|
![]() |
#32941 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Danas nešto kasnije idem do DSG-a pa da vidim uživo, i ak bude sve dobro prošlo, mogla bi pila sutra stić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32942 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
u lugarnici prolom oblaka! jebO sam ježa do dolje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32943 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
samo lagano u zavoju, noga dole i drift ![]()
![]() |
#32945 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#32947 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Onyx, kolko ti je vruce kad pedaliras u onim DH hlacama? Meni danas moje dosle pa gledam dal da ih nosim na Psunj. Kae ekipa, brojka se prepolovila ![]() Ajmo potvrdite polaske! Ides Sile? Ak ne, dajte meni Sasu ![]()
![]() |
#32949 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
broj ljudi pada ko najtrider sad po 18-20. ni lovro vjerojatno ne ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#32950 |
Registered User
|
Psunj - lista pretumb
9. S@ša -->
10. Zubich - kola 11. Darko podsused 12. Zlayo 13. ja - kola 14. Mate? 15. Danijel? 16. Stewanov? ako bude još odustajanja onda se Stew, Dani i ja pobacamo po ostatku kola ![]() Night sad vozi na NN, samo gaaaas...pojeo je fast-track ![]() 1. Nik – kola
2. Night 3. Sanda? 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. Shoshy - kola 8. Lovro 9. S@ša 10. Zubich - kola 11. Darko podsused 12. Zlayo 13. ja - kola 14. Mate? 15. Danijel? 16. Stewanov? ako bude još odustajanja onda se Stew, Dani i ja pobacamo po ostatku kola ![]() Night sad vozi na NN, samo gaaaas...pojeo je fast-track ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#32952 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Uopće mi nije vruće u njima, čisto ugodno. Odvozio sam u onim svojim AlpineStars čehlama cca 110km na 30+ pa mi je bilo ok, ništa posebno vruće. Jedino što je to malo tvrđi materijal pa na dužim rutama nije baš zgodan (nije mekan, mada meni ne smeta). Kako imam dvoje tih hlača, ne vozim u ničemu drugom više ![]() Procijeni sam ![]()
![]() |
#32953 |
Registered User
|
ja navijam za to da ako bidne vremena furnemo i 1 krug dh staze koja nije neka agresiva, kako veli Santo, tako da ja nosim svoje oklopno odelo ![]()
![]() |
#32955 |
Registered User
|
...kontam da nas je izašlo kod mene cca 250 kn (gorivo+cestarina). 250 se deli per capita, opet ovisi šta kola piju i kolko se otpora stvara sa njihovom težinom ![]()
![]() |
#32957 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
![]() Al od oka 70-100kn po glavi bi trebalo biti. Al jbt, ako ce nas 10 ici, 5 auta je previse, to mozemo komotno na 3-4 stisnuti Apropo hlaca, copit cu i one u kojima obicno vozim i ove nove pa lako zamjenim ak bude prevruce. Onyx, imam slicne ko ti samo troy lee zato pitam
![]() |
![]() |
#32958 |
Registered User
|
za izjasnit se za Psunj?
Sanda, Mate, Danijel, Stewanov, Lovro? ...da niste i vi neđe prema Istri krenuli? ![]() malko dopinga za vlažne dane...
![]() |
#32959 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Ja sam 99% da idem. Zanima me logistika. Gdje se voda tamo puni usred vožnje npr. Kaj da nosim fotić, ćemo imati vremena za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32960 |
Gear breaker!
|
Nosi fotic, napravit cemo vremena za slikanje ![]()
![]() |
#32964 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
jebem ti sve i servis...ja moram odustat jer mi bajk jos nije gotov...jer je u servisu gužvara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32966 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Zato sam ja servis odradio sam u garazi, i za Psunj sam spreman. Sanda se ne javlja, drzim da nije u HR, pa nju krizajte s popisa. Ja sam odmah znao da pol skvadre nebu islo ![]() Voda se tanka samo na Omanovcu, postoji na kraju spusta nekakav izvor, vidio sam oznaku ali nit sam probao vodu nit sam sad vise ziher gdje je tocno. Za prvi krug treba uzeti dvise vode jer idemo niz 10ku dolje pa se penjemo do pocetka Konjske (odmor), onda spust nazad pa tek onda uspon do Omanovca (odmor) gdje se tankira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32967 |
Registered User
|
1. Nik – kola 2. Night 3. 4. Murina - kola 5. Destro 6. Mic 7. Shoshy - kola 8. Lovro 9. S@ša 10. Zubich - kola 11. Darko podsused 12. Zlayo 13. ja - kola 14. Mate? 15. Danijel? @Nik: ako upitnici odustanu, dali ja merem onda s tobom?
![]() |
#32969 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() max, žurio sam dolje radi kiše, isao sam nakon dugo vremena 18-20.. i nešto me lopatica zasvrbila kod onih kamenja na kraju 20ke ![]() @Onyx ujutro se zagužvalo na poslu, pa sam kasnije krenuo! a još dok sam malo uokolo poslikao situaciju + fotke bajka za garažu, vrijeme je samo tako iscurilo.. ![]() Na početku Lonjšćine -Leusteka, Vodoprivreda teškom mehanizacijom čisti muljevite kanale. ![]() ![]() Ispred Šumarevog groba, vade se trupci - sve razrovano! ![]() Btw. znači ja sam u subotu jedni HTjaš? Osim zubichevog Shana, naravno! ![]() no Shan je Shan ![]() ![]() [edit] Zlayo, nakrkaj mijeh do ibera! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 16.05.2013. u 21:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32970 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja bih uzeo HT al imam prevelikih sedamstočetrdesepetmilimetarskih u širini volana i volim spustit sic, tak da bi opet bio najjakiji od mene. Jebiga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|