|
![]() |
#32131 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vratio sam se sa Sljemena, bilo je super, gore kustošijanski+10+9 do Lugarnice. Dole 9ka pa na Krvarić (najsavršenija staza ikad), baš fora vožnja sa super ekipom, zajebancija do kraja. Ufff kako mi se sviđa ovaj bajk, savršen je : http://www.pinkbike.com/news/Norco-S...tter-2013.html
![]() |
#32132 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sex od staze na istoku, neka 56/56a/nedođija, dovoljno je reć da ekipa vozi motocross po toj stazi ![]() Čekamo noćnog da stavi izvještaj, a Nik je reko da sljedeći put obavezno kamera ide s njim ![]()
![]() |
#32133 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Vidim da ima tu profica pa kaj velite na ovo, novi iz ducana za 4300 kad vratim porez, kod nas je 6800. Namjena, od jaruna preko nasipa, sljeme, šumski putevi kod karlovca... http://www.cube.eu/hard/cross-countr...tion-29-green/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32134 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#32135 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam danas imao najbolju volju pridružiti vam se gore, ali viša sila me spriječila. Morao sam biti porezna olakšica u kupovini guma, a na kraju nismo ni došli do Zlovenije. Na prijelazu za Dobovu kolona od 500m i mic po mic, pola sata smo išli 100m i na kraju se vratili. Dovoljno da ne stignem na sljeme. Fak it.
![]() |
#32136 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ja danas nista od bajka, cak ni herkules, samo sljaka celi dan, cak sam i na selo moral autom jer sam fural vrecu gnoja ![]()
![]() |
![]() |
#32138 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#32140 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jučer smo Čorus i ja opalili brzinsko Sljeme poslije posla, kažem brzinsko jer me tjero uzbrdo ko gonič robova jer se boji mraka, drito do Puntijarke se presvuć i dolje na 18-20 uz 2 kratka zastajanja zbog prašine i planinara. ![]() Nakraju bili dolje u 7.10, sat vremena prije zalaska ![]() Track nije cijeli jer smo stali pred kamenjarom zbog smeća u očima, stisnem pauzu na endomondu, on je to protumačio kao stop, ok whateva.
![]() |
#32141 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Jucer picio s Irvinom 18-20, Dotka. A danas vozili Nik, Destro i ja 56a! 56a je otkriće! Skoro cijela staza nešto kao meni najbolji dio 18-20 (točnije početak 20ke. Nakon drvenog odmorišta, kad se ulazi u uski singletrack, gdje možeš kroz kanal s lišćem ravno dolje, ili desno gore - pa vijuganje između drveća). U povratku Sreli Čorusa i Maxa u Mlinarici! Naravno i Irvina kako pići Gračanskom cestom svojim kabrio golfom, s zakačenim bajkom na guzici. ![]() evo track danasnje voznje ![]() Opširniji reviewi s vožnja u pripremi! ![]() . . Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 20.04.2013. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32142 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Staza cisti sex - usli smo na 56a, prosli izmedju vrhova (Ostrec i Pecovje), a ispod Pecovja pocinje ludilo, strmo, usko, kanali, jumpice, wallovi - nema ceg nema, vrhunski spust - fullka pozeljna. Zavrsili smo tocno na izvoru gdje se spajaju 56a i 25. Varijanti za spust gomila, moze se svasta iskombinirati, naravno (skoro) nista nije oznaceno, morat cu cim prije utvrditi gradivo dok su mi skretanja u mislima da ne zaboravim stazu. Ekipa, njih 10ak se ganja na kroserima, i to na najjace, decko znaju znanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32144 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Jučer 18-20 a danas 57 kolko je duga i široka. Dogovor je pao sa Il Capitanom da posle posla zapalimo, pridružio nam se i jaran zemo Dragan koji je doletio na authoru egoisti sa maniTUom i sveže poservisiranom kod Zmije tako da je sve išlo ko podmazano (veli on: pa nisam znao da je ovo ovako adrenalinski nabijeno, ahahhaa ![]() Na putu do tunela kod Mihaljevca prvo srećem Čorusa i ostatak raje, a na vrhu Gračana Destro i Night i taHman zafatam Destra da mi vrati žice iz bužira...nisam hteo da diram, znate kako je s nama, mi bi i givit (uteg) pokidali. Na povratku doma prolazim pokraj dione (ili konzum) kod Dotke i s leve strane vidim raju, ej ličili su na 12 VEličanstvenih, samo ih je bilo manje, a među njima Marko (Marley sa jučerašnje vožnje na endurcu s-worksu carbonu) i Čorus. Stisnem im ruku i vetar u kosu. Aleluja ![]() P.S. fala Maxu i Silovitom na preporuci i uputama za 57-icu, Destru na hitrom pokretnom servisu!
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 21.04.2013. u 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32145 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
evo review današnje fenomenalne, dinamične i zahtjevne 56a-ice! http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=26&t=84567 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32146 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Ovo izgleda kao nesto sto bi se i meni jako svidjelo, a pogotovo suncanje na lezaljkama :P Super fotkice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32147 |
Registered User
|
Vrhovi 2013
HIiM raja, eto, fino se zagrijavamo na Sljemenu ovije tjedana i kontam da lagano treba da počnemo da kujemo planove za okolo-naokolo. Kontam da je bolje da ih izvozamo prije početka godišnjih, jer smo onda ko rakova deca... Što se mene tiče, ja sam za početak da skočimo na Psunj (pitomo je), a onda neka iskusni vode, volje ima... ![]()
![]() |
#32149 |
Registered User
|
![]() |
#32150 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Psunj svakako, samo treba pricekati ekipu da ispusu staze ![]() Ja sam trenutno u proljetnim radnim akcijama a la riceburner, samo sto ja orezujem vocke i vinovu lozu, i to doslovce do iznemoglosti koliko imam posla (petak cijelo poslijepodne, jucer nakon voznje ostatak dana, danas pravac Moslavina pa do navecer), kad zavrsim slijedi otkos trave - i onda mogu na Psunj ![]() ...a kile se tope na ocigled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32151 |
Premium
|
![]() |
#32152 |
Avocado
|
![]() |
#32154 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mah, kakva fulka ![]() šteta što santa kruzić nije čeličana ![]() imam izdataka na njemu (opet) a love.... ![]() ![]() ![]() možeš se danas pojaviti na grmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32156 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Dragan je ostao ugodno iznenadjen posto mu je ovo bio prvi put. Irvin ![]() Takodjer sreli Destra i Nighta u prolazu na Mihaljevcu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32157 |
Premium
|
Željac, nemrem danas na vožnjicu, zabezecnut sam ![]() @nik, kustošijanski se vozi samo kada je previše snjega i blata po 10/9... Ali u svakom slučaju možeš doći jednom sa nama na uspon pa ćemo krenuti kustošijanskim i onda priključiti se na ove druge staze.
![]() |
#32158 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32159 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Sad sam nakon par kustošijanskih ostao ugodno iznenađen koliko mi je brzo prošao makadam do Gorščice (a prvi put ga prolazim). Imao sam snage za do vrha sigurno.
![]() |
![]() |
|
|