|
![]() |
#33092 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33093 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33094 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33095 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
drugovi, ako netko treba, dajem gumu na dve rate, jer mi je zlo od kojekakvih ponuda za zamjene... evo tu jos jednom oglas... daklem, ako netko nemre izdvojit 150kn moze na dve rate... prodajem JEDNU Schwalbe NOBBY NIC 26x2,1 EVO UST vozila ju zena na svom bajku cca 200km na zadnjem kotacu i cca 300 na prednjem nazaslost po tvrdoj podlozi nikad bušena ili cvikana, nema nekih mehanickih ostecenja osim potrosenosti centralnih cepova sto se vidi iz prilozene slike... sealant ispran i nema flekova ![]() ![]() za one koji ne znaju, moze se normalno koristiti sa zracnicom, prednost je sto je deblja stijenka i teze se buse... :mrgreen: isporuka radnim danom u radno vrijeme culinec, oko 16 sati glavni kolodvor, posta i ostalo prema dogovoru...
![]() |
#33096 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Bas sam bio kod destra malo prije, ma covjek kao da se ni nije slomio ![]() Bit ce njega jos ove sezone. Vidim da se vrijeme lagano kvari. Oce ko sutra ujutro na sljeme da iskoristimo dok jos nisu pljuskovi poceli?
![]() |
#33097 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
ja sam planirao sutra nakon 11 krenut s knezije, sto znaci oko 12 kod tunela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33098 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
ja bi isto mogo sjutra ujutro, samo ako se večeras doooobraaaano odmorim ![]()
![]() |
#33099 |
sto da napisem ?!
|
upucao si danas novi headset... konačno mogu upravljati kako treba ![]() a, onog rf diabolusa sam uputio ravno u kantu za smeće ![]() ako si netko misli kupiti tog diabolusa itd itd. nek traži dalje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33100 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 20.05.2013. u 20:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33101 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
zaboriavih napisat da se vec neko vrijeme se kotrljam na novim XT pedalama, posto mi je hercules u glavnoj ulozi commuter, a nemrem uvek imat SPD cipele pala je odluka na kombinirane pedale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() danasnji ostatak dana sam proveo u sraufanju ![]() ![]() odma je pao tjuning sa ultegra BBom, 0,7g manje ili tak neka nebuloza ![]() ![]() ![]() uglavnom bit ce sada veselo na usponima, otraga je i dalje 11-21 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33102 |
Registered User
|
ja se tek sada smirujem, tako da garant ostajem doma, ništa od mene i Sljemena sjutra
![]() |
#33103 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Ja se bas vratio iz PU u Nehajskoj. A krenuo na trening ![]() Uglavnom, ukraden mi je pred teretanom (Mo-fit na tresnjevci) di ima jos hrpa bicikala, di je osvjetljeno i ima kamera. ![]() Iskreno, ne bi mi bilo tako zao da nisam toliko truda ulozio u njega i napravio da mi sve bude po volji i poceo se malo aktivnije vozit. Sva sreca da jos neko vrijeme radim za 1600kn tako da cu si novi bajk uzeti nikad ![]() Uglavnom ako ga netko slucajno vidi, nek prebije lika, al za cugu i klopu se lako dogovorimo ![]() Evo bike i stanje dijelova u trenutku krađe ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...315118#p315118 Btw. i frendu danas maznuli ispred Hypo Author Egoist sivi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33104 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Yebeš ga, drugi puta buš pametniji ![]()
![]() |
#33107 |
sto da napisem ?!
|
Vuco krpao za novi bajs... Sad mu ocito fali za kocnice ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33108 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Policajci cesto dezuraju na cesti ispred zgrade i globe ekipu koja na crveno prolazi semafor i jos nam kazu da sto se cudimo, da je to normalno. ![]() Prosli mjesec u susjednoj zgradi lopov digao kompletan sustav za mreznu TV, tako da nitko u zgradi nema programa (cca 20ak k kn vrijedi to sto je odnio). Moram priznati da sam ostao frapiran kako se tu na Kneziji krade, prvi puta u zivotu zivim u zgradi pa se mozda cudim k'o picek glisti, ali za mene je ovakvo stanje neko sasvim novo otkrice. Da ne pricam kako se svako malo presetavaju cudne individue po zgradi i zvone na vrata, zicajuci lovu, s raznoraznim objasnjenjima (ja umirem od smijeha kad mi vitalan 25-godisnjak glumi trzavicu ispred mene, najradije bi ga spljuskao, ali mi je dijete bilo u rukama). Zgrada je pod video nadzorom i kljucem, ali izgleda badava. Neki dan kupim vakumiranu salamu, cca 12kn, a na njoj zaljepljena ona Al folija za alarm kad se iznese vanka ![]() vracam se nazad u Dubravu ![]() ...Knezija spada pod Tresnjevku-jug ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33109 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Sve zapadno od Savske i istočno od Borongaja zapravo nije Zagreb nego provincija. Nisu li ti u Dubravi ukrali bike iz dvorišta? Zapravo nigdje nije sigurno i da nemrem držat bicikl u stanu ne bi ga ni imao, gdje god da ga ostaviš je meta. Pitanje je vremena.
![]() |
#33111 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
+100000 Mogu ga držat zavezanog u zaključnoj garaži al mi ne pada na pamet, stoji pokraj mene u sobi i tek onda sam miran. Inače je Knežija katastrofa jer ima hrpetina narkomana, tamo je valjda svaki 3 auto civilka i stalno tamo kruže.
![]() |
#33113 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Bajkeri moze savjet Kupio bi bajk, iskljucivo za voznju po asfaltu i gradu... Dakle da se vozim do posla i nazad, do ducana i slicno, da ne moram za svaku glupost paliti auto... Neki limit mi je 2700 kn Ako sto pomaze, visok sam 177 i imam cirka 100 kg Eto, hvala na savjetima
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33114 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
evo nekih prijedloga, al obavezno kupi kvalitetan u-lock ako ga kanis ostavljati po gradu jer ces u protivnom vrlo vjerojatno nakon par dana doci doma bez bicikla.. http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=815&cate=1 http://www.markoprojekt.com/shop/bic...ki-city/indy-4 http://www.ciklo-centar.hr/new/slikepop/dew2012.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#33115 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Jel ima kakvih problema ako na 10spd sistem stavim 9-spd powerlink? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33116 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Ma nije meni problem s cuvanjem bajka doma, nego kad idem negdje. Taman sam si mislio kupit neku kramu tak da kad idem negdje a ne mogu ga imati na oku. Sad cu ocito uz kramu morat uzet i neku fulku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33117 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mislim da ti širina linka nije ista, ja ne bi pokušavao edit: whistler je otvoren.... kad idemo ![]() http://www.pinkbike.com/news/Whistle...g-Weekend.html Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 21.05.2013. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33118 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Pozdrav momci! Pitanje u vezi preporuke guma, Nobby Nicovi su mi već pri kraju lagano, pa sam se sutra mislio do Aleša zaletit. U principu, mislio sam uzet opet Nobbyije, ali ako ima netko neki last minute savjet ili preporuku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33119 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Destrić ide domeka sutra. Odlicno izgleda. Hiperaktivan kao i uvijek, sa osmijehom od uha do uha ![]() Humora ne manjka. Za fotke je pozirao, pa nema osmijeha, no cim sam ga fotkala smajl se vratio ![]() https://www.dropbox.com/s/rvwfhoey26...2016.45.11.jpg https://www.dropbox.com/s/5eowzt41sq...2016.45.35.jpg Ohh i hvala kaj si pidamu obukao ![]() I...ne brini, za 4-5 mjeseci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33120 |
Registered User
|
|
|
Oglas
|
|