|
![]() |
#35552 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kasnije mi nikako ne paše, eventualno ranije jerbo moram bit doma do 14h na klopi ![]() Ak ti odgovara, 9.30h kod spomenika na križanju Mesničke i Ilice ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35553 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
@zubich- eto i mene u 10 na tunelu. Ako se plan promjeni pls javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35556 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Jel išao 'ko transverzalu istok-zapad gore na Sljemenu? Zapravo pitanje: od kuda da se krene sa istoka kojim stazama vozi po vršnom delu i da se izađe neđe na Podsused? Ono, AM šema ![]()
![]() |
#35557 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Ne valja ići s istok-zapad, bolje obratno, doduše, ja sam išao samo do i od tornja. Ako bude ove godine (valjda hoće), i ja sam mislio na Transciklusiranje: http://www.bk-ciklus.hr/images/modul...iranje2012.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#35558 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Alo ekipa... vozite se na veliko, što je super! Jucer "Elitni odred" na Velebitu, a danas se ova druga ekipa spuštala s Male Učke (čini mi se Babinog groba, kažu da se baba tu smrznula).. Šteta je što više nikom nije stalo da napiše ni par crtica tu na forum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35559 |
Registered User
|
Sljeme, ponedeljak?
Bravo droja, korisna info. Ovo svakako pišem za u Novembru, nisam znao-eXtra. Sjutra Sljeme, ponedjeljak, okolo 11-12h sa tunela? krug, a možda i dva (ako nas noge poslušaju)...Dado i ja, bujrum 'ko mere! ![]()
![]() |
#35560 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Bit ce par crtica kad Nik filmic slozi. Staza je ko da se vozis po zubima nekog cudovista koje ima usta od 10-15km ![]() Znaci JE-BE-NA, ali zajebana
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35561 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
Od fotki ja imam cilj, i samo zbog njega se isplatilo doći, a gdje je sve drugo: ![]() Poslije piva i klopa s ekipom sa PCE koju prije nisam znao. I rezultatski nismo toliko loši bili, zlatna sredina... ![]() @Noćni Inače ne bih pisao ali kad nas tako lijepo častiš sa fotkama i reportima redovno, red je da bar jednom mogu i ja nešto učinit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35564 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam jucer prvi put bio na ucki, s biciklom. Isli smo na Babin grob uglavnom makadamom sa par kratica, i onda spust na kamp medveja. Dojam jako pozitivan, treba biti tehnicki potkovan, a i malo vise hoda nikako ne skodi (mi smo svi bili sa 150-160). Najbolji opis je bio kad smo stali pri pocetku spusta: Kaze Saša RI: trenutna podloga, to je otprilike nas zemljani put." Kaze Saša ZG: "To je u Zagrebu nas kamenjar." Zabavno, ali zahtjevno, danas imam muskulfiber ledja... ![]() ![]() Daljnji report kad ekipa stavi slike/video. ja sam se jos bacio u more nakon voznje i isao doma, ekipa je dosta kasno krenula za ZG. Zaspao u 9 i pol ko beba, morao sam nadoknadit noc lumpanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35565 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35566 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Inace, unatoc upozorenjima Hostlera (on je gurao 30% staze od Lovranske drage) i foresterrija na PM-u kak je to grda staza za spust osobno sam bio uvjeren da nas par nece imati problema na spustu i da cemo to odradit kak Bog zapoveda, a tako i bi. ...a sad REPORT: 2013-09-22 Ucka, Babin grob-kamp Medveja Posto mi je voznja na Ucku izmigoljila kad su temperature bile koliko-toliko normalne, trebalo je pricekati kraj ljeta i stabilnije vremenske prilike kako bi se napokon popeo bajkom na Ucku. Tura je bila odavno pripremljena, samo sam cekao da se poklopi povoljna prognoza, i dan kad sam slobodan za voznju - ova nedjelja je bio taj dan. Imao sam jednu malu dilemu, naime, kad vec idem dolje htio sam ekipu odvesti na najtezu stazu ![]() Startali smo s mola u Lovranu, pocetni uspon ide asfaltom (odokativno 1/3 uspona), usput se nizu lijepi pogledi. Kasnije prelazimo na makadam, i u sumu, sto je veeeliki plus kad upece sunce, pogotovo ako se odluci voziti turu ljeti kad je zvizdan. Sam uspon rekao bih da je umjeren, sve dok ne dodje zadnjih 2.5km kad treba nagaziti pedale i skinuti cca 200m visinskih, sto ce neukondiranima sigurno prisjesti. A sad spust - paaaa, umara vise nego uspon ![]() ![]() Od Lovranske drage pocinje r'n'r, strmo, stijenovitije, switchbackovi - tehnicka staza bas kakve volim, i zbog koje sam i potegnuo na Ucku. Jako puno treba raditi tijelom i rukama, a to se nakon voznje bome i osjeti u ramenom dijelu i podlakticama. Prekrasna voznja, vrhunski spust, Aniti i Sashi zahvaljujem na ugodnom drustvu i vodstvu po Uckoj, ruta definitivno ulazi u redoviti kalendar voznji. fotke: https://picasaweb.google.com/0Slavek...robKampMedveja video: http://www.youtube.com/watch?v=Qa-ix7a2f1k |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35567 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35569 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ufff protresao me, ali kad dva pajka ispred mene izravnaju stazu nije bilo povecih problema. Babin grob sam vozio na fulki, ima zajebanih dijelova ali fulka ipak odraduje velik dio posla. Medveja je zapravo ista Paklenica. Fulka je pozeljna ali da se odradit i na ht,malo je teze povezat vise elemenata kad te razbacuje ali tu onda dolazi skill u igru, nema opustanja, jedino koljena moraj konstantno plesat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35570 |
Registered User
|
Aferim raja, ![]() spandeX, Destro? ![]()
![]() |
#35571 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
jeeeeš spandex kad naprijed ima sidro od gume ![]() klapklap za uspon s time gore ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35572 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Po kojoj ostazi od Strazbenice - onoj direktno sa Strazbenice dolje (od table na kojoj pise "Strazbenica" desno) , ili ste produzili malo iza Strazbenice prema Buljmi i Strugama, pa onda desno prema V. Paklenici? Koliko sam ja Skuzio Sashu on je vas s Babinog groba odveo nakon Lovranske drage na onih 1000 stepenica, a ne na ovaj divlji dio, spomenuo je i razlog zasto ne tuda, ali ga se ne sjecam. Meni nema HT kaj raditi na ovakvom terenu, ne vidim smisao u HT-u, osim ako se netko ne zeli samokaznjaviti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35573 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo samo za nocnog, velebitski maraton uspon na kraj svjeta: https://dl.dropboxusercontent.com/sh...-CGgd9ZSlswjcA spust: https://dl.dropboxusercontent.com/sh...-CGgd9ZSlswjcA cilj: https://dl.dropboxusercontent.com/sh...-CGgd9ZSlswjcA |
![]() |
![]() |
![]() |
#35574 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ali opet, sve izvoziti nakon godinu dana ravnice, svaka čast ![]() Citiraj:
![]() Video dočarava gotovo ništa, samo po položaju tijela kad nas druge snimaš se može vidjeti kako je to strmo i syebano ![]() Kod kuće je, ove lače su mi mnogo bolje od spandeXa, samo da kupim prave gaće ![]() Išlo je neočekivano lako ![]() Stražnji fat albert nije za tjubles, opet isto kao kad sam zadnji put imao ga smontiranog ("malo" manji rez ipak), prelako ga se prereže... Čeka se i otraga muddy mary.
![]() |
![]() |
#35576 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
TL redi, fkors. Sprijeda je Muddy Mary DH VertStar u, naravno, 2.5 debljini, koja nije prigovorila ni mrvicu na 1.4 bara na mojoj težini. Da ne spominjem da ne piše ni TL ni UST na njoj i ima žicu ![]()
![]() |
#35579 |
Registered User
|
Dado i ja jučer odvezli izvidnicu za transverzalu, krenuli od Dupca-Veliki Vrh pa stazom prema Lipi, pa odmor na Lipi, pa prema Hunjki...ukupno okolo 44km, 6 saHata, visinskih okolo 1586m...tako veli neka teta iz dadinog mob'tela, za kalorije ne brinem. Tankali vodu na Mrzljaku, ja skoro osto bz vode već na Lipi, a imo sam 1,5L, vreme eXtra...ima brda, ima sve. Spust smo gađali 20-18, ali smo se iznenada našli na 22 pa smo presjekli nekako prema 18...e tu nas već lovi mrak i to u 18,30h...ja bez lampe, Dado imo. Svetlio od iza, najJače mi je bilo kroz kanale 20etke...nemožeš cik-cak vozit da baci snop od iza kako Bog zapoveda...ali preživeo sam. Kako smo to uspeli, onda smo još na Dotku povezali i preživeli ![]() ![]()
![]() |
#35580 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
da rano pada mrak i sad dok jos lisce nije palo je grdo iza 18 u sumi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|