|
![]() |
#34411 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Aj isao bi i Rade u subotu sa mnom na devetku, pa da nekako probamo sve spojit. Rekla sam mu da moze i kasnije malo jer ide van u petak. Javite u inbox koje vam vrijeme najvise pase i jel moze malo kasnije?
![]() |
#34412 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34413 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sredinom 8. mjeseca uzimam neku polovnu bicu (prije godinu dana sam prodao svoj Cube Analog Disc 2011 koji mi je ionako bio overkill), pa vas molim da mi preporučite koji da kupim od ovih navedenih, ili vi imate neki bolji? Visok sam oko 190cm.. (84kg) Raspolagat ću sa: 1500 - 1800kn Ne vozim DH niti tako neke žestoke staze, ali volim makadam, šumske puteve i ponekad neravne terene sa kamenjem, ali ništa brzo niti luđački.. Gary Fisher Advance 2009 - 1500kn Author - 2000kn Author - 1200kn Scott Voltage Two - 1500kn Dominator Chicago - 1800kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#34414 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ajmo Grmu sutra popodne, pa 9tku ostavimo za petak/vikend? @omerta, na tvoju visinu jedino ovaj gary fisher. Inace bi rekao voltage jer je super rama za nadogradnju, al je ovaj premali. Dominator mi izgleda ko kinesko smece, a autori mi se isto cine premali.
![]() |
#34415 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ide netko sutra sa tunela oko 17h mozda? Dolje 9ka ili osmica ili nesto drugo lakse i polozenije. Da istestiram ruku, a sam ne zelim ici ![]() edit: sutra je petak... pisano je danas. sitni sati sve bune... ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 18.07.2013. u 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34416 | |
Premium
|
Citiraj:
Gary Fisher - Jesu to inace ok bice? Jer nisam cuo za tu marku.. Pogledat cu veceras ako ima stogod i u Zg, a za prijevoz bi se trebalo dogovorit, jbg.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34417 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Gary Fisher je firma koju je preuzeo Trek i kojima Trek uzima patente. Sto se kvalitete tice nemas brige, dizajnom su poceli vuci na Trek, sad nekom je to dobro nekom ne. Svakako daleko bolja firma od Authora.
![]() |
#34418 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
dečki jel ima tko kakvu ideju kako namontirati pumpu na ramu gdje inače stoji bocva za vodu? neki držač i sl??? ovakvu pumpu imam: http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=9180 prošli vikend sam se lijepo nahodao natrag (cca 10km) jer sam probušio gumu ali od sad nosim cijeli komplet za promjenu zračnice, pa i tu pumpu. Ne želim one male niškorisne pumpice (koje stanu u ruksak) jer s njima ja ne mogu nadrukati 3bara! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34419 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Takvu pumpu teško....trebaš kupit malu pumpu koja ima dvije komore za zrak, jedna mala, jedna veća, ja imam authorovu pumpu staru 10 godina koja radi bez greške i mogu nadrukat 4 bara bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#34420 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
http://www.pinkbike.com/news/Trek-65...sh-Models.html sve je to lijepo, ali 65 stupnjeva HA za 160mm slasha? talking about labudica... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34422 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
http://www.zutimacak.hr/proizvod/pumpa-author-aap-one ja imam zračnice sa iglicom (kao auto)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34424 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad nema baš nekog utjecaja na penjanje, a nizbrdo ima ![]() A možda ja sa TALAS-om nisam za primjer najbolji ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.07.2013. u 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34427 |
Gear breaker!
|
![]() |
#34429 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#34431 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
da takva neka pumpa, bitno je da ako ima jednu komoru, da nije prevelika jer će ti biti teško pumpati na 3 ili više bara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34432 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Evo što sam izdvojio pa vas molim da prokomentirate ukratko, dali da zaobiđem ili da ipak kontaktiram prodavače. Ukoliko bi uzimao iz Zagreba, dali ima koja dobra duša da baci oko na to? Plaćam ćevape ![]() Torpado - 1250kn x-fact - 1500kn Haro fl sport - 1300kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34434 |
Premium
|
A naravno da jesam.. Kad su nesposobni napisati veličinu.. Ovaj haro mi se sviđa i vilica je dosta dobra za mene (Cube mi je imao XCM v2 - tako neš), ali mislim da mu je rama mala za mene.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34436 |
Premium
|
Tražim sad mišljenja koji je bolji.. lako ja pitam prodavače.. Jer ako netko potvrdi da je Haro ok marka, onda barem znam da mogu nju tražiti.. S obzirom na opremu vidim da je dosta jeftina ona bica.. A druga stvar, već sam bio napisao što i kako tražim, i javio mi se samo jedan kolega sa foruma u vezi Gary Fišera.. Očito ova tema služi da se dogovarate kada ići na vožnju i slično, ali kada treba pitati za savjet, onda nitko ništa ne spominje ![]() Ajde kolege, dajte mi nađite nešto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34437 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e, ima kakvih vožnji za subotu dogovorenih??? ono laganini lojstekica i tako to. darkec mi je ošo u pulu pa se nemam s kime dogovarati a vidim da ni vi više ne pišete javno pa ako ima netko da bi me primio u svoju malu ekipicu ja bi došao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34438 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#34439 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
Ja cu na malo raniji start jer mi se zuri doma, pa cu vjerojatno vec u 9:00 biti na tunelu
![]() |
![]() |
#34440 |
Premium
|
Ima netko da je iz Pozege? Volio bi da pogleda ovu bicu. Prijevoz bi isao preko busa, kakvih 50kn je legalno, uz potvrdu.. Dam za pivu i cevape ![]() m.njuskalo.hr/mtb-bicikli/gary-fisher-advance-oglas-8681236 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|