|
![]() |
#35791 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35792 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije to nis brutalno, ovaj drugi dio je tezi, al da je kao neke prave DH staze, nije ![]() ![]() Uz to, na donjem dijelu imas jos jedno zabavno odvajanje. Zna netko sto je himper na DH medi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35794 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
himper ti je ulica na početku ti se nalazi onaj poznati restran (kojem se sad nemrem sjetiti ime) dođeš so šestinskog groblja, skreneš u ulicu Prilaz Kraljičinom zdencu i drugo skretanje lijevo (dođeš do znaka na kojem ti piše ulica Himper) i onda kroz šumicu (moraš naći mali puteljak kod znaka) postoji mali puteljak do gore i izađešn cestu kod dva mala dropića i spusta na stazi zvan mason ali naravno možeš i nastaviti ravno cestom kad dođeš kod Himpera https://maps.google.hr/maps?q=karta+...ed=0CC8Q8gEwAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#35796 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35797 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Jučer je bilo mrak mrak... Spust po 52 odličan, staza u super stanju, gripa koliko želiš Da napišem osvrt na vilicu i zee Zee radi odlično, nijednom mi nije pao lanac niti preskočio, šalta uredno Ni kad je clutch u off poziciji nisam čuo da mi lanac nabija od frame Vilica puno bolja od marza 66 Marzu fali lo i hi speed compression, Durolux to ima i fakat super radi, potone kad treba, ostane čvrsta kad treba Posebno se vidi kod kočenja, marz je tu potonuo skroz gotovo uvijek i to je rezultiralo malo neugodnim osjećajem jer mi se na velikoj strmini znalo dogodit da nemam kontrolu nad bajkom. Kod Duroluxa to nije tak, baš jako dobro radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35799 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Durolux je super. Samo ja sam mislim koju kilu teži od tebe, a tvrda mi je bila. Znam da ti je bivši Marz bio ko putar 80% hoda, al to je kod njih normalno ![]()
![]() |
#35800 |
Premium
|
Sile le video će bit uskoro, moram renderirat na brzaka Lovrix Meni je jučer ostala na 1cm hoda, to znači da sam ju podrobio cijelih 18cm, budući da ima 19cm stanchionse, mislim da mi je taman s obzirom na stil vožnje Interesantno je da sam marza pumpao na 5bar i sad Duroluxa na 5bar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35801 |
Gear breaker!
|
Jed2i, napumpaj ti to jos ili si bolje namjesti kompresije, jer nije normalno da na 52jci potrosis 180mm hoda, ali nikako
![]() |
#35803 |
Premium
|
Šošonja ne trošim ja pakne ![]() Na drugom skoko sam doletio lagano na nos, nisam ga dugo vozio pa sam zaboravio koliko krivo baca I na drop na brani sam doletio prebrzo, i tu sam dobar dio hoda potrošio. Sve u svemu sve je u redu dečki, ne brinite, vilica je istestirana na grmi prije sljemena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35805 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ima li tkogod Bashguard viska, svojevremeno su se tu nudili neki, pa ako je koji ostao neprodan nek se javi. Trazi se ozbiljan i robustan bash, a ne neki ukrasni plehici. Ja sam svog E13 doslovce rastocio, jos se drzi, ali kod slijedecg jaceg udarca razletit ce se u 4 komada - tako su pukotine rasporedjene. Izgleda da ga je kamenjar na Ivi dosao glave ![]() Pozeljno je da mi pasu stari sarafi, i naravno Bash na 32T sajbu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35806 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nik, nažalost moram reći da su moji specialized AM cipeliši doživjeli sličnu sudbinu kao tvoj shimano. Oko cleatova se odvalila guma s jedne strane skroz, s druge se još drži ali neće dugo. Cipele izdržale jednu sezonu, nepunu. ![]() Sad ću se očito prebaciti na flat jer trenutno ne želim kupovati ništa za bajk, a s druge strane me baš zanima kako će tebi izdurati te AM45... Znači spec tahoe BG (nisu pro, nemaju vibram džon), kupljene u 4. mjesecu ove godine. RIP.
![]() |
#35809 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
bez vibrama nemate kaj trazit s AM cipelama!!! moraju drzat barem 2 godine, kao sto sam vec nekad tu napisal, vibram traje i traje, cudo od materijala, naravno nije ni on vjecan, ali fascinantno je kolko dugo je elastican i ta mjesavina sporo stari i ne postaje krta...
![]() |
#35810 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
mogu samo da amenujem ovo sa vibramom. evo imam mavic i to ove, dole piše vibram...evo vrtim u njima sve osim snega i leda, dosada oko 20000 km, 2 god+4 mjeseca. S tim da u tome svemu nisam baš puno kamenjara vidio, mislim da je u tome kvaka ![]()
![]() |
#35814 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mislim da je trik u voznji preko kamenjara umjesto guranja ![]() Treba pitat onu extreme Losinj ekipu koju obucu imaju, tamo su navodno zileti po podu, nemaju gume nego NASA prototip smjese oko obruca.
![]() |
#35815 |
Gear breaker!
|
Oni ce ti jos reci da ti treba motor a ne bickl za njihove staze ![]() Moze neka preporuka 9brzinskog lanca? Moj XT je za smece. Sto trajnije, sto jeftinije. Znam da nik ubija lance, pa me ful zanima njegova preporuka
![]() |
#35817 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja ovo imam, super je, dugotrajan i šalta izvrsno. http://keindl-sport.hr/dijelovi-bici...-116cl-9b.html Idući će bit ovaj: http://www.markoprojekt.com/shop/dij...-hollow-karike Ako zanemarimo izgled, koji je po meni odvratan ![]() http://www.markoprojekt.com/shop/bic...dakar-amt-2012
![]() |
#35818 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Kako vani pada nemili pljusak, ja odlucio malo kopati po biciklu, pa sam rastavio cijeli zadnji trokut. Zakljucak je da moram mijenjati nesto lezajeva. Pivot tamo kod pogona je u rasulu, oba lezaja prosla kvragu, s time da je drive-side pogon skroz u banani. Bit ce da je to krckalo ![]() Klackalica i njezini veliki lezajevi su oke, ali oni manji iza su isto dali svoje, isto kao i lezajevi iza na seatstayu. Sada se trazi nove lezajeve. 6800 (SKF 61800) i 6802 (SKF 61802) dimenzije. prvih mi treba 8, drugih samo 2. Cijene za tih 10 lezajeva => Strojopromet ima SKF za 680kn, PKL ima neke zamjenske po cijeni od 360kn. Ima na RWC-u cijeli set za pitcha, sa postarinom ispadne oko 480kn. Kolika je razlika izmedju tih jeftinih zamjenskih i SKF, te enduro lezaja? Kako se to sve ponasa u odnosu na origigi specialized lezajeve? Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 10.10.2013. u 13:22. Razlog: EDIT: dodane cijene |
![]() |
![]() |
![]() |
#35819 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
A XT lanac sam uzeo zajedno s XT kazetom i Lyrikom. Durao je ravno godinu dana. Tnx lovro, razmislit cu o ovom KMC, sam da se jos Nik sad javi ![]() A ovaj Jamis je POS rama sa brutalnim djelovima, al za te novce bi ga odma kupio da trazim novi ![]()
![]() |
![]() |
#35820 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
koga si ti to zval u SKFu da nemaju tih lagera??? to su obicni sugavi strojni lageri nista posebno... nazovi strojopromet, oni su najveca faca kaj se SKFa tice u hr, za skf mozes i LAGEROS, dalje imas i od FAGa, ležajtrade je firma, kineze zabobidji u sirokom luku, od japanaca eventuano NTN ili KOYO...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|