|
![]() |
#36631 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To je ona sa dijamantima ![]() Uglavnom da se i ja pohvalim, meni je stigla ova http://www.ebay.com/itm/6xCree-XM-L-...item3cd779216e
![]() |
#36632 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da.. Stvarno ne kužim koji klinac im je bilo da su išli stavljat te dijamantiće ![]() Mislim, meni ne smeta, ali ono, c'mon ![]() Jesi zadovoljan svojom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36633 |
Premium
|
Nisam. Ima isti output kao i ona sa 4 LED-ice T6 koju sam prodao, ali to nije loše jer ono je bio betlefakinghem ![]() Dakle zadovoljan sam output-om ali nisam zadovoljan istim u isto vrijeme, if that makes any sense!
![]() |
#36635 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Sjutra (četvrtak) navečer premijera Arrivala od 21h: http://www.pinkbike.com/news/FREE-On...IVAL-2013.html ![]()
![]() |
#36636 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36637 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja vas ne kuzim s tolko jakim lampama, nek slucajno neko pogleda u nju pa moze osljepit trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36638 |
Premium
|
Da da, i naraste mu odmah chernobil na glavi. Jesu jake ali od kratkog pogleda ti neće biti ništa. Ne pretjeruj. A sama tvoja izjava da ne kužiš za šta će nam tako jaka lampa je dokaz da se nisi vozio po noći kroz šumu s jednom takvom. Vjeruj mi kad ti kažem da je itekako dobrodošla tolika svijetlost.
![]() |
#36639 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo to.. Ovo ljeto, nakon jedne voznje po vlaznoj sumi, po jako losem i skliskom terenu bez adekvatne lampe, bilo mi je dovoljno da odlucim kupiti dobru lampu.. Ali pusti mene, ja sam jos beba sto se toga tice.. Ostali decki sa foruma znaju sto znaci voziti po mraku, i sto znaci vozit sa ovakvim i slicnim lampama.. Sa ovime je skoro kao po danu, bez pretjerivanja.. Vidi se u sirinu i u daljinu perfektno.. Isplati se imati uz sebe dobru lampu.. Ivo - kupljena je 7.11. a stigla jucer 27.11. Ali i meni "kasne" odredjene stvari, jbg.. Imamo svojih 45 dana, a sve ostalo je NAZALOST sto ne stize u nekom razumnom roku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36640 |
PRO
|
uglavnom, sazna sam da je neki lik prije 3-4 tjedna raznija pola aerodroma u Pekingu pa zbog toga kasne pošiljke prema Europi... Šta nosite na nogama po ovako hladnim vremenima? Imate koju preporuku?
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 28.11.2013. u 10:02. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36641 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36642 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Gdje si ju uzeo ? Koliko je trebalo da stigne ? Moze link na PM Hvala unaprijed |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36643 |
PRO
|
![]() |
#36644 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Thank you for shopping with Planet X Retail Ltd.. We have just dispatched your order via TNT International. Orders placed after 3pm on Friday, or over the weekend, will be delivered to you on Tuesday. Within the EU please allow up to 7 days for delivery. Eto krenula roba |
![]() |
![]() |
![]() |
#36645 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36646 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Carape od vune, made by baba sa sela ![]() Great. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 29.11.2013. u 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36650 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pratis tramvaj 14 do kraja, i onda pratis tramvaj 15 do kraja, na zavrsetku pruge, 200m, smjer sjeverozapad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36651 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pozdrav bajker, samo jedno malo glupo pitanje, uzimam bajk, prvi a da nije neko smece(iako za vecinu vas i ovaj je ali...) pa mi samo treba jedan konkretan odgovor, razmisljam izmedju ova dva. uglavnom bi se vozia za pocetak po laganom makadamu i gradu naravno, isto tako nebi uzima cross modele. hvala unaprijed http://keindl-sport.hr/prodaja-bicik...g-29-2014.html http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=2090&cate=9 a ovaj je treci ka nekakav backup http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=2091&cate=9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36652 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
http://www.lopuh-alfa.hr/bicikli/aut...r-traction-29/ nazovi tčt zagreb il osijek.. kod njih je cca 6300 - 30%popusta.. ilitiga 4500
![]() |
#36653 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja bi birao prema cijeni, ako su ti sva tri jednako lijepa i jednako ti dobro stoje (u smislu veličine). Ako su ove što pišu, definitivno najjeftiniji iz razloga što za 800-1000kn drugi nisu bolji niti u jednom važnom segmentu (vilica, kotači, kočnice). Više će značit sreća (kada će i kako nešto puknuti) nego kvaliteta. Tipa prošlogodišnji Deore je ovogodišnji Acera i takve priče se ponavljaju stalno. A ako možeš uložiti još tih 1300kn razlike između najskupljeg i najjeftinije u novo-polovno (primjerice za tu lovu kupiš neku bolju 29er vilicu kad naiđe (tip Recon ak postoji) i Deore M615 kočnice nove. Ako ne, voziš jednako kvalitetan bajk (velim, više je stvar sreće i koliki si baksuz) za manje para. Edit: Ovaj Author od Rebbita npr. ima bolju vilicu (First fino može raditi).
![]() |
#36654 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
uf nije mi tribalo jos modela, sad ce me opet glava bolit od toga svega ![]() hvala vuco i rebbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#36655 |
Premium
|
Pošto sam totalni beginner sa biciklima zanima me što velite na Xpert Vertigo S6. Naime dobio sam bicikl na poklon (a u današnje vrijeme bome se poklonu ne može prigovarati), pa me zanima što velite na njega, dali što promjeniti na njemu, kakve su kočnice tj. diskovi, mjenjači, znam da to nije ono top klasa, ali sad ono... E da zanima me što još od gadgeta za njega kupiti (mislim valjda neki mjerač kilometara, brzine i dr..), tj. što Vi imate još na svojim bajkovima??? thx...
Zadnje izmijenjeno od: KR-DI. 30.11.2013. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36656 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Za grad i lakše XC staze ide. Zapravo dobar bicikl za vidjeti jel te zanima malo agresivnija vožnja po brdima i malo opasnijim stazama. Vozi, popravljaj dijelovima iste vrijednosti, ako ti se svidi sve to - štedi za bolje, pa će za godinu-dve i biti nešto ![]() U svakom slučaju nemoj ostavljati bajk nezavezan. Lijep je okvir i brzo bi mogao dobit noge.
![]() |
#36657 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas se vozio istok, nas preko nekoliko, a stanje je slijedece: Staza 44 - na makadamskom dijelu 2 srusena stabla, singlica do Hunjke cista k'o suza; Staza 1M do Gorscice - cista k'o suza; Staza "SIK" - cista k'o suza (ali skliska); Staza 24 - cista k'o suza (isto sklizavela u gornjoj trecini); Staza 25 - samo jedno stablo. Rekao bi da je Theodor zaobisao istocni dio...di ces bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36658 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
danas bile nekakve radne akcije na Leusteku skidam kapu dečkim https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...51051414_n.jpg https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...31943425_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...87915981_n.jpg Zadnje izmijenjeno od: rampage. 30.11.2013. u 20:36. Razlog: anonimnost |
![]() |
![]() |
![]() |
#36659 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#36660 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|