|
![]() |
#37172 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
bajk jedino ako ces lopatat ispred sebe ![]() bio sam i ja danas gore, prava snježna idila |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#37174 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#37177 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Sad se vratio. Cesta puštena oko 18:00. Na Leusteku par stabala u dijelu do klupica, nije strašno ali treba računat na prebacivanje bicikala preko. Možda vozljivo do Adolfovca (pješke išao). Čudno do njega ugaženo sve, zemlja miješana sa snijegom, a poslije prtina, valjda zbog razlike u temperaturi. Zadnje izmijenjeno od: droja. 25.01.2014. u 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37178 |
Registered User
|
fala zemljače na informaciji, i ja provjerio sa prometnom u Zgb i potvrda da je otvorena. eXtra obaveštajac ![]() ...samo pazite na poledicuuuuu
![]() |
#37179 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#37180 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kaj da radim kad pod "ICE" imam dilera za meth. Ne bu mi njega zvali valjda...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#37183 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zasto uopce imas screen-lock? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#37185 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
+1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37187 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
na iOS-u je to preporučljivo u slučaju gubitka ili krađe telefona... ako ga nemaš novi korisnik lagano izbriše sve informacije i telefon je zauvijek izgubljen, ali ovako ne može ništa a ja ga mogu naći čim ga upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37191 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kaj mislite, jel bi se dalo sutra gore? Zapravo gore guram ako treba, pravo pitanje je jel bi se dalo dole? ![]()
![]() |
#37193 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Iso ja danas pjeske od pilane posto se do zicare od jedno 10 srusenih stabla s autom nije dalo. Jako je izgazen snijeg i ima leda za popizdit, pogotovo dolje po bikcevicevoj...neznam na koju foru nisam opo ni jednom, al sklizaljka samo takva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37194 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37195 |
Registered User
|
kako bre na bordanju? kaj ste se penjali na noge gore? ![]()
![]() |
#37196 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37197 |
Registered User
|
zaštitna folija? prozirna
elem raja, trebam na metre (centimetre) uzet onu tanku zaštitnu foliju prozirnu, s njom bi omoto zadnji trokut, da ne stavljam zračnicu...dali je to ne'ko i đe nabavljo? ![]() ![]() ...ako ne'ko ima viška, eXtra, ć'vapi ![]()
![]() |
#37198 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
irvin imam ja, prozirna folija iz švabije kupljena u bauhausu. javi se pa ti dam. svojevremeno sam planirao zastitit down tube al mi je to nakraju pre pičkasto (nek se vidi da se vozi, a ne doma liže ![]() to mi je nesto slicno, kao kad dodes u goste a na tableticu stoji obljepljen daljinski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37200 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() A ramu sam uvijek obljepljivao zračnicom tek nakon što se dogodilo sranje misleći da mi na tom mjestu ne treba zaštita, kao rupa u laku na downtubeu. Kad sam već kod toga, palo mi je dosta puta napamet misao što bi se dogodilo s karbonom u ovom slučaju, četiri sloja laka izguljena (prozirni, zeleni, crni, bijeli) + na aluminiju se vidi ogrebotina ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|