|
![]() |
#32161 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da je 10ka ipak najžešči uspon, te ako se tamo istreniraš nema ti sljeme granica ![]() Opčenito gledano, makadami su dosadni pa zato tražim što više šume ![]() ![]()
![]() |
#32162 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Zašto ne? Pa nije da je noćni neki DH vozač, pogledaj ga na fotkama, jarbol pod jajcima, 100 hoda vilica i vozi se. ![]() Citiraj:
Ako hoćeš težu 10ku, 10-odvajanje za onaj vrh (najstrmiji dio 10ke, pri kraju, kod kojeg inače odeš lijevo dolje na singletrack s brdom korijenja na usponu), onda je to poso. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32164 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ajmo se prepirati oko staza ![]() ajmo rađe na vožnjicu nudim prijevoz za zapadnjake ili bilo kog drugog (pod uvijetom da dođe do črnomerca- okretište) do podnožja medvedgradske staze i da spržimo par krugova gore- dolje. ako se nitko ne javi za cca sat vremena, cepam sam na grmu. mjesta 1/3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32165 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Onda cemo vam se vjerojatno Borko, ja i frend pridruzit jednom da vidimo gdje kako i šta sa tom 56ticom, samo moram vidjet kad je Borko slobodan... Ak on ne moze uskoro, onda mozda budem samo ja isao izvditi pa pokusat zapamtit ![]()
![]() |
![]() |
#32168 |
sto da napisem ?!
|
dođi, ja sam gore oko pol 4 narandžasti santa cruz, bijeli marz... najt se sramiti pa da se ne javiš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32169 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() danas je pala voznjica s puno uspona, samo jedna slika nakon uspona, zena je u solidnoj formi, ugodno iznenadila, cak me na jednom dijelu ostavila dobrih 300m iza sebe ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32170 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32172 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Offtopic ![]() Može komentar-dva na sljedeću usporedbu do 5500kn: Silverback Spectra 2: http://www.silverbacklab.com/2011_we...pectra2_13.htm Silverback Alpine 3: http://www.silverbacklab.com/2011_we...CK/alpine3.htm Cube Analog: http://www.cube.eu/en/hard/cross-cou...alog-26-white/ Rekreativni sam korisnik, volim udariti i limite, već imam bajk kojeg silujem, a i on siluje mene. Recimo da bi omjer off roada i cestovne vožnje bio 50:50. Zbog toga bi u startu htio nešto kvalitetniju vilicu s lockoutom. Ako nijedna od ove dvije ne valja za moje potrebe onda ću dogodine uzeti drugu, to sam si već zacrtao. Ali ne želim svake godine mjenjati nešto jer je loše pa me zanima može li se u ovim odabranim primjercima pronaći povoljan omjer uloženo-dobiveno s naglaskom da će dijelovi služiti pouzdano ne računajući višu silu, kvarove ili loše servisiranje. Nemam iskustva s dijelovima da mogu reći što je bolje ili što u kombinaciji s čim radi bolje. Hvala ![]()
![]() |
![]() |
#32173 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja cu samo reci da pored 9, 18-20 i 10tke, jedna od meni najdrazih staza ce biti i 57ica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32174 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
1. ako voliš cestovne fure, a nisi za specku onda treKKing bike 2. ako voliš šumu, makadam onda uzmi neki mtb HT Uzmi polovno i obadvoje možeš za cca 6k i mirna Bosna rezultat: rešio si se posla oko menjanja guma svako malo, nema mučenja na mtb ripnjačama po cesti, brzo se troše, slabo se kotrljaju. nema trošenja mtb dijelova opreme koji su osjetno skuplji (nepotrebno) po cesti...
![]() |
![]() |
#32175 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32177 |
Ubijate mi flow ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32179 |
Registered User
|
![]() |
#32180 |
Ubijate mi flow ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32181 |
sto da napisem ?!
|
klopica, pivica i pravac grma ![]() bilo bi dobro da se skupi još ljudi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32182 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Na polovno bi također išao da mi je ponuda u selu bolja. Zbog toga gledam trgovine gdje mogu isprobati prije kupovine. Tnx na odgovoru!
![]() |
![]() |
![]() |
#32184 |
Ubijate mi flow ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32185 |
Registered User
|
ej Čuky, ti si ipak profy za nas...računaj da smo mi iz inkubatora tek izašli ![]()
![]() |
#32187 |
Registered User
|
![]() |
#32188 |
Ubijate mi flow ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32189 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32190 |
Registered User
|
koja je staza broj ona koja se spušta kod stepenica, onih betonskih strmih na samom ulazu kod ceste?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|