|
![]() |
#36451 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Srećom pa ti stabla šire grane u zagrljaj ![]()
![]() |
![]() |
#36452 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ovak mi je jednom bilo na masovki na sljemenu.... http://www.vitalmtb.com/photos/membe...aign=spotlight |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36453 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
he will be paying it ![]() a, ona ga gađa njime ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36455 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ma to je totalno moja krivica, i još da sam imao "normalne" gume ![]() To je kad nepoznaš stazu pa se zaletiš... Šta mogu kad mi je sic u nebesima.
![]() |
![]() |
#36457 |
Yugokiller
|
Eto opet krivog shvaćanja. Vozim sve i svašta od najgorih XC staza kod nas, jedino se na "balvan spustu" ne spuštam. Nikad ne spuštam sic, i cijev na GTCu 22" mi je bila čak iznad min vani. Vozio Giant XTCa 29 i definitivno MENI više odgovara. Većina vas niti ne vozi XC sudeći po bajku, čast izuzecima. ![]()
![]() |
#36459 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kaj onda spominjete 29ere ako nikad i ni u kojem slučaju Mitsuoka niti bilo kod on nas (isključujući DanielaZG i Nika koji ima 29 za komjuting) nije reko da vozimo XC. Miješate kruške i jabuke, odnosno "mišate i kruške i jabuke ae".
![]() |
#36460 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
A e. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36461 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36462 |
Yugokiller
|
Poanta svega je da 29 kotač drži bez problema, nije od pekmeza. Kako se ubije 26, i 29 će se isto samo mrvicu lakše. Kako je mitsu uspio ubit Red Metal 3, tako sam i ja jedan xm719 da nije bio nikako vozljiv(lendao na korjen). Ali i dalje to su jako dobri i čvrsti obruči.
![]() |
#36463 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Isto je caka da sam ja vozio kao i uvijek, čak i sporije jer kao novi kotači. ![]() Ima tako lik koji ovde vozi 29'' Fulcrume, koji točno nemam pojma, pa mu traju i traju, drugi prijatelj vozi RM3, pa mu traju već 3 g., al ne voze svi isto. Ako kome što treba, neka javi. http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=89546 BTW ako bi netko mijenjao 1 1/8 100mm vilicu za moju sa qr15 tapered steererom i 120mm hoda neka se javi, neki low-mid rang, tipa XC28/30, Tora,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36467 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sutra idem probati uspon sa zapada: kustošijanski-10-9 pa do lugarnice dalje, odmah ćemo izviditi stanje do kvarkića, dal je prohodno ![]() Ako tko hoće, 9:05 na satu kod Vrapčanske ili 9:15 na početku Kustošijanske. A dolje, tko zna. Donja polovica 8ice je u dobrom stanju, prije izvora dva srušena drveta, nakon toga samo grančice.
![]() |
#36468 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ruakvice!
Rukavice i stvari naručene s www.on-one.uk su napokon stigle! Sada ću svima na PM poslati podatke za uplatu, a za preuzimanje ćemo se dogovoriti. Ako sam nekoga preskočio, a sudjelovao je u narudžbi neka mi se javi na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36469 |
Moderator
|
Za neku informaciju: Lojstek kod stračare 4 drva, nakon toga do spoja sa Lonjščinom ok, prije spoja opet 5 velikih drva prevaljeno preko puta. Do Adolfovca super, jedno malo stablo se mora zaobići gurajući bajk. Kod Adolfovca pa dalje do kamenjara čisto, kasnije katastrofa do ceste (mi smo kod Adolfovca na cestu otišli pa do prelaza ceste tako). Od prelaska ceste pa na dalje do lugarnice sve super bez ijednog drveta. Na spustu 9-Krvarić, kod Tomislavca par velikih drva, kasnije do Risnjaka super sve, nema čak nit lišća toliko. Do Risnjaka obje singlice pune drva koje je čak i teško proći noseći bajk. Kasnije devetka, 10tka ok, no 100m prije naglog skretanja za Krvarić najgore stanje valjda na Sljemenu. Mi produžili dalje po 10tki, ima par izvaljenih drveća do Kustošijanskog makadama, dolje po njemu sve ok. Ne znam koliko će vremena trebati da se sredi spoj do Krvarića. Dok se ne donese gore motorka u vlastitom aranžmanu - ništa od toga.
![]() |
#36470 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
na dotku nemojte ni ici... na pocetku se jos da fino vozit, medjutim poslije sredine prvog dijela kruga do mačkica uspona je katastrofa.. hrpa drveca svakih 50-100m... poslije, kada krene spust do onog hebackog spusta/krizanja za autobahn nema nista, ali poslije spusta krece utrka s preponama, nosili smo bicikl barem jedno 10 puta, hrpu puta u nku baru/mulj naletili.. sve skup krug 1:40 - neisplativo.. ![]() ![]() p.s. hvala Mati na nabavci i organizaciji.. rukavice mi pašu ko budali šamar, curi će isto XS ja mislim odgovarati, a čarapice cemo isprobat uskoro pa cemo vidjet, ako ne, budem ćunu uvuko u čarape pa da barem nekom bude toplo..
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 16.11.2013. u 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36471 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
stanje: 9ka - ok 10ka - tak tak Kvarkić - nikak uhvatili smo hebeni flouuu... kreni - koči - stani- prenesi - kreni - koči - stani, pa ajmo opet jovo nanovo! ima par fotaka pa lupim tu kasnije- valjda.. opaske: Cekali Nika 45min da zakrpa gumu. ![]() Broj1 skršio mjenjac. Sad u povratku svratio do do Mateta (kak bi rekle zagorke) po windblock gloves. I samo da znate, rukavice od malog Mate su odlicne! 40kn!! Jeftinije ne bih prošao ni da sam išao direkt u Pakistan po njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36472 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a ove rukavice sam i ja pobro od Mateta... stvarno odlične i ni sam ne mogu vjerovati kako kvalitetne za mizernih 40kn... L veličina mi je sjela na ruku TAMAN, tako da mi je drago što nisam uzeo M kako mi njihov size chart kaže... Još jednom Hvala Mate, legenda si ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36473 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Da, ali zato sto sam 3x skidao gumu i vadio zracnicu. ![]() 1x jer je bila probusena (trn); 2x jer je bio jos jedan trn koji nisam skuzio jer nisam gledao ostatak gume; 3x jer je krepala pumpa pa sam mislio da ima jos trnja u gumi, pumpam a nikako da napumpam (a bome smo nasli i 3. trn, ali taj nije busio gumu). Danas je bio moj trnovit dan - da, postojao je i 4. trn, saznao sam za njega kod Kvatrica ![]() ![]() Prvo sam rastavio pumpu na proste faktore, i osposobio je da radi. Onda krpanje i uspjesno pumpanje. Toliko busenja nisam imao u cijeloj godini. Btw, ovo trnje je jako i debelo, probije gumu kroz ripnu i jos izadje van na drugu stramu cca 4mm. Vjerojatno sam pregazio neku srusenu Akaciju koja je samo mene cekala da se nasadim. Inace to na kaj Sljeme lici je cudo nevidjeno. Polegnutih stabala k'o u prici. Kombinacija 9-10 je rekao bi podnosljiva. Treba prebacivati bicikle preko balvana, ali da se, i nije tak strasno, cak smo se i navozili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36474 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Ako ce netko na DH Medvedgrad, bolje da ne ide. Tek pri vrhu je sve ok i vozljivo. Ostatak je atletika.. Evo par fotkica. Nije mi se dalo stalno fotkat jer je svakih par metara isto. https://www.dropbox.com/s/y8xhnv1hnif1rai/IMAG0777.jpg https://www.dropbox.com/s/nku9pvm97tisb4t/IMAG0779.jpg https://www.dropbox.com/s/j26qy9v61y7nqvf/IMAG0781.jpg Srusen je i hrast Kitnjak star 300 godina: https://www.dropbox.com/s/2llada4pfp90rm2/IMAG0787.jpg Ovog sam se namucila srusit, al eto..uspjela nekako ![]() ![]() https://www.dropbox.com/s/1p8j3soha9ccgoo/IMAG0786.jpg
![]() |
#36475 |
sto da napisem ?!
|
izgleda da ćemo se trebati provozati na motorkama ![]() bar će se staze malo opustiti ![]() mene zanima na što liči veternica. tamo je i nakon slabog vjetra koma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36476 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Drago mi je da su svi sretni s rukavicama i da je narudžba na kraju svega prošla u redu. Nadam se da će i ostali koji još nisu dobili kupljene stvari biti zadovoljni. Prava cijena rukavica, prije sniženja, je 23.68 Eur i ja mislim da vrijede tu lovu, a kamo li ovih 5 Eur koliko smo mi plaćali ![]() Imam viška ovu majicu u M veličini, pa ako je netko želi neka se javi. Ja sam je samo obukao, skužio da mi treba L i zapakirao ponovno. Za cijenu se dogovorimo. Gledam ove slike sa Sljemena i još se ne mogu načuditi da je ovako nešto moguće. Je li prije bilo ovakvih apokaliptičnih oluja na Medvednici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36477 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#36478 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Dali dobro zaključujem da tko god je išao danas gore: nije baš nekaj? ili ![]()
![]() |
![]() |
#36480 |
sto da napisem ?!
|
u kakvom je stanju strmopeć ?! (ako je itko svratio tamo) već neko vrijeme to želim odvoziti, pa bi danas mogao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|