Ovo iznad je autoput prema zapadu http://slike.hr/slike/1/18052010124_d8e2b.jpg http://slike.hr/slike/1/18052010125_4e40a.jpg Šoderica ![]() http://slike.hr/slike/d/dsc00999_91dc5.jpg edit: Raktitje se zove šoderica. Otkrivao sam južnu stranu nasipa i završio tamo. Zadnje izmijenjeno od: murina. 18.05.2010. u 23:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4031 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidim po blatu na ramama da je meni ovo prosječna vožnja po Sljemenu kad 2 dana prije padne kiša ![]() Ja nikad neću zaboraviti kad sam išao dan nakon valjda kaj je tjedan dana padala kiša. Išao od Mark. Trnave do Ponikvi, u pravilu Sljemenska transverzala ![]() ![]() ![]() Da bi vozio ponovno po tome, no way. Grozan osjećaj kad ne možeš skretati, a ide nizbrdica. EDIT: Brat koji trenira tenis 15godina izjavio da bi on mogao po Lojsteku do vrha bez stajanja ili sa minimalno jednim kratkim ![]() ![]() ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.05.2010. u 03:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
jucer bio u markoprojektu i uzo nove gripove DaBomb holy shit navratio do intersporta na trgu i ubo trofrtaljne bicke sa pelenom za 200kn i vidio u turbo sportu bricko kacigu za 150kn pa kad dodje placa i nju uzimam. Jos mi jedino ostane otic do hervisa jer sam tam vidio za 200kn neku windstop jaknu. Za vikend sam slobodan pa cu ici sa vama ![]() hm, ne znam kolko kondicije imam i ovo ce mi biti prvi put da se penjem na sljeme sa bikeom e sada pitanjce. Jel vi koji imate bicke nosite nekaj prek njih il ne? Malo mi cudno zgleda kada se samo u njima sjednem na bike jer mi naprijed ona pelena nekak cudno stoji |
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Pa daj mu svoj bajk a ti lijepo pjehe do gore...na okretištu 14-ice mu daš svoj bajk i uđeš u bus i rečeš mu da se vidite za 3 sata ![]() i ja sam jedini koji krepa okd dućana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Netko je negdje napisao da slobodno stavis neku trenirku preko njih ako ti je bed ![]() Gripovi super izgledaju, meni su ljepši bijeli ![]()
![]() |
#4036 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
gripovi jesu super, ali bijeli bi se uništili odmah i postali crni ![]() @zgmmax : to ti je zato jer imaš malog pišu ![]() ![]() mislim možeš i nemoraš nositi...kako god hoćeš. btw imaš pelene i na ebay-u za 16.5$ i to lijepo šivane...sad samo treba proći kojih mj.dana bicikliranja pa da javim da li je i materijal zadovoljavajuć |
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma kakve bicke, pravi muski voze bez toga ![]() mene na jarunu normalno OPET oprala kisa, nadam se da me nece cetvrtak na sljemenu. (popodne idem, ne ujutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma bas naprotiv ![]() ma morat cu testirat malo sa i bez necega preko bicki samo sada bas i nemam vremena za ic do maximira jer moram pisat diplomski |
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 | |
Premium
|
Citiraj:
Na ovo ću samo reći hahahah ![]() Javi mi kad idete, idem i ja s vama. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4041 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4043 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
da se u nedjelju ! ![]() ali, opet kisa tjedan dana. za poludit !!! ja cekam rucak, pa idem malo na svoja brdašca ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
U nedjelju sam već stavio link da će za vikend biti bez kiše, 2 dana nakon se promijenila cijela sedmodnevna prognoza. Ovu koji si linkao je treća koju ja vidim... Za jučer ujutro je prognozirano sunčano, a bilo je oblačno i slinilo je. Na kraju možda i bude nešto od vožnje, meni bi odgovarala subota ako će tko ići.
![]() |
![]() |
#4047 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Bok,treba mi savjet... Stalno sam na biciklu i prakticno se uvijek vozim na zadnjem pa me zanima vase misljenje... Sta mislite o Treku 6500... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4049 |
Premium
|
@Renesis, slikano je na povratku Slavonskom nakon šta nas je oprala kiša ![]() ![]() evo di smo bili: http://www.2shared.com/file/0tXPsPTu...051815940.html Grozno je bilo kad smo na izlazu sa Rakitja skužili da nema normalne ceste do mosta nego je autoput i da moramo nazad istim putem. Naletili smo na nekog starog na biciklu koji je dolazio iz smjera Zagreba autoputem. Kaže da on svaki dan ide i da nema problema (naravno kad je bazdio na alkohol doslovno 2 metra od mene) p.s. ona se opet prosula, na povratku slavonskom (vidi se na ruti moj muving ![]() drugi p.s. - Krpati zračnicu ili kupiti novu? Schwalbe je zračnica pa mi je žao baciti. Možda je najbolje zakrpati i ostaviti za rezervnu jer je izgleda jako mala rupica kad je cijelu noć dušila. Zadnje izmijenjeno od: murina. 19.05.2010. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ja bi rađe curu držao doma da mi stoji za ukras nego ju vodio na rutekoje su opasne za život ![]() btw kad ti cura otkaže rutu a tebi se ide pozovi mene...jer vidim da si sad počeo raditi malo dulje relacije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|