|
![]() |
#3361 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
http://www.uradni-list.si/files/RS_-...~P004-0000.PDF točka 5. na kraju (kao sto sam vec bio rekao u proslom postu): Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Oko cega se ljudi nece kacit... Dakle, prosle/ove godine sam sto sebi, sto drugima isao po gume kod Furlana (zivim blizu granice) vise puta. -Ako vozis gume u gepeku (ne montiras ih) jedina briga ti je da ti racun ne prelazi 1000kn (tocnije, 1250kn). U slucaju da ce cifra biti veca, povedes nekoga sa sobom, taj ce imat racun na dvije gume i ti na dvije gume. Ta osoba moze biti bilo ko, i NE mora biti s iste adrese (svako je iso po dvije gume) -Ako se gume montiraju, gume uzimas na jedan racun, s kojim ces kasnije traziti povrat DDV-a, a montazu, balansiranje i ostale usluge na drugi, jer na usluge nema povrata. (U krajnjem slucaju ljudi koji tam rade ce vam izaci u susret i sve vam objasnit i napravit) U slucaju da racun za gume prelazi 1000kn, osoba koju vodite sa sobom i na koju ce bit racun za dvije gume, ona MORA biti s iste adrese ko i vlasnik druge dvije gume, odnosno auta. I jos jedan savjet, kupite Eure kod nas i placajte s Eurima gore, ne Kunama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3364 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nego, nema nigdje pretjerane reakcije u našim salonima kad im kažeš da imaš 10 000 eura i hoćeš danas kupiti auto. Respect za Hyundai gdje su se stvarno potrudili oko svega, ali u ostalima je katastrofa. Ekipa sjedi nezainteresirano, ne trudi se ni demonstrirati zašto bi baš njihov auto trebali kupiti...ništa, suhoparno izbacivanje cijene i izrada ponude ako ih baš zatražiš. Radim u prodaji (iako ne auta) i to su osnovne stvari koje se rade po guidelineu. U najmanju ruku se ponašaju kao da im te cifre ulaze u firmu svakih pola sata.
![]() |
![]() |
#3365 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
a to ti je naš mentalitet, katastrofa. treba reći mu a ništa onda, u fordu mi nude alu felge i alarm gratis,dovidjenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Cars & Tunning
|
![]() |
#3368 |
The mighty pirate
|
Na koji to auto ide? Ako je na ovaj BX, ne vidim smisao da felge vrijede više od auta, NHF, ali ćeš vrlo vjerojatno ne samo ostati bez felgi nego će im biti lakše da ti cijeli auto odnesu.
![]() |
#3369 | |
Cars & Tunning
|
Citiraj:
![]() ![]() Naime imam jos jednog BX-a, 16v je sa 160ks, ide brutala, no taj zahtjeva puno veće radove tako da ce nazalost jos neko vrijeme stajat. Trenutni je carbus model, ideja je na dva dvogrla Webera staviti kompresor i doći na 170+ks. Btw, ne moras se brinuti za krađu, moram nabaviti još sarafe protiv krade, 1 saraf je 50kn, znaci 200kn ![]() ![]() 16v, 160ks, 230km/h+ ide svaki http://www.youtube.com/watch?v=SMGnSBy27NI
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kripton. 20.04.2012. u 02:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
The mighty pirate
|
Fotke daj ![]() Meni te felge najviše pašu na male gradske jurilice tipa Saxo, Clio i sl. Nekako mi ne odgovaraju na oldtimere. Pogotovo kod BX-a, gdje nisam vidio nijedne osim originalnih da baš odgovaraju autu. Baci pogled na ovo http://www.flickr.com/photos/bx16soupapes/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3371 |
Cars & Tunning
|
Bez OZ-a http://www.pohrani.com/f/2w/MH/4f1XfM2I/bx-1.jpg Sa OZ-om http://img545.imageshack.us/img545/6866/07042012236.jpg Moja suputnica ![]() 3g već delam na njemu a plan je u iduce 3g završit sve.
![]() |
#3372 |
The mighty pirate
|
Da su još par cola veće... :P I ovdje bi ja auto prelakirao u japan red, pretamna mi je ova za pravi kontrast crvene i bijele. Nešto tipa ovo... http://pic20.picturetrail.com/VOL137.../265070471.jpg
![]() |
#3373 |
Cars & Tunning
|
Ah takodjer bi veće ali original je 14' a posto ovaj model na kojem se trenutno nalaze nije 16v veće felge ne mogu sjesti iza, samo naprijed. A tu je i neki minimalni gubitak performansi, veća potrosnja goriva, veća zajebancija sa felgama. Ma serijala rula ![]()
![]() |
#3374 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ili bu popucali, ili tu felgu ne buš na sveto nikad skinuo dole. Dešava se na tim jeftinijim, a i na skupljim sistemima koje, mislim, VW stavlja. A i ko bu ti felgu išao maznut, za to nisam čuo u zadnje 2 godine. Kad se i desilo, malo informiranja po forumima/oglasniku i buš upoznao kradljivca osobno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gume i felge vrijede više nego ostatak auta (BX). btw, slijedeći vikend je na Grobniku 402 Street Race.
![]() |
#3376 |
Cars & Tunning
|
Ne bih se bas slozio da vrijede više, druga je stvar dal bi ti osobno dao, bez felgi, sami radovi, u auto je ukucano nekih 14 tisuca kuna i to ništa nije radjeno u servisima jer bi izaslo sve još duplo, kompletna mehanika je nova, od spona, alternatora, hidraulike, poluosovina, itd. Uostalom auto ne ide na prodaju, a i jedan interesantan podatak, proslo ljeto sam stavio na njuskalo auto sa cijenom od 900 eura, nije proslo ni 10min telefon je zazvonio i covjek bio spreman dati te novce, zanimalo me koliko cu dobiti, nije to Golf 3 da za njega trazim 4-5 tisuca eura i definitivno imam neku averziju tom autu a i definitivno da kupujem auto nisam jedan od onih koji bi dali te pare za Golfa 3. Čisto usporedbe. Spreman za nove pobjede, a i 2009 smo bili na SR 402 u Osijeku, na pisti sa Pontiacom naravno ![]() I ako nebum za njega mogel dobit ni kiflu, neopisiv je osjecaj skidat nove aute sa starim. btw coconut, na grobniku je 401sr ![]()
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kripton. 20.04.2012. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
http://www.24sata.hr/reporteri/preko...-smarta-144541
![]() |
![]() |
#3378 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
@kripton super ti je BX, felgice odlične i nadam se da ćete još dugo dugo uveseljavat i dobro služit .... ipak je BX jedan od boljih modela koje je Citroen izbacio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
muimerP
|
Auto je strava, a iznutra je svemirka ![]() Pusti ti ove nju ejđ zabrijantike na pežoje nove i to ![]()
![]() |
#3380 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nabavio prije par dana Ford Fiestu 1996. god., 5 vrata, plava, sa 130.000. km. Motor 1.25, 16v, ZTEC-S, 75 ks. Auto je zvrk na cesti jer ima 960 kg. ![]() Normalna vožnja ispod 6 litara, ganjanje 7,5 do 8. Clio od sestre 1,2 16v isto 75 ks, nešto manje od 1100 kg je ljen, a potrošnja preko 7 litara.
![]() |
#3384 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ova njuska sto viri je od ultimativnog M3, e46 ali CSL. Karlovacke rege. Rijetko viden auto i ultimativna vozacka zvijer. http://www.pohrani.com/f/38/OF/7dPmw5N/1/p1010783.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3386 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ima jedan što na Grobnik stalno dolazi, samo nisam siguran da li je to taj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3387 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Da je E92... auto iz snova. ALi i ovako je predobar! Inače... Aventador SUV ![]()
![]() |
![]() |
#3388 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo prvi kvar sto sam dozivio na autu u zadnjih 10 godina valjda. Pukla neka glupa plastika koja ima veze sa senzorima za ABS i lampica svijetli da je ABS u kvaru. Kvar sam po sebi u vrijednosti od par kn ali naravno da nema samo toga nego se treba promjenit cijela poluosovina sto je 2000kn sa ugradnjom. To je na Swiftu koji ima 140tkm i u sedmoj godini zivota je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Btw, svaki SUV sa niskoprofilnim gumama je meni "thumbs down". |
|
![]() |
![]() |