|
![]() |
#32704 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Yep, kod mene je završio. A da sam jučer imao kod sebe keš, danas bi vozio Cube Stereo 160 Race od 12,5kg. U Keindlu sam također dobio brutalan popust na keš, ali Sile me danas totalno iznenadio sa cijenom Slash-a i presudila je ušteda od 5 tisuća kuna.
![]() |
#32706 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Cestitke na pili. Zna se tko je bio u kupovini bicikla ![]() Zanimljiv je i ovaj Cube, ali je i razlika u cifri je takodjer zanimljiva. Kad ga malo provozas napisi dojmove, najvise me zanima kak se penje, i kakav je u usporedbi sa Spec. Endurom. Dugo nitko nije nabavio nekog Treka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32707 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
wOOhOO koja kupnja, pa ovo je eXtra, aferim jarane ![]() Što se tiče derneka after-ride, ma nisam ja organizator meni je do meraka ![]() ovo je veoma jednostavno: 1. meso nosi svatko za sebe (količinski-cca 300-400 gr ćevaposa), svatko uzme po 2 luka i po autu ide 1 kruh (od 1 kg ili 2x0,700kg) koji se kupi u petak navečer doma ili u sub ujutro u pekari u Pakracu. 2. ostalo je vatra koju naloži netko od raje gore od domaćina i to je to + oni imaju rešetke i zdravo đaci. ovisno kolko nas bidne, samo ćemo još uzet ćumura koju vreću... Meni se ne žuri doma, tako da mogu zadernečit, ali ne opet dokasna jer treba i doma doći budan i u komadu, pogotovo što vozim. Zato sam ja i reko da već ne'ko gore od titana zapali vatru i pojedemo i meremo za cca 1h zatvorit dernek i put pod noge... Tko je za neka se izjasni da znam ukontat sa Santom...
![]() |
#32708 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
They see me Highrollin', they hatin' ![]() ![]() Konacno sam si i ja nabavio postene XC gume ![]() Malo mi je falilo da ih reklamiram jer su nesto lakse nego sto proizvodjac navodi ![]() Jedva cekam da ih isprobam kako treba. Ovo malo sto sam doma probao djeluje zanimljivo, fino ukopavaju kada se stisne kocnica ![]() Ne mogu docekat nedjelju i nizbrdo na kombinaciju, da vidim kako tamo drzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32709 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]()
![]() |
#32711 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Jedno pitanje za vas iskusne sa kupnjom u slo-MAraton-Aleš; kupio bi http://www.maraton.si/cms/index.php?...2536&Itemid=53 pa me zanima jeli pametno tražiti povrat poreza ili bolje da ne riskiram pa da mi carinu još ne opizde??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32712 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32713 |
Registered User
|
E baš ti hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32714 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Cestitke vuco, vozis trenutno moj najdrazi bajk ![]() Ko je za voznju? Bas sam skinuo langetu ![]()
![]() |
#32715 |
Registered User
|
Shoshy, možda ću ja danas Leustekom gore oko 17:15. Jeli ti je to kasno? Ponavljam, možda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32716 |
Gear breaker!
|
Je, to mi je kasno. Imam probu u 20:00, znaci da bi u 19:00 najkasnije trebao vec doma biti. Mozda oko 2 odem na kustosijanski pa na devetku do dole. To mi se cini nekako najizglednije. Sutra ujutro pak Leustek planiram. Trebam Grmu sad nekih tjedan dana izbjegavati psmtr ![]()
![]() |
#32717 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32718 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Sutra u 9h pred dionom! logitek i ja krecemo preko lonjscine, na istocnu turu! Ako je netko voljan i u kondi, nek se slobodno pridruzi ![]() [edit] dario, hebes polar! Uzmi si garmin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32719 |
Gear breaker!
|
Mozda se vidimo na pocetku. Mozda i ja odem preko Lonjscine, al nema teoretske da cu vas pratit, nit nemam konde nit volje ![]() Edit: krecem malo danas ranije: Oko 13h - 13:30 krecem od doma (Precko) po kustosijanskom do Risnjaka, pa na devetku dole. Ak neko oce samnom, nek me cimne na mob (091 739 1876)
![]() |
#32720 |
|
![]()
![]() |
#32721 |
Registered User
|
može deda, ful je lagan! samo je pitanje dal pokriva raspon od 3 šajbe? moj XT FD-M771 (chainstay angle 66°-69°) ima 161g ![]() ![]() [edit] evo nešto za tebe, da se možeš lakšše popet na strmopec ![]() ![]() http://dnevnik.hr/vijesti/automotiv/...---285499.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#32722 |
|
meni za strmopec treba samo 22T dedawheel ![]() inace menjac je samo za 2x9(10), trebas napravit kak sam ja imal na starim kurblama 22/36 ili 24/38, ovaj dura ace i onda si baja samo takav ![]() ![]()
![]() |
#32723 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32724 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Pa ju lako počupam ![]() Ili ako popizdim ![]() tj. cijelu novu pogonsku grupu! ![]() 22T + na zadnjoj šajbi sramovih XX1 42T ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32725 |
|
![]()
![]() |
#32727 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Sad će pola sezone kako vozim samo 34 šajbu naprijed. Uspon 10kom osjetno je teži tako nego sa granny od 22, ali u smislu potrošnje energije, tj. koliko se osjećam iscrpljenim nakon istog komada odvoženog. Leustek ide bez problema, nema toliko duge strme dionice kao 10ka. S 34t sam brži uzbrdo ali i dosta mi brže puls ode van zone čim dođe neki strmiji dio, još nisam naučio tempirati snagu, bude i to. Za dolje je taman, potegnem do odokativnih 40ak kmph nogama kad sam negdje nizbrdo bez problema, a za više od toga ionako nemam potrebe pedalirati ![]() EDIT: 16:30 početak magistrale - veternica, kao i uvijek skoro, neka dođe tko hoće ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 09.05.2013. u 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32729 |
Gear breaker!
|
Sajba sim, sajba tam. Ja prije sat vremena bas doso s devetke. Dole ko tetkica jer cu sad neko vrijeme stedit palac da se mogu izdivljat na Pakracu. Rofl, 2 i pol sata od odlaska do dolaska doma, sat vremena od pocetka kustosijanskog makadama do Risnjaka. Uopce mi nije na pamet padalo da je tak kratka ta dionica. Vidit cemo sutra kak ce mi Leustek ici. Necu nikog zvat, jer nemam pojma kad cu se probuditi ![]() Jedino kaj mi je fiksno je da sutra moram u 2 bit doma na rucku. Stari doka pastrve.
![]() |
|
|