|
|||||||||||
|
|
#32941 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
to mi se pokazalo izrazito netocnim jer iako fali samo 1 kockica do maksa, ulje ponekad na mjeracu bude ispod MIN. od tada redovito provjeravam i nadolijevam, a isto tako i ne mjenjam na svakih 10k km jer je od ukupno 4l unutra, 2l friskih i tako u krug ![]() |
|
|
|
|
|
#32942 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja provjerim jednom u 2 mj i uvijek se pitam zašto sam nepotrebno trošio vrijeme ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32948 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#32949 |
|
Moderator
|
|
|
|
#32950 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
To je Mica maca? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32951 |
|
Moderator
|
Stakor Nisam ja fotkao vec kolega. Znam samo da se ekipa zalila na smrad u autu, kad smo otisli pogledat kaj je a autom lik digne poklopac motora i ima kaj vidit. Inace svake zime nademo gro misjih gnijezda tak pod haubom odma uz elektromotor. Sva sreca pa ne grizu kablove.
|
|
|
#32952 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
To mi je prvo napamet palo kad sam vidio narancaste kablove ^^ samo neka papaju ^^ |
|
|
|
|
|
#32955 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
prepakirani vw (audi)... bar otkad ih je vw kupia... |
|
|
|
|
|
#32958 |
|
EMP moderator
|
Kod mene u jednom autu bio mravinjak negdje unutar prednjeg branika, jedva se riješio gamadi koja je hodala posvuda. U drugom autu mačke svako malo spavale na akumulatoru i izgrebale mi lak s haube. U trećem autu lasica ili što već pojelo termoizolaciju s turbine i između motornog prostora i kabine. Sad na četvrtom imam samo ogrebotine po laku, unutra zasad ništa. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#32960 |
|
EMP moderator
|
Ma to nikad ne umire, još da koju Ladu testiraju... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#32961 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#32962 |
|
EMP moderator
|
Da, ali mislim da se dio nakotio i u Austriji. ![]()
|
|
|
|
|
|
#32963 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#32964 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa cijela ta grupacija je rađena na istim platformama. Naravno da nećeš uspoređivati Lambo jurilice ali ovaj SUV mogu se kladiti da je ispod šasije ista platforma kao i Audi/VW. Jednostavno imaju takvu politiku poslovanja da im je jeftinije i jednostavnije koristiti istu platformu sa sitnim razlikama. Ovdje imaš detaljnije. https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...roup_platforms Recimo ovo su ti indentična vozila, Audi Q7, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, naravno interijer i motori neće biti identični ali sve je to usko povezano, tako da me ne bi čudilo da je i ovaj Lambo na istoj platformi. |
|
|
|
|
|
#32965 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Platforma, šasija i podvozje je jedno, ali kvaliteta izrade, tehnologija i ostale stvari su 3 koplja više od jednog Tuarega. Jedno je uspoređivati Q7 ili Cayenne, jer su to gotovo isti auti, čak i cijenom slični. Ali Lambo je ipak lambo. Neće si oni dopustiti da ih uspoređuju s VW-om. Ipak je, vjerojatno, kvaliteta izrade na razini jednog Lamba. |
|
|
|
|
|
#32966 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Kud taj svijet ide da svi rade te ogavne SUVeve. Pretužno. Iskreno ne vidim smisao SUVa. Karavan ima više prostora, pravi terenac (čitaj Land ROver) je bolji kroz njivu ili šumu, hečbek je bolji za po gradu i ljepše se vozi. |
|
|
|
|
|
#32967 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
|
|
|
|
|
#32969 | |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
barem za ovo SUV vozilo. |
|
|
|
|
|
|
#32970 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Auto mi izvana opce nije lijep. Prednji dio prati dizajn njihovih auta, al straznji dio i prevjes oko zadnjeg kotaca koji je ogroman mi nije sjeo. Iznutra mi je isto onak, ide se na neku eleganciju i onda mi stave 2 touch screen-a sa NFS dizajnom + milion gumbica. EDIT: Kaj se tice SUV-a. Posjedujem SX4 S-Cross-a cisto iz prakticnih razloga. Sjedi se poviseno, osjecam se sigurnije i bolja mi je preglednost. Kada stavljam dijete u sjedalicu iza ga samo stavim, ne moram se sagibat. Isto tako i kada stavljam stvari u gepek. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|