|
![]() |
#36422 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deckovi treba netko auto povoljno? forumasima u cijenu dam nosace ![]() http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...-oglas-9691207 kupujemo scenica, planira se prosirenje biciklistickog tima pa treba i veci auto ![]()
![]() |
#36423 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#36424 |
Moderator
|
Ima za istu cijenu i sa Lyrikom 170 RC (i općenito mi se čini boljom opremom za klasu). Nimalo loš bajk, dugo je već vani, 3. revizija.
![]() |
#36425 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Svakakvih njemačkih čuda i ovdje ima za slagat od "nule": https://www.bike-components.de/shop/...ly-Frames.html Jeli ovaj Nicolai neki poznati high-end brend ili šta (njub)... gledam te cijene i ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36426 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A kad vec svi stavljaju cijene, mozda netko zeli Jekylla 2 (karbonca) na debelom scontu: ![]() Jekyll 4 je nazalost kaparen: ![]() Triggeri su takodjer na popustu, ali ne takvom. Upravo se vratio iz Keindla na Tresnjevci pa da podijelim saznanja. Inace su ponovno ostvarili kak spada suradnju s Cannondaleom (mozda ste zamijetili ovogodisni "zastoj" s izborom u ducanu), pa je za ocekivati vecu ponudu C'dalea...da se ispregovarati popularnija cijena, malo sam ispipao teren kad sam vec tamo, moram ostat u cjenkaroskoj formi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36427 |
Suit up!
|
Đekil 2 je super. Kad bi se dalo spustit na 2500€ koliko Mici gleda, no brainer. Edit, To gori nije Jekyll 2 2013 nego 2012 model, Keindl sport mulja ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 13.11.2013. u 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36428 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
samo da pitam.....si uzeo u obzir možda Transition janezi imaju cijenik za koje kakve opcije a i vjerujem da bi dali popusta recimo uzeti okvir i onda sam slagati polako bajk...zima je tu pa pretpostavljam da se nećeš toliko voziti pa onda slažeš i čeprkaš po bajku http://www.supertrail.si/index.php/kolesa/covert/ P.S. Mar mislim da bi Mitsa imao više koristi i smisla da uzme Klunkera od Transitiona nego 29er-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36429 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Pogledam, hvala. Nazalost, ovdje je sezona tek pocela, ljeti se nista ne vozi tako da nema laganog slaganja ![]() Ludilo to djeluje, ali baziram se oko max 2000€, YT mi je amo rec najskuplje sto mogu uzet trenutno. Da sam lijepo sve polozio, sad bi imao jos 1000€ i bilo bi puno lakse, al sto je tu je. Naišao na nešto zanimljivo, danas na stranicama izašlo http://www.rosebikes.com/bike/rose-uncle-jimbo-2-2014 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36430 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Vidim da otkrivaš divni svijet njemačkih direct-order bicikala, pa evo ti još jedan da lakše odlučiš http://www.radon-bikes.de/xist4c/web..._id_25144_.htm Sve mi se čini da prije Nove godine ne bu niš od tvog bicikla.
![]() |
#36431 |
Samsung Mob!ler
|
Radon mi se ne sviđa ![]() Rose sam gledao, a danas je izašlo ovo i em je sličnog izgleda kao YT, em slične geometrije. Samo mi se malo više sviđa Pike od Lyrika ![]() Uglavnom, da nije 230€ shipping u CRO, naručio bi ga, sad možda iskombinirat nešto sa prijateljima u Slo, shipping je 30€... ili jednostavno uzet YT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36432 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
zvone, za 2000e kupis ovakve dvije http://www.husqvarna.com/hr/products...insaws/372-xp/ uzmi Mara pod ruku i dodite pocistiti sljeme. za ostatak slozis rostilj i ides doma sretan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36434 |
Suit up!
|
Ajme kako dobrih staza ima ovdje, samo triba malo istraživat ![]() I Hans Dampfić za ispod 20€ kom ![]()
![]() |
#36435 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Daj neki Endomondo svoje klasične rute, di se u blizini Šibenika uopće čovjek može vozit brdskim biciklom. Donekle mi ima smisla Trigger ako se drmaš po onom kamenjaru ali ne znam di imaš neke duže spusteve.
![]() |
#36437 |
Suit up!
|
"Najbolje" je subjektivno ![]() Uostalom, tamo si se ne bi vozija sa Triggerom, ne bi niti sa kakvim endurom. ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 14.11.2013. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36440 |
Samsung Mob!ler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36443 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Jao oko čega se vi raspravljate, dečko iz kluba vozi epica 29 i gazi sve živo, a znamo na šta liče "XC" staze. Znaju ga neki iz viđenja s sljemena, prije je imao KTM-a hardtaila. Uglavnom poanta svega je da nema nikakvih problema s kotačima, a bome ga vozi kako se spada.
![]() |
#36445 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36448 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Pusti to šta ekipa vozi brutalnije staze na HT što se neki boje odvozit sa 160mm hoda fulkom ![]()
![]() |
![]() |
#36449 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
I sam čekam 29er-a jer jednostavno 26" mi je premali i gadno me baca preko volana. na bilo kojoj zahtjevnijoj stazi. Fulka me trenutno ne drži jer nije mi to to, za XC pričam naravno. Jednog dana kada ostarim, možda i ja nabavim jednu. ![]() Trenutno se čeličim na specki, jer 26-ica je prodana...
![]() |
|
|