|
![]() |
#32431 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Jebem ti Remote Lock-Out i PushLoc lever! Već dva puta za redom spuštam se na rigidu po Sljemenu! Prvo, u petak prije spusta na 56a - ima mali žešći uspon kod borove šume.. Prije toga zaletio sam se i ostao u srednjoj šajbi. Pa da ne moram prebacivati brzine, digao se na noge da to izvučem i samo stisnuo Remote Lock (da mi ne fleksa vilja). Naravno da sam ju poslije zaboravio otključat! Kasnije mi se cinilo da je vilja malo slabije radila.. ![]() Ali ionako mi na spustu cijeli zadnji kraj trese, točak leti i lanac luđački lupa,, pa nisam ni stigao razmišljati.. ![]() Pa onda opet jučer, taman prije spusta trostruko mi se zapetlja lanac oko BB, okrenem bajk da to raspetljam, i naravno da mi se zaključa vilica (ovaj put sama, automatski)... Isti scenarij dolje! ![]() Sad čupam taj "daljinski s vilice". Samo mi smeta! Ionako mi se čini da na Sljemenu nema potrebe nigdje zaključavat villju a kamoli još s remote lockom... ![]() Radi se o modelu: Rock Shox Sid Race (2010) dakle, čupao bih ovo: ![]() ![]() Na netu sam našao ovaj običan adjuster knob za RockShox SID Team ![]() Ne znam dal bi to pasalo na moj SID Race, i gdje to mogu kupiti?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32432 | |||||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zvuci zanimljivo ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32433 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Night - Mislim da moraš čupati cijeli taj sistem iz desne noge da bi maknuo Pushloc, jer je unutra taj sistem koji ima oprugu i koji vraća sajlu i otpušta lockout. Nije poanta samo ručice i sajle nego još nekog pimpeka unutar vilice. Barem ćeš skinut grame ![]()
![]() |
#32434 |
Registered User
|
znam za taj pimpek s oprugom.. samo moram vidjeti dal bi to sve klapalo (da mi ostane GATE u funkciji) ako se "opružni pimpač" izvadi i instalira ovaj obican Lock-out Lever=?! A taj podatak nigdje nemrem naći! btw. na par grama dolje i racunam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32435 |
Registered User
|
Mislim da ne, moraš mijenjat i damper, i da ti olakšam potragu nemaš Pushloc nego PopLock. Ako si vješt s DIY evo ti kako to doma napravit http://forums.mtbr.com/shocks-suspen...ml#post4717469 Sad ovo je za Revelation a ti imaš drugačiji MC tako da jebiga.
![]() |
#32436 |
Registered User
|
hrook... ne bih baš sam mijenjao iznutrice! Mislim da će dr.Zmiija imati ulogu u tom pothvatu,,, ako to uopce sve ima smisla.. a ako ne,, samo cu počupat kabl i vozi miško bez ikakvog locka! Sile, fala na trudu ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 28.04.2013. u 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32437 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Citiraj:
ja i zmija smo se danas okusali u strelicarstvu, a pouka dana je da se drzimo servisa bajkova, bolje nam ide ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32438 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Sutra cemo na sljeme oko pola 5-5 ako je netko za. Nik,jel dobar snimak s kamere?bas bi volio pogledat!
![]() |
#32439 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#32440 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nije bas jer nisam nategnuo remenje chest mounta pa kamera skakuce da to nije normalno, kut je malkice previsok, i nisam poklopac cijevi bidona znataknuo na dudu pa lamata kao visak stalno ispred kamere ![]() Pocetnicke pogreske koje sam danas ispravio pa je snimka kak spada - to samo znaci da treba ponovit stazu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32441 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jasta cemo neg ponovit, prvo malo da dodjem do sebe jer sam se satro onaj dan,ne znam kako sam dosao doma od umora.
![]() |
#32442 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
da li zna netko možda da li radi Lugarnica u srijedu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32443 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
lugarnica ne radi samo ponedjeljkom kako ja znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#32445 |
Registered User
|
Samo da se nakratko vratim na onaj Crest obruč strgani Veliš da imaš 78kg i vozio si ga na 3.8 bara, što kad se preračuna u imperijalne mjere ispada 171 pounds 43,5psi, dakle u oba slučaja si bio blizu granice ili si ju čak prekoračio po pitanju tlaka u gumama. Eto. Nisam nikad vidio da obruč tako puca, baš izgleda ko da ga je guma raširila do pucanja.
![]() |
#32447 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32451 |
Registered User
|
...east 2 d west...
HIiM raja, startovali smo Dado (ghost fs) i ja okolo 11h, ukontali se ujutro i sa Micom da se nađemo na vrhu, pedalirali preko crvenog gdje još ima snega, i osunčali se na terasi Zlatnog međeda (ništa gore ne dela ponedeljkom-da nije to neka nova vera gore ili su gazde Dalmoši pa se odmaraju od vikenda ![]() Prvo smo napravili on foot inspekciju, pa nam je Mic učitelj pokazo kako se dropa, pa smo mame obišli i na kraju se iskakli na onom skokiću kod ceste, veli Mic da je i on tamo počeo, pa reko hajmo i mi. Fala ti Mic druže na strpljenju i odličnom vodstvu...pa smo onda lagano preko čaršije mi opet na istok, do nove prilike da vidim zapad ![]() havarije: 1. dadi na kraju 9etke, tamo kod rampe i u ravnini česme, nešto se dogodilo u prednjoj gumi i ritnulo ga samo tako, natuko malko petu, levu. Kad smo skinuli gumu, guma oko ventila na zračnici od starosti se cepa ko papir, a i bila je omanja rupa tipa snakeBajt negde na sredini 2. na Grmi Dado na 2. skoku kod ceste izvodi neku kerafeku (ala whip) i ritne ga opet točak i sastavi desnu nogu, ali jak je i sve izdržo muški... Šta se sprema za 1. Maj? ![]()
![]() |
#32453 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
imade li netko 6bolt 180mm rotor za prodaju? bitno samo da je ravan i jeftin, istrosenost/marka/slicni problemi nebitni... ide na rezervni setup kotača pa me nista ne sekira osim toga da je ravan. ponude i inbox ![]()
![]() |
#32454 |
Premium
|
Video od nedjelje, spust stazom br. 39 u Zagorje - u komadu, trebao mi je odmor kad sam izbio na asfat ![]() Zaboravio sam napomenuti da sam sa sebe skidao krpelje i to u dva navrata, izgleda da sam ih pokupio s granja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32455 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolege, trebam savjet od Vas iskusnijih, pa evo što je na stvari: Imam Wheelera PRO39, bicikl je star vec par godina i gume su se potrošile i već malo ispucale. Trebao bi ih zamijeniti ali nisam siguran koje staviti. Pošto se velikom većinom vozim po cesti i asfaltiranom, dobio sam savjet da uzmem slick gume koje su nešto uže ali kao bicikl lakše ide, i bolje je za po gradu. Strah me da pošto sam sreće kakve jesam da ću nakon 5 km naletiti na staklo i tu slik gumicu odmah probušiti. Sad, da li bi biolje bilo uzeti nešto između standardne mtb gume koja je na biciklu i cestovne (ona koja izgleda kao potrošena, sa ripnama na rubu) ili slick ili nešto treće? ![]() hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32456 |
Registered User
|
Kupi slick gume i unutra deni kevlarsku traku protiv bušenja. Imaš tih stvari za kupit po bike shopovima, zaštitna traka koja ide između gume i zračnice. Like so http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=112 Ripnjače ne štite od stakla. Čak dapače, na slick gumi možeš golim okom vidjet da li se neš upiknulo pa izvadiš, pregledaš gume svakih par vožnji i super.
![]() |
#32457 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
posto vas puno vozi trabante, evo zanimljiv upgrade... http://www.ebay.de/itm/specialized-S...item4172eaff36
![]() |
#32458 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.ciklo-sport.hr/proizvod/michelin-city/553 samo računaj da trebaš i druge zračnice, odgovarajuće i proveri dali ti na obruč može 1,4 ići? ja sam je držo na mavic XM319 obručima...
![]() |
![]() |
#32459 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
staza mi isto izgleda odlična a neki djelovi jako teški ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32460 |
Premium
|
Ovaj YT ubije sliku da je to strasno, u originalu je slika daleko bolja, a na lcd telki je mrak. Tak je kak je, imam ja acc. i na Vimeu, ali hocu da ovi bic. filmici budu na hrpi. Taj spust po 39ki je meni vrhunski, pogotovo singlica uz potok, ima zanimljivih i strmih detalja, za sve to odvozit u komadu bez stajanja i spustanja noge treba znat i stazu i na nekim dijelovim okuraziti se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|