|
|||||||||||
|
|
#3691 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Neko pravilo je uvijek bilo nakon nove win instalacije/ili DDU; ulazis u windows bez interneta i instaliras drivere koji ti trebaju. Ako instaliras up-to date drivere, windows ih nece pregaziti jer obicno njihov update ima starije svakako. Nakon toga pustiš internet.
|
|
|
#3692 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Al samo vi dalje dajte savjete, krajnje je vrijeme da naucim nesto novo... ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3693 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
Te LANless mašine opravdavaju s mogućnošću dokovanja. Debilana. A ti calypso, prijatelju, ako voliš da te windowsi šetaju ne znam šta se onda žališ.
|
|
|
|
#3694 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sve u svemu, to je jedini laptop na kojem sam to dozivio... Sa svim ostalim laptopima, a doslovno pricamo o preko 500 laptopa zadnjih par godina, nikad nisam ovakvih problema... Instaliram Windowse, pokrenem Windows Update i pustim ga da odradi instalaciju updateova i drivera, par puta restartam i forsiram Windows Update da odradi svoj dio posla... I kad je sve poinstalirano, to je u pravilu to, nema se sta drugo instalirat... Nikad jos nisam dozivio taj black screen sa mouse pointerom tako da me to malo izludilo... Danas sam opet normalno instalirao Windowse 11 na jedan Dell Precision... Nikakvih problema nisam imao...
|
|
|
|
#3696 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Imao sam isto sranje sa 11-com na Thinkpadu zbog drivera za GT730 grafu. Nisam mu dao internet, instalirao cipset i graficke drivere , reboot > spojio na net > dalje je sve sam odradio. I nakon toga nije bilo problema osim kaj se vukao na toj kanti ko krepana kokos nakon sto se azurirao (I7 4th gen HQ+16GB DDR3+SSD). Isti la sa 10-tkom radi ko podmazan. Linux da ni ne spominjem bez kemijanja sa "lihgtweight suceljima". |
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jedan Acer mi je zadao itekako muke. Prvi put pustio sam win update i skrsilo graficku. Onda ponovo sve bez interneta instalirao zadnju sluzbenu verziju i cim sam pustio internet opet ovaj skinuo svoje i skrsio grafu. Treca sreca bila je odmah gasenje svih nadogradnji prije nego dobije net - treca instalacija win. No evo jucer upalio svoj lap nakon cca 20 dana i odmah pri pokretanju krenuo neki update i nakon toga vise start ne radi. Ne pomaze niti brisanje zadnje nadogradnje. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3698 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Onda me pitaju zasto kod friske instalacije u group policy blokiram driver updates preko WU. Par puta godisnje updejtam druvere rucno i cao kakao. I to govorim za W10 LTSC, mogu misliti koliko sranja napravi W11
|
|
|
|
#3699 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Rekoh da sam jucer iz zafrkancije uzeo jedan Dell Precision 5540 i na njega digo Win11 Pro bez ikakvih problema... Boota se normalno, nikakvih black screenova, nista... Svi driveri dignuti preko Windows Updatea...
|
|
|
|
#3700 |
|
Registered User
|
Windows 10 pri restartu udje u windows normalno, 2min force restart. Vidim desktop sliku i kursor, ne mogu nista. Nema ikonica. Restart opet i plavi ekran onaj repair bullshit. Nece da popravi. Restart opet. Evo ga radi.. ali po kojoj cijeni.. ![]() Nisam u zivotu vidio da neko ovoliko forsira beta proizvod sa toliko problema, i to force na stare masine. Oni nisu normalni. I sta sad kome ne radi PC da valja na win11, a ne moze se vracati na win 10 jer ga dobijes kroz update? Znam da se moze lockati sa FTPm off i slicno ali nije rjesenjie ovo svakome.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3704 |
|
Premium
|
|
|
|
#3706 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Dečki pa windowsi su super. Kak' morete njorgati protiv njih. Oni najbolje znaju kaj vam/nam treba od vas/nas samih...
|
|
|
#3707 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
#3708 |
|
Registered User
|
"Microsoft's Copilot is dumping native code for web crap on Windows 11 yet again. Microsoft still can’t figure out what Copilot on Windows 11 is supposed to be. It started as a sidebar, then became an Edge-powered sidebar, then a PWA, then a proper WinUI-style native app, and now it feels like it has gone full circle back to being web junk in a Windows shell again. The worst part is that Microsoft already has its own modern Windows app framework, but it keeps falling back to web-based packaging for one of the most important apps it is trying to push on users. In fact, it looks like Microsoft now makes better apps for macOS than Windows 11."
|
|
|
#3709 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prije mjesec i pol uzeo sam si vremena i stavio na dva desktopa Win10 iot ltsc. Sve radi ko urica. I proći će još dosta vremena dok nešto nebude radilo. Možda ohrabrim koga da napravi isto. Još imam jedan desktop i jedan laptop na win 11. Samo čekam dobar razlog da i njih riješim na isti način. |
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
![]() Salu na stranu. Sa Windowsima se da zivjet kad stegnes OS-u omcu oko vrata. Sa 11-com je samo deblji lanac i nema samozadovoljavanja u isto vrijeme ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Registered User
|
Ja samo cekam tebe da kazes da si podigao LTSC Evo i fix za ovaj Start bloat: ![]() ![]() ![]() Windows 11 Search is Now a Bloated Billboard. (How to Fix It!) https://www.youtube.com/watch?v=iJsbAL9uV_k
|
|
|
#3712 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Ma lako za doma staviti LTSC... ali na poslu baš i nemreš LTSC...
|
|
|
|
#3713 |
|
Registered User
|
Ja iskreno ne znam sta da radimo na poslu. Jedan od racunara je na insajderu ono.. da probamo. Neki nam se program prestali "dizat". Nema ni u task manageru. Pa restartuj PC u nadi da proradi. Dropbox na dva racunara jedva fixali da proradi. Viber dekstop bude "black screen" ne vidis nista. Pa mijenjaj resolution scaling da proradi. Mene na na poslu najvise nervira pad performansi kao da sam presao na celeron. Restartuj da proradi.
|
|
|
#3717 |
|
White Rabbit
|
Jesam kao dual boot kad mi je trebao trainer za neku igru (godine rade svoje ). Odigrao , 10-tka LTSC je radila ocekivano testni period 6 mjeseci...i onda obrisao jer mi ne treba na glavnom kompu. Kolko god bih volio da mi sjedne ko neka brineta...nikako i nikako i nece i mos ga da ne velim kaj. Drzim se je pingvina zasad, bar je novcaniku ugodnija opcija ![]() |
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
https://imgur.com/a/QlmnKFd Evo za ove kaj tule za taskbar pozicijama, eksluzivna informacija UPDATE - zapravo je big deal ![]() UPDATE 2: https://blogs.windows.com/windows-in...ndows-quality/
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. Jučer u 21:30. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|