|
![]() |
#3782 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Možeš i fotićem okinuti, nije bed. Slobodno to uploadaj pa ovdje postavi thumbove. Ili pošalji mailom (kontakt info u profilu) u raru pa ću ja uploadat ako ti se neće dat ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3783 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma ne znam ni ja koju kupiti, sve su mi skupe ![]() EDIT: Sad ću uploadati, samo da provjerim jeli čitljivo Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.05.2010. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
@Hamm : pa Vuco je uspio unutar 150metara probušiti dvije ![]() i nije 2-3 kila nego računaj da ti to bude negdje više oko 5 na leđima ![]() ![]() uglavnom vjeruj mi ruksak od 5 kila je zadnja stvar koja te može zabrinjavati na putu prema gore...a u najgorem slučaju imaš sve spremno u slučaju da nešto ode kvragu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 |
Premium
|
KAcige: http://slike.hr/slike/1/1_82135.jpg http://slike.hr/slike/2/2_444a5.jpg http://slike.hr/slike/3/3_9fcf5.jpg http://slike.hr/slike/4/4_4d2c1.jpg SE + treskava ruka. Ako se koji detalj ne vidi, pitaj slobodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam već dosta dugo up to date s biciklima i opremom pa me zanima što mislite o ovome http://www.ciklus.hr/katalog/view/1016/ Prodao sam neki dan svoj stari bicikl koji je trunuo na tavanu, a sad mislim uzet nešto do 2000 kn (+200 kn max). Ovog Wheelera mogu dobiti za 2100 kn. Namjena je većinom vožnja po asfaltu (od doma do faksa i natrag, jarun, maksimir....) uz eventualne ne previše zahtjevne izlete u brda. Buraz me već duže pili da si kupim nešto napokon, ne da mi više svog Wolverinea ![]() Ako netko ima neku drugu preporuku, slobodno dajte.
![]() |
#3788 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
snakebite -->
![]() To je kad zakucaš kotač (zračnicu) o obruč, na tom dijelu ostane trag kao od zmijskog ugriza. To se dešava kad je guma slabije napumpana. @ivan pogledaj si u TS imali su neke akcije i do 40% popusta Al' ima "zmija" --> snakebite
![]() To je kad zakucaš kotač (zračnicu) o obruč, na tom dijelu ostane trag kao od zmijskog ugriza. To se dešava kad je guma slabije napumpana. @ivan pogledaj si u TS imali su neke akcije i do 40% popusta Zadnje izmijenjeno od: MIK. 11.05.2010. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
snakebite
![]() To je kad zakucaš kotač (zračnicu) o obruč, na tom dijelu ostane trag kao od zmijskog ugriza. To se dešava kad je guma slabije napumpana. @ivan pogledaj si u TS imali su neke akcije i do 40% popusta |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3791 |
Premium
|
A sve gledaš: Okvir, mjenjače, kočnice, pogon, gume... Na kraju ti se sve svede na koliko para toliko muzike. Moj prijedlog je da gledaš modele iz prošle godine jer su jeftiniji (Recimo taj wheeler mi se čini skroz ok za tu cijenu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3792 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jednu gumu je imao rezervnu, a drugu dobio od NJUNJE_HR. Na jednoj je bio snakebite, a na drugoj trn ili nešto oštro. U pravilu, kad god sam išao sam gore, nisam zbušio ništa. 2 gume sa Renesisom, jedna zadnji puta kad sam išao sa momcima s faksa + 1 zračnica doma kada nisam vidio trn u gumi od ove zadnje vožnje s momcima s faksa ![]() 4 zračnice, 100kn, 2500km, od toga preko 80% je bilo Sljeme ili neka druga planina. Nije loše u pravilu. S obzirom da sam jedan vikend ostavio gore na vrhu toliko za pijaču i onda se spuštao dolje, dobro je ![]() Od opreme nosim bidon od 1L (voda), imbuse (nemam multitool), alat za lanac (nedavno kupio), zračnicu i pumpu. U pravilu razmišljam o još jednoj rezervnoj zračnici. Rezervna majica i čokoladice ili klopa neka je u ruksaku.
![]() |
#3793 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3794 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Postoji li uopće bitna razlika između Vaulta i recimo ove ? Ne dam brdo love za kacigu koju ću koristit rijetko.
![]() |
![]() |
#3795 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ova polisport ako ti dobro lezi na glavi ce ti bit puno bolja, nece ti se znojit glava, a i trebala bi biti nesto laksa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
@Renesis vidim da si iz rijeke pa me zanima dal si kaj od opreme kupovo u italiji/sloveniji? Ljetujem u Novigradu pa mi nije bed skocit do trsta/kopra u neki ducan ak ih opce tam ima. Znam da u kopru ima intersport u onom mercator centru na samom ulazu u grad kada se doalazi iz smjera dragonje jel ima jos koji? U trstu ne znam, a bome nisam vidio niti jedan ducan, znam da ima u muggia-a preko puta onog coina blizu autobusnog kolodvora ducan sa sportskom opremom al se vise ne sjecam dal su imali kaj za biciklizam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
Ex-Gastarbajter
|
jesam iz rijeke, ali sam se biciklizmom poceo bavit tek kad sam dosao u ZG, tako da u italiji nisan nis kupoval, a u sloveniji samo u maratonu. siguran san da u italiji ima dosta toga, i vjerojatno po nizim cijenama, ali morat ces pitat na dropbikeu ili negder za to. dobra stvar je i da recimo sa puno stranica online mozes narucit ne neku postu u slo ili ita, i onda ti samo tamo to pokupis. ispadne te dosta jeftinije nego da narucujes kod nas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
ma nemam nikoga u italija pa da to narucim, a do Trsta a i do padove mi nije neki bed povuc jer mi max treba 1.5h MOrat cu se malo raspitat da vidim jer brijem da je puno jeftinije nego kod nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Ex-Gastarbajter
|
narucis na postanski ured ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
evo nasao na dropbike-u >>Italija je jedna od najskupljih drzava sto se tiće bicikla i opreme,ni za zivu glavu kupovati tamo (čast ako naletiš na neku iznimku). Imaš dva odlična dučana u Slo blizu granice,jedan je u Luciji http://www.lumasport.com/,a drugi u Kopru. Ovaj u Kopru se zove bpoint .<< EDIT: obje web stranice su katastrofa, morat cu ovo ljeto otic do tamo kada cu ici do Trsta Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 12.05.2010. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3801 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
http://shop.dinamic.hr/index.php?productID=148 kakva su misljenja za ovu "felgu" gore ?! ![]() cijene su... jeftine ?!?! dvoumim se za za obruce. Gume (vanjske) definitivno padaju nove. jer su mi ove zagorcale zivot (bushpilot standard gume). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3804 | |
Too much busy
|
To se više-manje zna, ali svejedno neću nositi kacigu svaki put kad sjednem na bicikl ![]() Ali ovo mi je dobro: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3809 |
Too much busy
|
Za vas koji kisnete: vidio sam danas u NAMI na trgu nekakve kabanice i plašteve, tako nešto... CIjene nisam gledao jer sam žurio, ali kome je blizu ili usput neka pogleda - 2. kat, sportski odjel.
![]() |
#3810 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
hvala na info. mozda se zaletim sutra/prekosutra |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|