|
![]() |
#38341 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Pocistio semestar (hvala svetom qrcu) i sad se idem ko covjek napokon zablatiti na Sljeme sutra popodne. Ko je za jednu blatnu kupku, nek mi se javi, idem 18/20 ili 18/pilana ak se ludo osjecam.
![]() |
#38342 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
prvih sedam je najtezih, a onda upises trecu. gg wp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38343 |
Gear breaker!
|
Ipak nije 18/20 neg je 9tka. Kad je vec radni tjedan i nema ljudi. Savrsena podloga, al ljudi kako mene sve boli ![]() Probo sam ju u jednom dahu odvozit, al nema sanse, nema vise tih misica ![]() Tak to bude kad prek mjesec dana lose jedem, lose spavam i malo se krecem.
![]() |
#38344 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Cek devetku nemozes u komadu spustit na bikeu od 160 hoda? Moj shoshy, ti imas ozbiljnih problema. Takvo stanje je po zdravlje veoma opasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38346 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Polumaraton rijesen, za prvi put, vrijeme od 1:34:19 nije lose. samo sam malo upalio tetivu lista ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38347 |
Gear breaker!
|
![]() |
#38348 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Debeli RT?
elem raja, ovu subotu, 5. Jula, bi se moglo ići na Psunj. Ja sam u dogovoru sa Santom i kombi se isto može ukontat, s tim da do četvrtka navečer bi trebali dobiti info o stazi, da ne idemo na slijepo... Dali ima 'ko koga da je blizu Psunja da skoči i prođe stazu pa nam javi kakvo je stanje po pitanju: blata, lokvi, izvaljenih stabala, zarasle trave? Imaju još 3-4 mjesta slobodna...kombi dođe cca 80 kn/glava, a put do Psunja ovisi kolko nas ide pa se dijeli po kolima...
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 02.07.2014. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38349 |
Gear breaker!
|
Znaci nesto smo o kisi pricali... ![]()
![]() |
#38350 |
Registered User
|
Sleme, petek
elem raja, sjutra (petak) smo u 10,30h kod tunela Herci, Shoshy i ja...bujrum 'ko mere! ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#38351 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Aaaaa fak....zakaj sam se dogovorio za pješke gore....aaaaaaaa fak |
![]() |
![]() |
![]() |
#38352 |
Registered User
|
...evo pošto si drugar, dam ti ja svoj bajs sa sve ruksakom da voziš do Adolfovca ![]() EDIT: raporat elem, ...ničim izazvani, danas se na tunelu sastala 4 havera: Herci, Shoshy, Veky ruža i ja...lagano...usput mi Veky priča kako je njemu na jednom delu jednom ruksak pao u provaliju s desne strane pa je išao po njega...hajd reko danas ima svega...vozimo kad hajmo malko odmorit kod skretanja za Runolist...kad neki balvani namješteni taHman za meračit i u hladu...posjedamo ko na teferiču za 1. Maj...stavim ja ruksak pored sebe na desnu stranu...ćakula kad ono patuljci se okomili na njega i strovali se ranac dole ko raketa cca 10-15-20m. U tom momentu kad je kren'o bio sam od njega cca 8-11,5 cm i samo sam izustio: "o, ne" i pogledom ga ispratio i posle sam skonto da ovo ima i psihološku podlogu šta sve godine donesu sa sobom ![]() Naravno, Veky u par nindža pokreta se spustio i vratio ga nazad čitavoga i hajmo đaci dalje... lOOgarnica i lagani odmor uz sliku Vuce i Brandoga u L2A i pravac oblačenje na 57icu. Govore oni kao hajde ti prvi...a ja reko pa bolan u subotu sledeću idem na godišnji i samo lagano moram, jerbo sam prošli godišnji proveo u previjanjima rane...obučemo se i mene k'oda je ne'ko sa lanca pustio: gas, kočnica, gaaas, kočnica...2 dropa...cesta...fijuuuu...i dolazimo na onaj dio di je već trava (kopriva) zarasla na onim grbama da se staza više ne vidi, a kako smo u zadnje vreme bacili se na skakanje tih grba...ufatim ja brzine i skočim grbu kad ono bolan nema staze i doletim malko prema zaraslim žarama (koprivama) s desne strane i kad su mene te mesožderke počele da fataju...omotale se oko volana i mislim si ja heto vam točak ionako neznate vozit a ja odo pješke i kreće OTB, lupam levim qadrom u nešto (mislim da je volan), skotrljam se ko kugla za boćanje i počnem urlat da me Shoshy ne pregazi...momci koče...a mene od udarca počinje na tom delu noge temp da pali i reko hajmo samo gaas dok je vruuće...prašina dole...u kanalima prepuštam vodstvo Ruži i Shoshyju, pa opet malko ja dok Shoshy mjerka onaj kicker prvi i heto nas na livadi prije switcheva kad ono Herci u maskirnim bojama...i on OTB na onom kamenu preko kojeg se skače ili kod crvene zemlje, amnezija opet... ...dođemo do asfalta i naravno da skakućemo...čupne i Herci i noga mu sklizne sa pedale i sa pinovima si nabaci malko crvene boje po cjevanici... Diona, kezovi od uva do uva, mnogo bilo veselo, staza je eXtra i nije presuva ali je dobro imat malko više mesa od iza...ja trenutno imam purgatory kojeg oću da potrošim do kraja iza i nije mi baš držo kako Bog zapoveda, ali i logično. Trava mesožderka naravno da je mene izabrala, pa šta će sa ove 3 atlete, samo zube lomit...tako da oni sa većim postotkom masnog tkiva od idealnog neka pripaze, sad im je sezona lova ![]() Also, šta je muškarac bez ožiljaka? 0 killed today, ![]() ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 04.07.2014. u 21:42. Razlog: raporat, trava mesožderka...krv+znoj+suze radosnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#38354 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
ja s ekipom planiram sutra do zagorja. jel netko za? u 9 smo na tunelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38357 |
Gear breaker!
|
Nobody here, just us rocks. 2:20 prvo mjerenje, drugo je bilo brze, al neznam koliko. Saznat cu kad objave rezultate. Chicken way, all the way ![]() Najbolji su se uspijeli spustiti ispod 2 minute. Lokalci su izmedju 2:10 i 2:25 koliko sam pohvatao. Ja zadovoljan Edit: 2:15 konacno vrijeme i 22/32 u elite kategoriji ![]()
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 07.07.2014. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38359 |
Gear breaker!
|
Elite: 1st Liovic - 1,52 2nd Pux - 1,55 Junior: 1st Holjevac - 1,57 2nd Tucman - 1,59
![]() |
#38360 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
MOze preporuka jefitnijih a dobrih lock on gripova po Zg!
![]() |
#38361 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ujutro lagano do posla. Prekrasno, pemzionerski, ni oznojio se nisam. http://www.sports-tracker.com/#/work...hqplbv3d85d980 Ali s posla u tri sata po onoj vrućini jaja sam otegnuo. Neću više tako skoro s bajkom na poso. Možda na jaesen. http://www.sports-tracker.com/#/work...81ktc5qrmp6tt3
![]() |
#38364 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Vjerojatno dok sve ne prodaju. Neki dan je bilo dosta veličina, jučer manje i tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38365 |
Registered User
|
evo pijacaaaaaa ![]()
![]() |
#38366 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Blitz izvještaj: Kod tunela se skupili Elvis, Igor (Cube fully) i frend mu (zaboravih ime, Cube hardtail) i ja, dolaskom Kutle u Lugarnicu kompletirali ekipu. Putem sreo Nik-a sa familijom, moram priznat da ga je malo neobično vidjet bez bicikla na Sljemenu ![]() Uglavnom, odrađen 44-20 s tim da smo malo fulali gornji dio 20-ke ali je i on bio zabavan. Osim skliskog kamenjara na kraju 20-ke staza je velikom većinom suha. Doduše ne znam kako će biti sutra, malo prije je fest fini pljusak poklopio Medvednicu...
![]() |
#38368 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sutra izbjegavajte 52ku (onaj dio singlice sa kontra nagibom sigurno) jer je nekakva trail utrka - trcanje. Neznam koliki dio 52ke se trci. Danas su markirali stazu.
![]() |
#38369 |
Gear breaker!
|
![]() |
#38370 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Mini pumpa je za silu OK, ali nosače je u ku..u. Kad se našarafi na ramu okomito ili smeta pedali ili zupčamiku i mjenjaču. Ak se našarafi koso na ramu tu i tamo se zapne za pumpu. SAd ili riješit nosač ili uvjek nosit ruksak.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|