|
|||||||||||
|
|
#35432 |
|
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#35433 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ubit! Citiraj:
![]() Ne copraj ![]()
|
|
|
|
#35434 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Eto, zgodna akcija. ![]() Dostavite lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#35435 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#35436 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#35437 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
kad sam ga uzeo pun je bio oko $75 sad gledam nekog lubenicara uzet 2.0T samo su svi vecinom krame neodrzavane. Fascinantno mi je kolko ovdje ljudi ne drze do auta, ali doslovno kao da su tenisice. deru dok ne krepaju bez trunke odrzavanja, limarija unistena, unutra svinjci 95% uzas. |
|
|
|
|
|
|
#35438 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
4cyl, 20Vent., 125ks+jaaako teška noga. Samo zbog toga mi je žao što ne mogu nać ovak dobar primjerak a da je bilo koja izvedba V6-ice tog vremena pod haubom. Kad je već bal... No opet, kad vidim raspon potrošnje burazovog 3.0V6 tdi-a, zimi pogotovo, lakše mi je ![]()
|
|
|
|
#35440 | |
|
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Ti bi i konje i da ne troši, e ne 'mere' ![]() No moram te pobit. Performanse odgovaraju konjici ispod haube. Potrošnja baš i ne uglavnom, ali opet, nije uvijek tako, da ne nabrajam, al recimo burazov audi je prazan 1900kg, ima 3000ccm, 230ks, i kao takav na 160-170 na tempomatu 90% vremena odavde do Zg, na 100km potroši ravno 7.5L, mjereno metodom pun tank-pun tank nakon malo preko 100km, nekoliko puta. Ak je to puno, za takav i toliki auto i komfor koji takav auto pruža, onda u k krasni.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#35442 |
|
gadget freak
|
Napisao sam gore u prethodnom postu, 3.0tdi, tiptronic. Pobrkalo ti se vjerovatno sa onim dijelom kad sam pisao da ja težim ka V6 benzinjari za sebe .Fascinantan mi je raspon ovoga. Ljeti troši 7-8 otvorene, 10ak grad. Zimi gradska raste na 13-15l bez pardona, istinabog kratke su relacije skroz, al opet, razlika je ogromna. Auto je održavan besprijekorno i u takvom je stanju, sve je 100% ispravno, da se razumijemo. Jasno mi je da je to 2 tone grdosija, ali vidio sam x puta koliko je zapravo realno gledano i 'štedljiv' obzirom na masu i performanse, al ta zimska potrošnja je stravična. Editirao si post pa ću i ja da ne lupam 2 za redom. Itekako ima šanse, mjerili smo potrošnju minimalno 10x, na istoj relaciji autoputa, novska-zg, do prve pumpe nakon autoputa ima 102-103km.
|
|
|
#35444 |
|
gadget freak
|
Pa tek onda ne možeš ispalit onakvu izjavu da audijevi konjići nisu adekvatni tj da su američki iz v8 štedljiviji, kad nisu, ako pričaš o američkim v8 iz perioda a6 c5 linije, pa to su još bile lokmare iz vremena kad je avg amerikaner 4.0 v8 imao manje od 200ks, koliko i audijev 2.8v6 dok je audijev 4.2 v8 tada imao doslovno duplo više ks od amerikanaca uz istu, ako ne i manju potrošnju ![]() Ili sam ja sad krivo shvatio o kojem audiju ti pišeš ![]()
|
|
|
#35445 | |
|
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Pa evo ti primjera: Jeep liberty 2003-a, 3.7 V6 sa 210ks troši isto ili manje nego moj 2004 A6 3.0 V6 220ks Ford F150 hebei pickup it 1997, 4.3 V6 sa ne znam 200+ks troši isto ili malo više od mog Audija. Ti 2.8 3.0, 3.2 motori audijevi su smeće po pitanju potrošnje Komparativni motori po snazi i godištu od konkurencije su bili/jesu stedljiviji |
|
|
|
|
|
|
#35446 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#35447 | |
|
gadget freak
|
Citiraj:
I ono iza cega stojim je da konjica ispod haube nije na papiru, znaci auto od 200ks ide ko auto od 200ks, a ne kupim faking koreanca ima 100ks a ide ko 75 :/ Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#35448 |
|
Lika u mom srcu
|
Nisu samo konji presudni, jako je bitna i getriba i prijenosi u dotičnoj, sjećam se da je recimo proton imao prvu valjda 70kmh, druga je išla 120-30 Tako i accent.. A da ne spominjemo težinu auta... Koja se opet može nadomjestiti sa dobrom getribom. Evo moj atlas ima 2.5tona, ima 280ks, 4motion, i 8 brzina aut mjenjač Auto naspram mog Audija ide bolje iako je pun k teži i veći.. getriba ga spašava |
|
|
|
|
|
#35449 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
U to doba jedan Mustang GT je imao 4,6 V8 SOHC od 260KS, dakle ne upola manje od Audijevog 4.2 V8 nego 40KS manje ali oko 10Nm momenta više (410 vs 400). Time da je Audijev motor V8 DOHC 40 ventilac a kramp ima stari SOHC i 16 ventila pa nije ni čudo da ima 40KS manje. Potrošnja im je bila gotovo identična 16-23mpg (Mustang) vs 15-23mpg (A6 4.2 C5) Ovo za koreance ti isto baš ne drži vodu. Imam 100KS koreanca od 1100kg i ide bolje nego talijan od 75KS i oko 900kg. Valjda jer je japanac pod kožom. No vozio sam se u Genesis Coupeu i nemam baš nikakvih zamjerki kako takav auto ide iako je koreanac.
|
|
|
|
#35450 | |
|
gadget freak
|
Citiraj:
, a kasnije, redizajnom c5 linije i podosta više ![]() Što se koreanaca tiče, snaja dan danas još ima accenta od 90ks, kojeg je kupila novog 2003e, i koji nije nikad mogao soli na rep staviti upravo talijanu, starijem 7 godina i sa 75ks. 2 putnika u oba i isto gorivo u oba, s upaljenom klimom i s ugašenom . Jedino gdje je accent brži, marginalno, je bio autoput, i to samo gdje je idealno ravno jer je 'vidio' brdo prije nego vozač .
|
|
|
|
#35451 |
|
Moderator
|
Mucica, jel mi pričamo o budućim izvedbama ili standardnoj verziji koja je dolazila uz A6? Dakle ne pričam o S6/RS6 niti o kasnijim TFSI izvedbama. Sve što hoću reći je da pretjeruješ kao i obično.
|
|
|
#35452 | |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Izravna usporedba je grande punto, 1.4 od frenda koji je isao losije, trosio vise i imao veći ajnšlus . I sto su krepavali dijelovi koji su odvezli duplo manje kilometara (alternatov, amortizer itd).Jest cudniji za voziti korejanac, slazem se, jer je drugacija getriba od deeeebele vecine europljana. No kako vec gore rekoh - teraj prema visokom okretaju, nema gubitka ubrzanja vec fino konstantno dernjacenje motora i gomilanje brzine.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
|
#35453 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da korejac nije neka sreća tu se slažem no auto koji voli visoke okrtaje je jako zabavan za voziti. Ako znaš s takvim autom, može biti zabavna i dinamična vožnja. |
|
|
|
|
|
#35454 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Samo znas sta je - to je Hyundai i nema tu prevelikog lezanja, nije to auto koji ce se ukopati kad nagazis kocnicu vec ce se poljuljati da ti to osjetis, nije tvrd i nije napravljen za zabavu u tom smislu sto govoris, em' brzine nisu tako brze prilikom mjenjanja. No svejedno, ja svog znam povesti i razvesti, preticanje obavezno niza i do pred crveno, pogotovo kada je uzbrdica. Accent ispod min 2.5k rpm-a nema sta traziti, mrtvo puhalo, jedino kruzanje.....
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#35455 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() S R.S om nemam nekih problema kod pretjecanja, samo u manju ubacim i dok mi se lampica ne upali i ne zapiskuta ne mijenjam na više. https://www.youtube.com/watch?v=Tfmj6Rd-5Xc Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 04.04.2018. u 14:09. |
|
|
|
|
|
|
#35457 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() P.S. jučer mi je proklizio s druge na treću, s treće na četvrtu i nisam vjerovao s četvrte na petu ( na novim gumama ), to nisam još doživio. Baš sam ga životinjski nagazio, zima bila preduga. Ma gušta joj, bolje da ne pričam. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#35460 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e pa tih par prstića tražim ![]() |