|
![]() |
#32731 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ja sam odsklizal prema potoku, zario nokte u blato ko cepin u led ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 09.05.2013. u 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32732 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
stvar je u tome što SVI toliko puno pričaju o tom bezazlenim padovima (olfo zaboraviš da si skopčan, pa kada skužiš, već je kasno), da sam se ja u zadnjih godinu dana psihički pripremao za taj SPD i mislio o tome konstantno, zato imam mrvicu prednosti nad drugim novajlijama ![]() imao sam jednu mrvičastu nezgodu (ono kada ti kotač zapne bočno za rinzol) i uspio sam se iskopčati brzinom munje i spasio se od ogrebotina po asfaltu. btw onyx: imam više postova od tebe :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32733 |
Why So Serious?
|
To sada dok ti je na pameti. Budeš vidio kad buš umoran od uspona ili spusta ![]() Ne zamaraj se time previše...dogoditi će ti se, a pitanje je samo kada. Ni ja nisam pao u prvih 4-5 vožnji. Pao sam kasnije, a i isti slučaj mi se dogodio u subutu prije klupica, Sile je svijedok ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 09.05.2013. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32734 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Psunj-prikolica?
Dali ne'ko ima prikolicu za unajmit za džabe, ja imam kuku pa da potrpamo što više bajsova kod mene? Tako bi rešili mnoge brige jednim udarcem, najam nosača...samo između stavimo kartone i vozi Miškooo! ![]()
![]() |
#32736 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam danas potegnuo na istok s ciljem istrazivanja, istrazivanje sam dosta skratio jer su komarci skroz poludjeli, vrlo su agresivni i ima ih gomila, grizu i u voznji a kad se stane onda bi valjda oglodali covjeka do kosti da mogu. Nabrojao sam preko 60 uboda iznad struka, a noge nisam ni gledao, izresetali su me k'o sito, cijele eskadrile slijecu na tijelo i grizu ![]() Vjerovali ili ne, ali danas sam nosio na Sljemenu bajk uzbrdo na ramenima. Ambijent slici Velebitu, ali s vise zelenjave. Rijec je o vrhu Ostrec, vrlo atraktivno, kamenito, i tehnicki vrlo tesko za odvoziti, pogotovo stijenski vijugavi dio, zemljani je dosta laksi, ali pak vrlo strm, u svakom slucaju drzim da je to najteza staza na Sljemenu za koju ja znam. Voziva je (uz trening i dizanje skilla), ali na vrh treba nosit i gurat bajk ![]() Par brzinski okinutih fotki (ne docaravaju kameno strsecu podlogu po kojoj se tehnicira): ![]() ![]() ![]() Ova zadnja je vrh, i od tuda krece spust (dole na kontra stranu). Drugi kameni vrh na koji sam se danas popeo je Pecovje, nizi, laksi, nije interesantan za bicikl (prekratak, a dalje nije vozivo), ali je za hodanje prva liga, pogotovo sto iza njega ima dva vrlo atraktivna stijenska vidikovca. Ova ruta preko ova dva vrha nije badava dobila 5 zvjezdica, stvarno je nesto posebno i uopce ne lici na Sljeme. ![]() ![]() ![]() Spust dalje niz 56a, sva skretanja su popamcena, vise nema dileme, sad samo da se staza skroz posusi i pada jedna snimka spusta. Inace danas mi je otpirio lijevi lezaj na BB-u, u voznji se javljaju takvi zvukovi da se ljudi okrecu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32738 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Nik, odlican report! Ovo za komarce je korisna info.. Stavljam autan i dipterol u novi Deuter ruksak (Okruglica, ja sam svoj primjerak BIKE 1 danas upiknuo, a ti ![]() btw. Jedva cekam vidjeti, kako zgleda vrh Ostreca i dal se da spustit niz njega s dignutim jarbolom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32739 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hmmmh... u vožnji se ne kuže dobro ljepote samog kraja, ali bi ovo volio vidjeti u bilo kojem obliku. predivno izgleda ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32740 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mogao sam to puno bolje pofotkati, da nije bilo opsadno stanje glede komaraca, opalio sam brzinski tih par fotki i bjezi. S tim jarbolom i bez straznje suspe nemas kaj traziti na Ostrecu. Sakrij bajk negdje u grm i proseci se do gore cisto da vidis ljepotu prirode, ili jos bolje povedi zenu na jednu pjesacku kruznu turu. Ja sam sa spustenim sicom i AM geometrijom preskakivao volan samo 2x, na svu srecu dobro sam izvjezbao taj manevar ![]() Danas nakon dugo vremena sam na nekim mjestima pozelio da imam flat pedale. Treba doc s pilom i malo urediti neke dijelove (budem), tak da je i to otezavajuca okolnost. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32741 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Imal ko malko silikonjskog ulja? treba mi jer menjam pakne pa da pobrišem klipove...prednost netko na istoku nije ni novi zgb daleko jer sam opet noćna sutra pet/sub 18-06h. fala raja ![]()
![]() |
#32742 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() napokon slozeni zenini budget road kotaci ![]() XT 775 nabe XT 79 rotori SLX 11-28 kazeta (u pricuvi je stara SRAM R9 11-23 ![]() Sapim Race zbice Alexrims ACE-18 obruci Ritchey Tom Slick 1.0 ![]() i jos par stvari za SIDove, da mozemo bezbrizno vozit prasinu, jedino jos cekamo service kitove... Silkolene PRO RSF 5 i 15WT i bocica RED RUMA za motion control ![]() ![]()
![]() |
#32743 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Kakvo je po Leusteku stanje s komarcima? Di pocinje najezda prokletnika? Na makadamu ih uopce nisam susretao dok nisam dosao do Risnjaka, a tu ih je bilo za poludit
![]() |
#32745 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
U kojem intersportu si ga našao i koliko ih je ostalo?
![]() |
#32746 |
Registered User
|
Arena centar! Bilo ih je ziher još jedno 5-6. Pošto akcija traje cijeli 5mj. mislim da se ne bi smjelo dogodit, da već prvih dana ostanu bez ijednog primjerka. [edit] cini mi se da je to model 2010g ili cak i ranije.. pa su hr intersport sigurno nakrcali s dovoljno komada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32747 |
Why So Serious?
|
Kad se ovak pročuje, ode to za 24h kao što je bilo sa Kilimanjaro softshell-ima ![]()
![]() |
#32748 |
Registered User
|
hahah.. nisam upoznat da je itko, osim mene kupio dotični softshell ![]() šta je - je, upiko sam ga na žešćoj akciji... ![]() ali istinabog uopce ga ne nosim (jer mi je naknadno kupljen "pase" Lidlovski bolji). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32750 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ima jedna stvar, zove se internet ![]() http://farm6.static.flickr.com/5035/...6ee1772805.jpg Nije to za tebe, to je XC ruksačić, nemaš gdje zakačit full face ni štitnike, sve moraš trpat unutra. I ne sviđa mi se što ima jedan preogroman dio i samo mali za sitnice, tako da ko da nosić vreću na leđima.
![]() |
#32751 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
meni se taj nije dopal uopce jos kad smo mi kupovali svoje, jadne su mi naramenice i onaj "pretinac" za kacigu, opcenito mi zgleda ko da nije oppce deuterov proizvod... mi smo s nasima cross odusevljeni...
![]() |
#32760 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
mislim da bi to pasalo samo irvinu. ali irvin traži EVO link da ide još jače nizbrdo, a ne nekakav sissy brain ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|