|
![]() |
#34441 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@omerta - podjela na "kvalitetne" proizvodjace je besmislena. Sve dolazi iz Kine kako god okrenes, svi dijelovi se proizvode u istim tvornicama. Sram X5 je isti i na Authoru i na Treku... S obzirom da trazis entry level biciklu, trazis prvo pogodnu velicinu, onda najbolju opremu. Ime napisano na rami mozes komotno prefarbat i napisat ferrari, toliko je bitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34442 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Danas odradio jutarnju vožnju Kustošijanski-Grafičar-9ka. Ovo mi je druga vožnja na novoj pili i razlika je evidentna. Samo gazi ![]() Pa da ju i predstavim, iako je Irvin već bacio hint. ![]() i jedna s ljepšom polovicom ![]() ![]() Kupio sam ga od dečka s dropa, više manje sve custom (ja sam zbog prilagođavanja zasad promjenio sic stangu i volan). Jedino me ubija ova cestovna kazeta na usponima, tak da će vjerojatno i to novo. Ajde bar neka pozitivna stvar koju je izrodila krađa bajka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34443 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Subota tunel 8h. Spust 39-kom u Zagorje, uspon istrazivacki po 34-i do Rociceve sjenokose, pa na Gorscicu, i dalje po 56a. [edit] Cestitke na novoj pili - jos jedan Specijalizirani ![]() Meni je takodjer kradja bajka izrodila odlicnu stvar, ali i ispraznila dzepove, inace bi Jekylla vozio nikad, pa ni tad. Hebes pare, one dodju i odu, pa tako u krug ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34444 | |
Registered User
|
Citiraj:
Baš sam nedavno komentirao sa Šošijem kak si i ti zbog krađe napredovao. Pare nisu problem, para nema ![]() Sad je u planu jos neki Rog za po gradu i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34446 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo video, mic i ja na trojci, pokušao sam ga pratit taj dan , al uvijek mi nestane na jednom dijelu i nemrem ga ulovit nakon toga https://www.youtube.com/watch?v=XaOwQZZ-dII Capitano čestitam ![]() dođi na grmu sad malo se ispraksirat ![]() Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 19.07.2013. u 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34447 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
I'm BAAAAACK! ![]() Iako mi zglob još uvijek nije funkcionalan kao prije, ne boli me pri vožnji što je odlična stvar ![]() Jučer kanal pored Veternice odvožen, danas baš po stepenicama na Veternici i bome me ni tamo nije ruka bolila. Taman kad još odmorim iduća 3 tjedna mogu NN. Jučer bili Mirta, Šošonja i ja, danas se eksadrili priključio i Željac. Uzbrdo idem začujđujuće dobro s obzirom da nisam 2 mjeseca ništa radio. Jako mi je drago da nemam Vucinu kondu koja se samo istopi kad ne radi ništa ![]() ![]()
![]() |
#34448 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
toooooo cobraaaa Yovaneeee ![]() evo ja bio dns kod dotura, još 1 sedmica longete, koža uskoro ko moja, opekline nema, sad kraste, mazanje kremama pa na kraju šminkanje contraTubexom...jupi. Nik nas je sve prestigo, regenerira se k'o kameleon ![]() ...vraćam se sa GO 19. kolovoza i onda do snega samo NN, a posle frEEride ![]()
![]() |
#34449 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34450 |
Registered User
|
ahahahahaha, spandex - unbreakable ![]() EDIT: vrlo slična situvacija i moga pada, jer sam bio preblizu Davoru u vožnji...
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 19.07.2013. u 21:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34451 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Fino se na Njuški stavi od 1000 - 2000 kn, i ono što izbaci, ja upitam ovdje ako valja.. nema tu previše filozofije.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34452 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Bravo Destro! ![]() ![]() ![]() ovo ti je bila škola.. drugi put ces pametnije.. bar se nadam - u tvom slučaju - ![]() btw. Danas odradio zagrijavajuće Sljeme za sutrašnju žešću turu (o kojoj je NIk obavijestio). Krenuo klasika.. preko Lonjšćine - zna se ![]() Odjednom, na samom početku, počela mi je za vratom.. ni manje ni više puhat neka žemska na HT belom Canyonu ![]() ![]() Iz respekta prema samom sebi + da me slučajno ne sutigne ![]() ![]() Kad vidiš.. evo ti i nje za 7-8min u Lugarnici.. (srećom išla preko tigrovog oka, ne vozi stepke, još mi je samo falilo da me opere ![]() Na kraju se ispostavilo da je cura iz BK Lastavica imenom Katarina i da je stara Rulcova drugarica.. Katarinina pila ![]() Za 20ak mi pojavio se i sveprisutni Rulac - direkt s posla.. znojan ko prasac izganjao Leustek za 35min s punim ruksakom! ![]() Njih dvoje ostali čakulat u Lugarnici i kasnije planirali spust 9kom, a ja dolje kod Grofice desno makadamom do Šumarevog groba ![]() pa na Tigrovo oko preko preuređenog i proširenog mostića ![]() na 16icu pa spoj na 18-20 i briši doma.. [edit] Il Capitano čestitam na novoj pili! Iso miki, gdje god se okreneš Spešlajzdova ko kenje... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 19.07.2013. u 21:13. Razlog: čestitka Il Capitanu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34453 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
https://www.facebook.com/pages/VW-Go...31735666892819 Šoši jesi čuo kaj od Norca, kad ćeš dobit drugi bajk ![]()
![]() |
#34454 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Cim nes saznam, hvalit cu se na sva usta ![]() Sad sam poceo direkt Norco prek fejsbuka maltretirati. Nego, oce netko sutra u 9 kod tunela? Da odma znam dal se ustajem da idem na sljeme, il da se pakiram za more ![]()
![]() |
#34455 |
Registered User
|
Haha Sile mu preduhitrio, Spec fan club..sva sreca da nam je egzotika na dohvat ruke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34456 |
Premium
|
Osim polovnih, počeo sam gledati i nove bice iako znam da puno gubim, ali za sada samo gledam ![]() Možda odem do par trgovina tu u Rijeci.. Što kažete na Rog Joma Cruz 2013 na akciji za 2000kn? Nadam se da će imat veličinu 21" pa da isprobam. Guglam malo i ljudi nemaju neke zamjerke, osim možda na "samo" 21 brzini.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34457 |
Suit up!
|
Za te pare ne gledaj nove. Nedavno je otiša simplon laser za 2000kn sa full xt opremom, torom i dobrim mavic kolima. Gledaj malo po njuskalu, poznanicima koji su u tome, onoj facebook grupi i tako to. Ne na dropbikeu jer su tamo cijene previsoke ![]()
![]() |
#34458 |
Premium
|
Ma tako će i bit.. Strpit ću se do plaće u 9. mjesecu, pa onda raspolagati sa kakvih 3000kn, i uzeti nešto polovno. npr. Genesis Zero Razor za 2700kn ga mogu dobit. Kaže da je stavio kompletnu novu osovinu od zadnjeg kotača (Acorova glavčina od 490kn).. E u to se baš ne kužim, ali valjda je pozitivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34459 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Iso s Kovom na kustosijanski makadam do Risnjaka. Gore piva i orahnjaca, bilo brdo ekipe na bajkovima. Sve neke Kone. Spi_dili se dole po devetki, i ne sjecam se di sam cito, al' netko je napiso da se drzimo kanjona a ne sastrane. Kasnije sam sazno zasto, jer sam iso sastrane ![]() Super staza, samo prekratka, onaj spust cestom je dosada. Genius izdrzo :-)
![]() |
#34462 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Vrati mi mog lepog Endura da popravi sliku..vis da je nikakva bez njega ![]() Btw, prekjucer je Destro bio u kratkim hlacicama na voznji i skoro ga nisam prepoznala, no jucer je to bilo to ![]() ![]()
Živi bili pa se vozali ![]() Zadnje izmijenjeno od: Okruglica. 20.07.2013. u 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34464 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34465 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Next time JA fotkam ![]()
![]() |
![]() |
#34469 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Danas na 9tki. Isao sam skakat na onom brzom dijelu gdje su vododerine preko nekog korijena/zemlje uz neko stablo al nisam bas gledao di cu doskocit. Doskocio u vododerinu u kojoj sam trebao odmah smotat da bi desno skrenuo, ja sam ga smotao, al pod 90 ![]() Ok sam, za koji dan cu bit ko nov ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34470 |
Registered User
|
zemo, želim ti brz oporavak. Kod tebe je to već po defaultu ![]() usput budi rečeno, pazario sam si štitnike zglobova neki dan...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|