|
![]() |
#3901 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3903 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Da se pohavlim skromnom investicijom za ugodniju vožnju biciklom ![]() Kacigu nisam našao danas, to morams sutra srediti, ali sam kupio rukavice. 135kn Bim Bike u Maksimirskoj (KTM). Neloše izgledaju i jako su udobne, nadam se da i valjaju ![]() ![]() EDIT: jel samo meni thumbovi ne rade? Probao sa pohrani i imagesforme, ista stvar ![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 13.05.2010. u 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 |
Avocado
|
![]() |
#3905 |
Too much busy
|
Aha. nisam to ulovio nigdje ![]() Komentar na rukavice? Prodavač mi je rekao (nakon što sam odlučio uzeti ih) da je to neka Shimano firma... EDIT: kužim za thumbove, ali niti link na sliku normalne veličine ne radi... wtf?
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 13.05.2010. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Uf...tek sam sad skužio : gdje mogu ovo nabaviti u zagrebu...recimo da mi je hitno tj važno mi je jer bez toga no tengo kočnice ![]() http://img27.imageshack.us/img27/8302/dsc04883za.jpg dakle traži se držač sajle od kočnice...neznam kako bi to drugačije opisao ![]() eh da i radi se o prednjoj kočnici baš kao na slici...ili ako bi netko mogao preporučiti DIY kako bi to isto izveo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
a e...crveno je bilo da označim, a tek sam kasnije skužio da sam pogodio i nijansu ![]() a zaletit ću se do markoprojekta, rog jome, dsg-a u vlaškoj i ima još jedan servis u savici...a nemam blage veze tko bi to mogao držati i gdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Buy it now! ![]() Mogao bi ti onaj na Savici to imat, on svakodnevno popravlja vintage bicikle ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3912 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koje gume imam? nobby nica 2.25 naprijed i 2.1 iza. ne bas najbrze gume na svijetu. 1:10 je spor tempo, ali peljemo jednog frenda sa velikom fulkom, pa njemu treba duze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Too much busy
|
![]() |
#3915 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene je stari setup bio: prednja 2.1 stražnja 1.95 sada: prednja i stražnja 2.1 Probao sam kod frenda Maxxis High Roller 2.25 ma prednjem i stražnjem kotaču. Za XC vožnju po mom ukus previše, osjeti se kod pedaliranja da je guma teška al' zato kod spuštanja hvata ko blesava. @borny već je x puta napisano da nema brige sa v-brakeom, dobre gumice i peglaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Avocado
|
borny, ovo je bio moj sjetan retrospektivni pogled na moj nedavni pad pri spustu. Nije mi pomogla ni hidraulika jer je ono prvo dvoje prevagnulo. 100kg+malo luđi+teren koji prvi put vidim. Imam lijepu masnicu na desnom bedru, da idemo za danas 3 tjedna na sljeme još uvijek bi se vidjelo ![]() Najgore je kad whineaš i bojiš se. No samo trebaš krenut prema tunelu, ostalo će doć samo. Tolko zaboraviš na sve brige pri usponu da ti je jedina briga da uspiješ disati pravilno. Dođeš gore, pojedeš nešto i onda kreće najbolji dio. Ko što sam bio napiso, da sam se 5 puta razbio opet bi vrijedilo ![]() ![]()
![]() |
#3917 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Možda ti ovo pomogne (nisam čitao) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#3919 |
Too much busy
|
![]() |
#3920 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
netko je pitao za opremu po kici koja se moze navuci preko odjece, http://www.bikezone.hr/web/index.php...118&Itemid=276 to sam jucer isprobao po pljusku 20 minuta sam vozio, sve ispod toga je bilo super suho, a i u hladnijim danima jakna je predobra, zadrzava toplinu oko tijela i nepropusta vjetar! sada samo naci jos takve i hlace! mislim da i nije skupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3923 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Inače, sljedeće mislim isprobati Schwalbe Smart Sam 2.1, iako su one dosta skuplje pa ću još to vidjeti. Ove vozim tek 1000-1500km i nisu se nešto potrošile. Malo se ZED raspao ali ima gripa još dosta. Bili danas na Sljemenu. Baš kak Ren veli, tempo 1h 10min po Lojsteku. Noge me nisu bolile nit jednom, malo sam jače disao ali sve bez ikakvog napora je prošlo. Lojstek je suh, sve se da u komadu provozat. Dole je već napeto jer mi smo išli po 52-ici i bilo je sklisko jako po korjenju i kamenju. Ja sam jednom skoro pao, ali pri maloj brzini, a salverez je malo izgubio bočni grip i samo zalegao negdje na spustu. Ima druge gume nego inače (Piranhe su mu standard) pa mu ne drže kako je mislio.
![]() |
![]() |
#3924 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
kao sto rekoh idealno bi bilo nac neko odijelo (gornji+donji dio) koje se navuce na obleku koju vec imam na sebi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3925 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Baš ćeš imati to odijelo sa sobom svaki put kad si na biciklu negdje.
![]() |
![]() |
#3927 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa dobio si odgovor. Kakvo pitanje takav i odgovor. Ne vidim nekog razloga pitat za mišljenja o nečem što si već kupio. Ako želiš da ti se hrani ego potvrdnim kimanjem glave samo daj no mislim da ovdje na to baš i nećeš naići. Gledam i pratim tvoje postove i zbilja za nekog tko svakom daje ''savjete'' nisi baš informiran. Da počnemo od: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3781 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3668 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3867 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3823 Mislim za takvog zaljubljenika u biciklizam mogao si barem osnove pohvatat, a ne ispitivat kaj je zračnica aka šlauf i sl. ![]() ![]()
![]() |
#3928 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Dalje neću komentirat i primijenit ću tvoj sig.
![]() |
![]() |
#3929 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Borny, wolverine je u pravu. Ne znaš što je zračnica, nisi se u stanju odlučiti za kupiti nešto već ne znam kolko, a da bi bilo najbolje počeo si djeliti kojekakve savjete. I previše spamaš po ovom threadu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3930 |
Too much busy
|
Hamm, ispričavam se. Neću više nepotrebno spamati i dijeliti "kojekakve savjete", ali ako nešto ne razumijem, naravno da ću pitati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|