|
![]() |
#39872 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39873 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
oo lepo lepo, a di su ti pomocni kotaci? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39875 |
|
![]()
![]() |
#39877 |
|
![]()
![]() |
#39878 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima li netko iskustva sa tekucinama za krpanje koje idu u zracnicu? Dakle ne govorim o tubeless-u. Ovako nesto: Navodno je ovaj Slime odlican ali nazalost malo pakiranje nema nigdje u HR. Ebay itd preskupo. Dobio sam ponudu za 3.8L tekucine za 266 kn ali ne treba mi toliko kad u jednu gumu ide 118ml ( btw ako je netko zainteresiran neka mi se javi na PP pa mozemo uzeti ovo po pola ili ako se javi vise na cetiri dijela ). Vidim da ima i Joe's Yellow Gel al ne hvale ga toliko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39880 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
A Joe's NoFlats Elite Racers Sealant? Pise da moze u tubeless i zracnice. Inace imam Alexrims ZX24 i Schwalbe Tough Tom ( 29 ) gume. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39883 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Pozdrav ekipa, da nešto pitam.. Kotači na mojoj MTB imaju zračnicu s onim manjim (francuskim) ventilom. S obzirom na teren po kojem vozim, skoro svaki dan skidam felgu i krpim/mijenam zračnice. Problem je taj francuski ventil i stavljanje adaptera za pumpanje, pa bi rado preskočio taj korak. Jel se, bez (velike) štete po kotač može proširiti rupa za prihvat ovog veće (auto) ventila? Hvala Zadnje izmijenjeno od: tborzic. 18.07.2016. u 10:18. Razlog: spell |
![]() |
![]() |
![]() |
#39885 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
na velikoj vecini kotaca ide bez problema, prosvrdlas vecu rupu, pobrusis rubove da nisu ostri i to je to. ako skoro svaki dan krpas zracnicu, ili imas krivu gumu, ili krivu tehniku ili oboje. Koju kombinaciju felga / zracnica / guma vozis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39887 |
Premium
|
hvala na odgovorima! Što se tiče krive gume ili tehnike - moguće (oboje). Guma je (trenutno) nova, Schwalbe Black Jack 2.0, zračnica schwalbe, felgu ne znam (došla tvornički s biciklom Corratec Xvert Motion (stariji model, V-brake). Iako je teren većinski makadam (solidan), jučer sam išao malo dalje, gdje očito dugo nije bilo prometa i nije baš prošlo najbolje ![]() Da ne širim temu, trnje je glavni problem, budući da su putevi slabo korišteni i dosta zarasli, velikih puknuća, posjekotina (na gumi) nisam imao. Vozač sam vrlo amaterski, sad po ljeti se provozam malo češće (kad obveze dopuste). zaboravio sam dodat: preporučeni tlak gume je 2-4.5 bar, ja ga držim na 3 prednju i 3.2-3.5 stražnju (cca 93kg težine). Zadnje izmijenjeno od: tborzic. 18.07.2016. u 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39888 |
Premium
|
kompresorom to riješim jako za čas. Uzet ću svrdlo do 0.5 mm veće od promjera navoja ventila, a rubove "sfažat" (upustit) ili s alatom namjenjenim za to ili većim svrdlom (ako alat ne stane). Izvedba nije problem, mene je samo zanimalo ima li štetnih nuspojava. Da dodam, želim korisitit zračnucu s auto ventilom, je ri ostale kućne/kvartovske bicikle koriste taj, pami je lakše kombinirat u slučaju nevolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39890 |
Premium
|
ako tu nešto i ostane - nije važno. i tako ne može doći do gumenog dijela, ako kojim slučajem i prođe ventil, uz pravilno napuhanu zračnicu ništa se ne može dogodit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39892 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Kupih Nakamuru Platinum 10 (1800kn, Abrakadabra), naručio prekjučer, stigla jučer. Provjerio jel su svi šarafi kak spada, dignuo si sic i krenuo se vozikati. Bojao sam se, s obzirom na to da sve ispod milijardu kuna su "imitacije bicikla", da sam bacio novac u vjetar. Napravio sam cirka 15km, ravni teren, cesta. Osim kaj sam skužio da nemam kondicije uopće ![]() Preporučite mi kaj da još uzmem od dodatne opreme - kaj trebam gledati kaj se lokota tiče? Vidim da je U-lock trenutno u modi, gdje ga kupiti i za kolko para?
![]() |
#39899 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ima li tko kakva iskustva sa kacigom Kali chakra plus sonic ? Vidim da je u rog-jomi na akciji 40% pa bi mozda uzeo. Hvala. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39900 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |