|
![]() |
#3631 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3632 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
I gdje ode čovjek po imenu mitzek? da to nije neka zahebancija :confused: , uglavnom....njegovi ne čitljivi i ne shvatljivi postovi bili su mi najzanimljiviji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3633 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() To ti je Latinsko-zagorsko-grčko-prigorski ![]() Samo ga znaju stari ljudi... Čak ga ni ova lešina od Jelca nezna tečno ![]() Šalu na stranu.... Ozbiljna tema. Di je Mitzek prešel? BTW: Di ima za kupit škampi u ovom gradu. Na dolcu je goli kur*c . Zeleni su... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3634 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
najnoviji info oko mene u 15 do 8 sam tam...prije nemrem taklako...al dolazim...sam cuga...necu klopat ![]() pasko patak pusti mrkonju na miru ovaj put inace cu te vilicom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3635 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Jel se to samo meni čini ili mene nema na onom popisu za klopu :confused: ![]() ![]() Tak i tak petkom jedem vani na račun drugih, pa tak mogu onda i ovaj kod "Bake" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3636 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: bed...
Citiraj:
Mitzek sretno! Kam god išel navek si dobrodošel i ufamo se da nam se buš vrnul. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3637 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: bed...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3638 |
Super Moderators
|
Napravit ćemo sutra dostojne karmine Velikom predsjedniku Žderonja. Nadam se da to ipak neće biti odsutstvo za stalno nego privremeno, jednom Žderonja-uvijek Žderonja ![]() DrTom-da te pišem na listu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3639 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3640 |
Super Moderators
|
Dakle-za sada svari stoje vako: Jeltz AMD Tor Pinsla Masni Isusek Zed Zond Panorama sNNooPY Costa (bez fotića ![]() DrTom Pasarić je dobil nove šlapice pa ne smije mrdnut ![]() Navodno će se pojaviti i "istočni blok", ako se uspiju dogovoriti tko će voziti a tko lokati ![]() Tko dalazi autom-nek ima u vidu da je cijela ulica raskopana, nek onda dođe bar 10-ak minuta prije nego li je namjeravao(dok ne nađe parking) Joj kak mi samo iz kuhinje fino sarmica šnjofa...mrmlj.. ![]() Ubit-ću-se ko zadnja njasvi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3642 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tako da ne bi bilo nismo-znali. Već sam bio to napisao, ne čitaš forum ha??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3643 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma čital sam al mi je mozak bil u rajngli s bažul šalatom s bučinim uljem i kraj toga K.B. ( kuhani buncek)...sad lagano krećem na infuziju tak da ogladnim do sutra...
![]() |
#3644 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3646 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Izgleda da ću i ja doletit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3647 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 |
Super Moderators
|
Lista Žderonja: Jeltz AMD Tor Pinsla Masni Isusek Zed Zond Panorama sNNooPY Costa DrTom Naknadno su se prijavili Vedran i Kova. Budem ujutro zvrcnul baku, da se promijeni za još dvojicu. Valjda bude ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3649 |
M.U.P.
|
Očekujem žestoke rasprave ![]() ![]()
![]() |
#3650 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
evo dodaj i mene! markam nakon velkog odmora....taman da pisem sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Moram nazvati ujutro pa vidjeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3652 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja cu isto doc samo na cugu, pa me nadodaj! Fish i ja smo dogovorili jednu razmjenu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Super Moderators
|
A da malo čitaš topic ![]() Zapisuje se samo na listu za Žderonje, tko dolazi samo na druženje i lokanje ne mora se pisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3656 |
Headbangig Grunf!
|
nekaj za do sutra
File nadjeven tartufima Za jednu od sljedećih svečanih prigoda iskušajte sposobnost baratanja kuhinjskim priborom i upustite se u pripremu jela koje će i najkritičnije ostaviti bez teksta. Mala se tajna, osim u Vegeti, nalazi i u finim i skupocjenim sastojcima (tartufi!), dok je sam način pripreme vrlo jednostavan! Sastojci za 4 osobe 1 svinjski file (600 g) 2 žličice Vegete papar 100 ml bijelog suhog vina 1 žlica nasjeckanog peršina Za nadjev: 50 g ribanog ovčjeg sira 1 češanj protisnutog češnjaka 40 g bijelih tartufa 70 g maslaca Vrijeme pripreme 35 min Energ. vrijednost obroka 463 kcal / 1940 kJ Zahtjevnost Postupak 1. Svinjski file izdubite kuhačom i napunite pripremljenim nadjevom. 2. Meso izvana pospite Vegetom, popaprite i popecite sa svih stana na zagrijanom ulju. 3. Na kraju podlijte vinom i kratko prokuhajte. Posluživanje Poslužite posuto peršinom uz čašu terana. Savjet Prije posluživanja file narežite na medaljone. Za potpun kulinarski užitak još preporučujemo: Aromatični pommes frites ![]() : nuts :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3657 |
Super Moderators
|
Ja sam se danas ubio sarmom...mljac ![]() sNNooPY-u pravilu nekakvo miješano meso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3660 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas