|
![]() |
#3872 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Nesta spominjete sic po cjeni od 200 kn, danas moram otici i promjeniti ovaj jer me ubija. Jucer kad sam sisao sa bajka dupe me toliko bolilo da sam hodao kao kauboj XD . Sic je pretvrd i definitivno ga mjenjam. Ak imate neke preporuke pucajte. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3873 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Sad ti editiraj post koji je prije tog njegovog! ![]() Bit će još pitanja, dont worry.
![]() |
![]() |
#3874 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
jesi ga probo namjestat u svim pozicijama? kod sica nema nekoga pravila al svi kazu da je bolji za nas muske onaj sa rupom ![]() najbolje je uzet bicke sa gelom i onda te nece tolko jako zuljat, ak te sram u bickama prek njih obuci trenirku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() Bratic moj sa Ghosta je skinio odma isti dan ...bas taj sa rupom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3878 |
Too much busy
|
![]() |
#3879 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Too much busy
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3881 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3882 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Uglavnom sam mislio ici al sprijecile me neke druge obveze, al sljedeci vikend ak ce se ic idem, pa makar i snijeg pado ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
dakle još jednom da ponovim svoej pitanje pa mi možda ako netko zna i odgovori na njega : 1) da li se u zagrebu može nabaviti 5 brzinski freewheel (old skul kazeta) 2) da li bi se zamjenom nabe na kotaču moglo umjesto 5 brzina ugurati naba+kazeta s 9 brzina ![]() http://www.sheldonbrown.com/k7.html <---za one koji neznaju razliku između kazete i freehub-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#3884 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vuco, kad bi sutra isao gore? jel ti popodne oke? ja imam ispit do 11, onda da porucam, i ja sam spreman za pedalirung ![]() @borny - ne treba stavljat previse robe na sebe. ako nemas fensi opremu, stavis kratku majicu i dugu majicu. i rukavice. pozeljno i neka roba koja ti stiti koljena (od hladnoce). bitno je samo da imas to isto sve za presvuc kad dođeš na vrh da nisi u mokrome. ako se presvučeš u suho, moze bit i -20C, nece ti bit nis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
Premium
|
Pozdrav! Ispričavam se ako prekidam neku temu. Mene bi zanimalo ako netko ima kakva iskustva s stražnjim nosačima za bicikl. Točnije za 3 bicikla,koristilo bi se možda 5-6 puta godišnje(ako) Vidio sam modele od nekakvih 300-tinjak kuna pa na dalje do preko 2000 kuna.E sad koliko se isplati uložiti u takvo nešto neznam ni sam Auto je Golf III Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3886 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Za nabavku ne znam...
![]() |
![]() |
#3887 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3888 |
Avocado
|
Hehe, moj upravo došao doma od bizmarka. Kupio sam si i gripove i konačno mi je felga ravna. Navodno imam duže žbice nego što bi trebale bit za moj obruč. Al to je rendula kriv, tak mi je prodo.
![]() |
#3889 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
mtb (9spd) mi ima 14 cm razmaka...kod specke je taj razmak ~13cm... budem se ja još malo zafrkavao s time pa čak se možda bude i iskemijalo da iza ide "obična" 7spd shimanova naba 14-28 (ili 14-34 mega range ![]() naravno naprijed su već planovi pozdraviti se s 52-ojkom i ugraditi 22-32-42 ![]() uglavnom kad završim javim...dotad se vidimo ta specka će gurati i uzbrdo i nizbrdo sljeme pa makar joj to bilo zadnje što bude radila D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3890 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Gornji dio trenirke ako ne propušta vjetar jako je isto super. Ispod onda možeš jednu majicu i to je dovoljno. U početku će biti zima, ali kad se zagriješ neće. Onda imaš veći problem nego da su pakne ![]() Idem ujutro, ranije. Do 2 moram bit doma, CK mi prihaja. Jebiga, drugi put.
![]() |
![]() |
#3891 |
Premium
|
Moram i ja, ovi su mi loši a i seljački izgledaju. Jesu koji od ovih ili ima i drugih? http://www.bizmark.hr/joomla/index.p...mid=23&lang=hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3892 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sutra idem gore, 14:00 konj, 14:25 tunel. tempo otprilike 1h10min za lojstek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3893 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Presložio sam si ručice kočnica i brzina tak da mi je sad bliže gripu prvo mjenjač pa onda tek kočnica, da imam veći krak sile jednim prstom na ručicu ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3894 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3896 |
Premium
|
Evo kaj se tiče vožnje. Ja sam u subotu 100% sa vama, ak nebu padalo. Dva su uvjeta. Prvo je da bu možda neka fešta u petak kod frenda pa bi se moglo desiti pijanstvo ![]() Drugi. Kiša. Za nedjelju nisam siguran, jer bi moral doma u KC nekad za vikend jer moram nekaj seliti i voziti. Eto tak je to.. Ali bum pazil da se ne urokam jako u petak ![]() Drugo pitanje. Trebal bi flat pedale do 250kn jer ove koje sad imam mi kvrckaju. Dal ima do te cifre pedale sa industrijskim lagerima i koje su prve sa indu lagerima. Kad se malo upristojim mislim da bude prelaz na SPD... Koje to gume imate Vuco i Renesis da ste tak brzi. Trebal bi i to promjeniti uskoro, pa da se pripremim. Teren Sljeme i okolna brda ![]()
![]() |
#3897 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Svježe opran i podmazan, čeka blato ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Avocado
|
![]() |
#3900 |
Premium
|
Videl sam u Bizmarka ove MX30 Držal u rukama i pinovi si baš fini. Nisu onak grubi ko na nekim pedalama pa ti izgleda da bi ti pol noge poderali. Zaljubil sam se u njih, ali glupo mi je davat tolke novce za njih jer mislim da je SPD budućnost ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|