|
![]() |
#35042 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
nanas smo fino naletili na suprise! Od Hunjke prema Gorščici (cca 300m pred skretenje za stazu 24) na brzom dijelu spusta po 1M - odmah nakon desnog zavoja, posred staze prevaljeno ogromno deblo u visini struka. Tu se inače da nabrat fina brzina + čovjek ovdje ne očekuje nikakva iznenađenja.. ali opreza nikad dosta! Pa treba pripazit da ne prođete kao neoprezni Saša :mrgreen: Saša & his companion Egoist ![]() btw.. nakon 3tjedna apstinencije, jedva dočekao vožnje! jucer 50km, danas 60 ![]() nego, koliko vas se na kraju skupilo za sutra za Velebit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35044 |
Registered User
|
bravo! samo oprezno.. Destra obavezno pozicionirati na začelje, inače si fasovao od gđe. majke Destrove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35046 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
kako je staza krvava ![]() volio bih to uživo doživjeti ! ![]() ona kamenčuga mami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35047 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam pak jucer odradio jednu cestovnu turu. 115km u nogama. Malo me srce boli kad vidim kako mi centralne ripne nestaju, al ajde. A i cestovnjaci mi se cude, kazu da sam lud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35048 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
heto i mene da se prijavim, opet sam na pedalama. Jutros na poso, ide ko nekada. Još par dana jačam ruku levu, opekotina ide lagano ali sigurno kraju, fali mi još onaj momački stisak u šaci levoj pa nisam još za šumu, ali bit će kad bude ![]() jupiiiiii, živi bili pa se vozali!
![]() |
#35049 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#35050 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce netko ko nije na velebitu na grmu navratiti danas? Oko 4 - pol 5 bih bio gore, ak nes ne uleti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35051 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja se oporavljam od Pohorja, ali mozda sutra? Javi ak ce ti se dat.. @ Irvin Drago mi je da si opet na bajku. Samo polako ![]() @ Nik, Destro i ekipu..samo NN i vratite se svi u komadu doma ![]()
Živi bili pa se vozali ![]() Zadnje izmijenjeno od: Okruglica. 19.08.2013. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35052 |
Gear breaker!
|
Eh, ipak mi se neda danas, sarafim po novom bajku ![]() Ak nebu kise sutra, dalo bi se. Idem rano ujutro na Sljeme, pa cemo vidit za Grmu popodne
![]() |
#35053 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Lepo Shoshy, drago mi za novu vozilicu. eXtra, daj neku slidžu ![]()
![]() |
#35054 |
Gear breaker!
|
Imas na dropu u garazi. Jbg, samo rama, jer bajk jos nije slozen, fali djelova. Ko zna kad ce se to skupiti..
![]() |
#35055 |
Registered User
|
Đeste Velebitaši.. kako je bilo? Neko raspolozen sutra ujutro - dopodne za Sljeme ili Dotku (moze i oboje)? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35056 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Daj kaj izvodiš, jedino kaj ti treba je headset, ostalo su sve sitnice. To ak ne složiš do vikenda fakat si u kurcu. 319 obruči su recimo povoljni. ![]()
![]() |
#35057 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35058 |
Registered User
|
e to bi fakat trebao sredit! al smo te se nacekali u subotu... boli glava |
![]() |
![]() |
![]() |
#35059 |
Gear breaker!
|
Sile, headset narucim sa superstara i nema boga da ce to doci do vikenda, tak da ne kakaj ![]() Kad bi mi santo prodao onog equilizera bio bi sretan ko malo dijete Nocni, ja ti radim sutra ranojutarnje brzopotezno sljeme. Znaci da sam 8 i 20 max na tunelu a dole picim po 9tki (eventualno krvaric ak ga pogodim) da stignem prije kise doma.
![]() |
#35060 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35061 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ramu si dobio u subotu, već je headset mogao biti na pol puta. Slobodno baci previše novaca na obruč od 550 grama. Od ta dva obruča uvijek se uzima ZTR, ali uvijek. Nije da si me pitao ali kako mi je dosadno, Zee naba ima 350g, stavit ćeš gore obruč od 550g, žbice whatevs, centerlock adapter, opet ćeš imat sidro iza, ko Funn. Ova sad rama ima daleko više potencijala od Fluida a već po tome kaj ostavljaš sidro od Lyrika vidim da opet ideš u tom nekom smjeru izmišljanja tople vode, podignut ćeš BB, produžit wheelbase, učinit od odličnog trailbike-a ne znam kaj. Chainguide ti ne treba, imaš mjenjač s clutchem. Osim toga možeš stavit bb mount, šta ima veze, imaš vanjske čašice pogona.
![]() |
#35062 |
Registered User
|
@Šošonja ako se uspijem probudit, žemo! idem prek lonjscine, sretnemo se kod klupica. ak me nema do 8.40h produzi solo. btw, nisam nikad bio na krvaricu (iliti kako bi dario12 rekao "kvarkicu") pa bi to volio odvozit. zasto mislis da nebi pogodio stazu.. komplicirana skretanja, ili? edit. sibni za svaki slucaj broj na privat, jer dhmz najavljuje ujutro pljuskove a meteoinfo veli tek popodne. @Capitano ma bit ce bolje! samo treba cesce vozit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35063 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ovi velebitaši ili su ubili neko janje putem ili sebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35065 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Pozdrav..promjenio sam zadnji kotac..sad je ravan i opet kad se pogleda sa volana recimo sic stanga i zadnja guma nisu u istoj ravnini?jel je to dobro?..i na foxu floatu rebound je zasteko..nejde ni sim ni tam..probo sa kombinirkama i isto nejde..zasto?..imam tko kakvu ideju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35066 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#35067 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35069 |
Gear breaker!
|
Dokazao moc Funn kockice ![]() Sad treba to izravnati ![]()
![]() |
#35070 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo dečki ako će tko na XC trku u Karlovcu: http://www.bbk-t-rex.hr/xco_dubovac.html https://www.facebook.com/events/349580791839586/?ref=22 Vama koji ste iz Zagreba je pod nosom ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|