|
![]() |
#35012 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35013 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Sosi neces valjda na tu lijepu ramu stavljati ono svoje sidro od vilice?! Lijepo ti to prodaj, a kod mene te ceka revelation, 150 hoda, tapered, 20mm osovina i cijela stvar ima mrvicu vise od 1700g. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35014 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Lovro, Zlayo, Crocus i ja istražili malo Zagorsku stranu, u biti svi volimo stazu 39 ali je totalna kita vraćat se nazad na Sljeme bilo cestom bilo preko Bistranskog sedla - jedino onu neku Nikovu varijantu s 37icom ili kaj još nismo probali. Uglavnom tko je vozio znat će, 39ka je fenomenalna do izletišta Srnec i još jedan mali dio gdje se izbija na makadam. Nakon toga je staza meh, široki šumski put koji izbija u mjestu Pila. Nije zanimljiva u globalu, ima par situacija ali sveukupno gledano izgubi se jako puno nadmorske visine koju kasnije nadoknađuješ pentranjem nazad. Kod skloništa "Kod Križa" se krene naglo uzbrdo po stazi 40 i prati markacije i izbije se na cestu prema Hunjki, tu smo otišli desno mrvicu do Horvatovih stuba i nazad, te opet ulazi staza u šumu do spoja s 39kom koja vas vrati na Činovničku livadu. Bez puno lutanja i stajanja ovo se da odradit za sat i 20 min, ako ne i manje, s tim da se može ići cestom do Hunjke pa na 20ku čistu. Da se nisam jučer sabio od alkohola bilo bi mi super. Track http://www.endomondo.com/workouts/231932139/3929350 Jedna s Horvatovih stuba ![]() Nazad do Lugarnice u kojoj je bila gužva, selidba u Groficu na zagrebački od pol metra, nažderali se ko stoka, odspavali 20min na Činovničkoj, i dolje klasično po 52ojci koja se malo pogoršala od nevremena ali svejedno jedna od najboljih staza na Sljemenu.
![]() |
#35015 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Super vožnja je bila danas, singlica na 39ki je najbolja na Sljemenu, obožavam je. Da se nismo gubili na putu nazad do vrha, bilo bi još bolje. Da barem ima više takvih staza na Sljemenu, sve bi dao. Evo meni dva super videa, vrhunski su : http://www.pinkbike.com/video/321511/ http://www.pinkbike.com/video/324330/ @ Shoshy oćeš opet stavit 170 hoda i offset puškice na ramu pa se čudit kak je pukla? ![]()
![]() |
#35018 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Gledam da si narucim nosac za kameru za volan, ramu, sic stangu ... nasao sam 2 komada koji mi se cine OK, sa time da mi je zadnji model barem ovako na papiru puno bolji od prvoga jer se moze rotirati za 360 stupnjeva sam mi je bed jer ne znam dal bi taj mehanizam bio dovoljno cvrst da se kamera ne mice dok se vozim. kaj vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35020 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
I mislio sam taj zet samo mi je jedino pitanje kako ce se ponasat taj rotirajuci mehanizam. nisam se vozio vec neko duze vrijeme i gledam gluposti po netu ![]() Bas mi fali ta voznja, umjesto da sam na Sljemenu trulim doma pred kompom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35021 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam skinuo jos jedan vrh s popisa zelja za ovu godinu - Ivanscicu. Uspon makadamom iz Prigorca preko Prekrizja, a spust preko Konja nazad na parking. Uspon je koma jer cijelim putem izvlace drva. Makadam je nastrugan, i kao da ga je netko nasipavao, kad padne kisa bit ce blata do koljena. Lokalna ekipa kaze da su sumari unistili sve staze, tako da je jedino cesta do vrha pogodna za pedaliranje - sve ostalo ne. Zato je spust odlican, tehnicki vrlo tezak, to je jedna od onih staza na kojima se tese skill, i pomicu granice, i jedna od onih na kojim se covjek vrlo lako spizdi i priusti visetjednu pauzu ako se precijeni ![]() Isao sam dosta kasno da izbjegnem planinare, jer kad se krene nizbrdo na dosta mjesta ne mozes vise stati, niti se mimoici, a uspon preko Konja je prometna staza. Evo i par fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Max, ne treba ti taj zglobni, u kobinaciji s dvije polugice koje si sigurno dobio u setu, mozes zakretati kameru kako hoces - a zakretat ces ju nikada. Ja imam origigi obican, i stvarno nisam primjetio da mi treba taj zglob. Taj jeftikanerski prihvat s tim zglobom moze vrlo lako proizvoditi dodatne vibracije i buku, pa ces samo baciti novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35022 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Identičnu rutu smo Miki i ja ispeljali onaj puta kad smo išli na Ivu.... Prekrižjem do gore, Konj do dole..... Ajme, jedan od najboljih spusteva ikad, sam da pitam, jesi baš apsolutno sve odvozio? Miki je dosta gurao, ja samo jedan element od 2-3m, za sljedeći puta sam zacrtao da baš sve na bajku ispeljam....
![]() |
#35023 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Naravno da nisam odvozio sve, to je fakat tesko. Treba znat stazu/detalje, ovako na pogled od prve nema teorije. Jako puno jesam izvozio, sam sebe sam iznenadio, vecinu detalja koje nisam, znam kako ih rijesiti. Treba cesce tamo dolaziti i skidati probleme dok se ne kompletira spust, ali za tako nesto treba jos dignut skill, i trenkati - eto plana za dogodine ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 17.08.2013. u 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35024 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Mali OT: jel netko sutra popodne kad zahladi za neku laganini voznju? Tipa Veternica, 9tka/Krvaric preko makadama, par krugova po Grmi i tak?
![]() |
#35025 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
destro, da slobodno napravim kacigu po svome ili po svome ?! ![]() spremna je za treći korak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35026 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Par gadarija sam pregurao đubre mućko, ostalo razbijao kamenac u bubriziman I oprosti što ne mogu na izlet u ponedjeljak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35028 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Napokon da te izmamim da se javiš, pa jesi umro comrade? A jebiga bilo bi fora da i vi od doli dođete pa se vidimo na po puta... Al to znači da ima posla ako nema vremena pa nije ni to tak loše u krajnjoj liniji ![]()
![]() |
![]() |
#35030 |
Registered User
|
Pa kaj da pišem ovdje, stara ekipa se sve nekako podijelila, niko se tu više ne javlja za ništa pa onda i ja samo vozim bez da pišem... Al aj tu i tamo... Osobno sumnjam da budem mogao u ST 9., ispiti su mi pa sad koristim priliku... Ima i tu bliže puno lijepih planina; Kalnik, Čevo, Iva, Psunj, pa čak i ovo oko Grobnika što su dečki vozili sa Rodeom je relativno blizu, pa budem se malo više orjentirao na te "jednodnevne"...
![]() |
#35031 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
E viš, ja se fino riješio ispita prije ljetnih odmora i sad imam mjesec dana ekstra odmora. Naravno, ako neće zvat na poso ![]() BTW, spremio sam torbu za Zavižan i ovaj put nema zaboravljanja sendviča, napisao sam si na čelo "sendviči" ![]()
![]() |
#35032 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Max ja sam probao na volanu gopro, i ako ideš na imalo ozbiljniji spust to tako trese da te boli glava od gledanja.ne isplati se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35035 |
Zagorac
Datum registracije: Sep 2008
|
M: Norco Wolverine
Specifikacije Frame: Norco trail design 6061 aluminum hardtail with hydroform downtube , custom top tube shape, oversize chainstays and disc brake gusset Fork: Marzocchi DJ3 120mm travel Rims: Norco Alloy 32H double wall disc BX-32 Tires: Kenda Kinetic 26X2.35 Front Hub: Norco Alloy Disc Rear Hub: Norco Alloy Disc Cassette 8spd Spokes: Stainless Steel w/brass nipples Shifter Front: Shimano Alivio 3spd Shifter Rear: Shimano Alivio 8spd Front Derailleur: Shimano Altus 3spd Rear Derailleur: Shimano Alivio 8spd Cassette: Shimano HG-30 cassette 11-30T 8 sp Bottom Bracket: FSA ISIS BB Crankset: FSA Step Up 22/32 w/guard Pedals: Norco alloy flat pedal Chain: KMC Z72 8 speed Seat Post: Norco alloy 2 bolt seatpost Saddle: Norco custom design MTB trail saddle Headset: 1 1/8" Threadless CH-2810" Stem: Norco alloy 60mm with 4 bolt bar clamp Handlebar: Norco 740 mm width , 25 mm rise alloy bar with oversize 31.8mm clamp Grips: Krayton with alloy lock ons Brake Levers: Tektro Alloy Colour: Red Size: 17 Serijski broj: ![]() Slike: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bicikl je kao nov (kupljen u 4.mj.2013. plaćen 4400) s garancijom, s nadograđenim hidrauličnim kočnicama: Brakeset: Tektro Draco hydraulic disc brakes Cijena: 3500kn Može zamjena za laptop ili iphone 5/htc one. (U slučaju zamjene molim realne ponude.) Ponude može na: -- PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#35036 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovo tražiš http://superstar.tibolts.co.uk/produ...roducts_id=426 ? Piše da možeš stavit normalnu i tapered vilicu. Cijena je super samo ne znam kakve su kvalitete ovi superstar headsetovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35037 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja vozim njihov najšugaviji model i pokopa race face-ovog diabolusa samo tako. svi dijelovi su kompatibilni sa cane creek-om. preporuka ![]() nije tako šugav kako se čini i sve više mi se sviđa super star ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35038 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Cini mi se da cu ja jednu masovnu narudjbu djelova sa superstara napraviti. Headset, lula, volan, gripovi, pedale, chain device, seat clamp, ma sve .. ![]()
![]() |
#35040 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|