|
![]() |
#34531 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ta oprugica drzi dust wiper, i moguce da ti je suha vilica (nisu sve fino podmazali) pa ti stvara mali otpor, tzv stiction u pocetku hoda. Toliko sam uspio razabrat iz videa. Par puta je stisni, i okreni bajk naopacke da malo ulja dodje do tih spuzvica. Ako bas grebe onda znas sto moras. Ponovo.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 23.07.2013. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34532 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34533 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34535 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne znam kakva je politika servisa i kakvi su jamstveni uvjeti, al zar nebi nakon toliko reklamacija trebao imati pravo na novu vilju? Ako imas trazi ih potpuno novu vilicu, zaprijeti inspekcijom, qurcem palcem. Reci da ti se neda vise zayebavat s necime sto si platio i od cega ocekujes da radi, a ne da se natezes sa servisom.svako malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34537 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne znam za njega, ali ako tako pise u jamstvenim uvjetima skakao bi im po glavi dok mi nebi dali novu vilju pa makar zivio u Tunguziji. Treba ih zvat ako treba svaki dan i maltretirat pa kad im.dopizdis vec ce ti dat drugu vilju samo da te.ne slusaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34538 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#34539 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Eto da se oglasim i ja. U servisu napravimo najbrže što možemo i eto, Mitsuoka je dobio i kompletno novi air shaft. Različite vilice pa čak i od godišta imaju drugačiji air shaft i kod nekih je to izraženije, kod nekih manje. Znam da ima i ostatak ekipe koji su bili na servisu više ili manje zadovoljni. Trudimo se najbolje što možemo otklonit bilo kakav kvar. A ovi komentari živimo u HR, mislim...
![]() |
#34540 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Nisam ja takav da bi nekome tko se zaista trudi prijetio nekim glupim mjerama, a i jedan član ovog foruma je serviser tamo i sa njim sam u kontaktu. Taman sam napisao Foxu mail da vidimo što je, ovaj put s izričitom zamolbom da odgovore što jer su me dosada stalno proslijeđivali na lokalnog distributera. Vidjet ćemo... EDIT: evo, domy 'gave his two cents' ovoj priči |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34541 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#34543 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Da malo skrenem s teme: "patnje i nedoumice mladog Mitsuoke".. ![]() . . Od cetvrtka u ponudi slovenskog Lidla biti će čuka s heart rate monitorom. sat + chest strap + mount za bike, sve za €15! tri godine garancije ![]() http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl...ndex_33442.htm http://www.lidl-service.com/cps/rde/...ml?id=21995673 u Poljsku je stigao još prije 2 tjedna. Neki jaran stavio review, ali kurca ga razumijem.. http://www.youtube.com/watch?v=1R30yagP14s Nikad nisam koristio Heart Rate Monitor, a zanima me npr. koliko mi otkucaja lupa dok gazim po Leusteku.. uglavnom.. 1) isplati li se to kupit 1a) ima li u Sloveniji neki bliži Lidl Zagrebu, doli onog kod aleša u Brežicama? 2) generalno precizno mjere ili lažu 3) ako tko koristi (koristio je) Heart Rate Monitor, molim kratku recenziju.. ![]() Googlam da ekipa prakticira tzv. treninge u zoni.. uopce ne gledaju koliko idu brzo, već se samo ravnaju po otkucajima?! Zanimljivo hehe,, ova ti je dobra ![]() ![]() [edit] U Protei su ove sezone valjda dobili 2 "Vice" kacige.. ![]() Gledao danas u Keindl-Šrotu ABUS "Hill Bill".. Fura li tko ABUS..? navodno neki dojče brand Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 23.07.2013. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34544 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@night_rider - nemogu reci nista o tom lidlovom, ali sa pulsmetrima imam podosta iskustva. 1) za 15€ isplati se, ako iole tocno mjeri (a ne vidim zasto ne bi), i ima 3 godine garancije 1a) mislim da nema 2) generalno (Polar, Garmin,...) su to skupe igracke, ali i tocno mjere 3)Uglavnom, malo me cudi da se do sada nisi susreo sa pulsmetrom, ali tko god planira nesto aktivno trenirati, treba pulsmetar. Pogotovo aerobne discipline. Da bi se moglo voziti "po osjetu" treba puno prakse, a i onda se lako zezne (nekad ti je bas dobar dan i super se osjecas, a opet je puls visoko). Takodjer, mjerenje "na ruku" je dosta neprecizno, pogotovo kod ljudi u visokoj formi, posto u tih 6-10 sekundi koliko ti treba da izmjeris puls, on moze pasti i debelo preko 20 otkucaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34545 |
Registered User
|
Fala Renesis! Mogo bi deda u cetvrtak ponovit cestovni trening s Konanom i pokupit mi čuku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34546 |
|
![]() |
#34548 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pulsmetar bez kadence je oke za nekoga tko trci :P Za 15€ mislim da nema se sto zaliti, a moze posluziti kao odlican uvod da se vidi prednosti pulsmetra... (pod uvjetom da radi kako treba)... Moja dva polara (M51 i S720) rade uredno vec preko 10 godina... cak i tako stari S720 ima cijelu silu senzora koje podrzava (puls, visina, temperatura, speed, cadenca, power), a da ne spominjem moderne pulsmetre koji dobro da kavu ne skuhaju usput... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34549 |
Registered User
|
@Mar Nebi bija problem! Ali vidiš da me deda otkantao ![]() a ja delam pa najvjerovatnije nebum stigao ni po svoj primjerak! ![]() [edit] planira li tko u slo po tu cuku, da zeme meni + jedan za Mara (uplatimo promptno pare na tekuči)?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34551 |
|
![]() |
#34552 | ||
Registered User
|
Citiraj:
do Sljemena pravi igrači voze bajk, a ne voze bajk na autu ![]() Citiraj:
btw. od doma do Brežica imam 45km u jednom smijeru.. 90km po cesti i zvizdanu s Nobby Nickovima nije neki gušt! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34554 |
Registered User
|
i to što kažeš... ![]() ma više ni ne stižem reviewe složit! kasnim jedno 2-3 vožnje.. al bez brige, naći ćeš se i ti na kojoj slici.. ![]() čim uhvatim cajta sve složim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34555 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vozio sam ja par puta sa Nobby Nicovima 70-80km čiste ceste bez beda, pogotovo kad su na 3+bara. Kewl video http://www.pinkbike.com/news/Video-N...Park-2013.html
![]() |
#34556 | |
|
Citiraj:
ako je moja zena mogla celi dan na +45C po kamenjaru pedalirat na fat albertu i nobi nicku 2.25... ![]() ![]() da si bil pametan na onim starim fulcrumima su vec trebali biti slickovi ili barem smart samovi...
![]() |
![]() |
#34557 |
Registered User
|
nije problem u pedaliranju! ich habe keine zeit |
![]() |
![]() |
![]() |
#34559 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ima zainteresiranih za subotu neka ruta tipa divlje vode il tak nekaj malo dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34560 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|