|
![]() |
#35191 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa čekam prodavačicu da dođe u Rijeku jer tu studira, negdje početkom 9. mjeseca, kada ispiti počnu.. A dok ne dođe bica nabavljam: obruče (Alex DP20, riješeno), kočnice (Avid BB7, po tracking numberu bi trebale sutra biti kod mene), nabe (naručujem na plaći u 9.mjesecu, Novatec D042(41)SB), žbice (naručujem Pillar, samo da još jednom provjerim/izračunam ERD, koji je po googleu 538.9mm, no mjerio sam i samo unutarnji promjer kotača je 536mm, tako da dolazim do brojke od 544mm..), niple (naručujem kad i žbice), i pripremam materijal za izradu aluminijskog stalka za centriranje kotača.. Sve u svemu, mrda se nešto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35192 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja idem, bio sam i jutros. Al termin je "udarni" ![]() Ak netko jos oce ici, lako se vrijeme polaska pomakne, al ja bi sto prije sutra doma trebao biti pa nebi prekasno kretao
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 29.08.2013. u 13:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35193 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Zanemarite, sutra je petak, ne mogu. Pogubljen sam u danima, niš ne radim, samo se klošarim ![]() Može sutra tunel 10? Ne budi mi se u 6:30 ujutro da bih stigao na tunel u 8:30...
![]() |
#35194 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Dest, dogovoreno idemo na pivu u 9 ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35195 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Nakon cjelodnvnog razglabanja na viberu o djelovima i zivotnim problemima, odlucili smo se ipak zaputit u šumu da razbistrimo glave od poslova, godišnjeg i grupno razbijemo tjedan. Dugo nismo bili u ovak dobrom sastavu gore. Za početak s obzirom da nismo bas svi ujednakoj kondi cuks i ja odlazimo u prvoj turi gore solo. I normalno kad se nadu dvije siledzije na Lonjscini ne treba im ni šumarija nit motorne pile. Rezultat toga je ![]() ![]() ![]() Tak smo se uzivili da samo požalili kaj ih nema jos za sklanjat ![]() S obzirom da smo tu izgubili koju minuticu Sile nas je uspio sustic na prvim klupicama ![]() ![]() I tak na kraju Cuks, Sile i ja krecemo lagano gore. Mislim da mi je to bio jedan od najugodnijih uspona uz laganini zafrkanciju i međusobna podbadanja vrijeme prođe u tren. Par odmora u kojima su nas prethodno opisani komadi prestigli pa smo na kraju i proveli ugodnih par minuta caskajuci s njima. Kak smo laganini isli gore, taman kaj smo stigli pred Lugu evo Chorusa i Vuce, otpeljali su Lojstek u zavidnom vremenu ![]() Na lugarnici se sprema svadba sutra pa smo dobili upute da sutra ne moramo dolazit ![]() ![]() ![]() Malo smo se zapricali, netko je morao jos na wc pa smo dosta kasno odlučili da kak konstantno ganjamo 9-tku da dugo nismo Najt Rajderovu stazu odradili. Sto se i nije bas uspostavilo ko najbolji izbor jer nas je u kanalima posten mrak uhvatio, bilo nas je posvuda ![]() ![]() Kak smo posteno odradili voznju, morali smo se pocastit kebabima i pivicama na Kvatriću, sto uvijek rezultira vracanjem sa vožnje oko ponoći što i nije normalno ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 30.08.2013. u 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35196 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Bravo Jack & Čuki! Sad se ponovo moze pedalirati prek Lonjscine do Lugarnice bez da se maknu noge s pedala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35197 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozdrav! Odlučio sam kupiti novi bajs... Sada kupujem na diners 12 rata (do 3000kn) i gledam trenutno ekupi.hr u oko mi ja pao ovaj http://www.ekupi.hr/Kross-Hexagon-X4...ni-274499.aspx iskustva? ili imate neku bolju preporuku ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#35198 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jako losa oprema na tom biciklu. Sve je najniza klasa osim mjenjaca. Prolistaj po trgovinama, odaberi sto ti se svidja i postavi ovdje pa cemo ti reci sto je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35199 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
šta mi se svidja...ovako boja da bude crno-bijela ili nešto na kalup ovog gore... mora imati diskove i mora mi pasati veličinom, cc 187cm sam visok i treba podnositi kilažu cc 100kg ![]() ostalo ne znam, zato sam i postao da trebam pomoć :=) da,cijena bi trebala biti tako oko 3k...i naravno da mogu platiti dinersom 12rata Prije mj dana sam bio u ciklo centru, i tamo je visio jedan što mi se jako sviđao, bio je tak oko 3-3.5k, svega što se sječam je da je prodavač rekao dobar bajs, proizvode ga u sloveniji a nemrem ga naci na webu :S i ovaj mi se svidja: http://www.bim-bike.hr/hr/ktm-bicikl...cago-bicikl-1/ Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 30.08.2013. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35201 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Sutra u 9 na tunelu smo Đuro, Brabus (drop) i ja... Eto, čisto da ako netko traži društvo, da zna ![]() p.s. jučer odvozio medvedgrad 12ticu, isto kao što logitek kaze.. blata minimalno, podloga taman... Jedino što ima neko hebeno deblo na stepinčevom putu (na prvom dijelu) a onaj drugi dio šumari ogradili i rade sječu pa nije bas fora...
![]() |
#35202 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
sutra u 9h na križanju ilice i vrapčanske... ako netko želi s nama (darkec i ja) nismo definirali gdje, pa se valjda računa lojstek, ali možemo i vrijeme i rutu mjenjati... šta god, ako se netko želi pridružiti, dobro je došao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35203 |
Gear breaker!
|
Kak su Zeljac i Destro zaspali, ja sam sam odradio 18-20. Ta staza je zabavnija sto ju brze vozis ![]()
![]() |
#35205 | |
Premium
|
Citiraj:
Sutra sam i ja gore vjerojatno al nemam pojma kad jer cekam frenda da se javi. Ako se vidimo prikrpamo se nekom do dolje jer ja znam napamet samo 18 20, a ni to nisam siguran kolko nisam bio gore ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35206 |
sto da napisem ?!
|
neka glavica danas ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35207 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja ću sa dva malo slabija frenda danas gore pa doleti. Točno vrijeme još ne znam, javim ti pol sata prije al računaj za sat, sat i pol ![]() EDIT: javim ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 30.08.2013. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35208 |
Premium
|
Javi tu, mozda bi i ja zapeglo gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35209 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
U 9 kod sata na trgu ja i kolega sa dropbikea, gore valjda cestom ili lojstekom kolko bumo mogli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35211 |
sto da napisem ?!
|
dobro da sam naletio ![]() pojavim se ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35212 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nis od kolege. Misli neko mozda cestom gore sutra ujutro jer neznam bas da mogu pratit tempo po lojsteku |
![]() |
![]() |
![]() |
#35213 |
Premium
|
Ja ako idem gore idem Lojstekom, makar umro ![]() Javim kad mi frend javi ali ne budem kretao prije 10 sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35214 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
'oš mjuza, oš' style, ja barabaaaaaaa, Allahu dragi ![]() ...dali ima ne'ko za sjutra popodne da se zaleti na Sleme? noćna sam, pa mi sutra taČno 2 meseca od belaja i kontam lagano krenut pogotovo dole, pa ako ima ne'ko za ono style mod, i brakes on ![]() meni svejedno kada popodne, samo da je iza 14h... ![]()
![]() |
#35215 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
@ FRipper ovaj prvi što si linka dao je veličina 21, to ti vjerovatno bde preveliko. Kad nadješ par modela koji ti se sviđaju obrati pozornost da odabereš bajk prave veličine jer te to zezne više nego sve ostalo :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#35216 |
Premium
|
Oce netko oko pol 14 s trga, Lojstek gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35217 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#35218 |
Gear breaker!
|
Oce netko neko voznjicu sutra? Prijepodne, posljepodne, svejedno skroz. Ne mora Sljeme, moze za odmor Grma, Veternica il nesto slicno. Skupljam zadnje voznje na Voltage, jer kak stvari stoje, sljedeci tjedan bi trebao Sight u pogon ![]()
![]() |
#35220 |
Gear breaker!
|
Y. Sjeli neki novci pa sam popikao ono osnovno sta je falilo za sloziti ramu
|
|
Oglas
|
|
![]() |