|
![]() |
#32101 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32102 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Sutra Sljeme...
@ Night: sredijo sam, Bogu hvala, danas frezu i idemo sjutra na Sljeme. Ja dolazim sa istočne strane i krećem od tunela pa se nadjemo kod prvih klupica...okolo 10.30h?
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#32103 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#32105 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32106 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#32107 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
eto mene doma s danasnje voznje ![]() polazak u 4.30h, povratak u 21h sve skupa 300km voznje ukupno vozeno 13h navratili smo usput do bakmanije i moram pohvalit Sašu i ekipu sto tamo rade, stvarno su kraljevi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32109 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32110 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
300km ![]() Mislim da bi mi prisjelo toliko sjediti na sicu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32111 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
koji dan... nakon svih sranja dolazim navecer doma, a murija me vec ceka i odmah kupi u stanicu! sve do sad sam davao iskaz.. @Sile ne zna pljackas sto je prava stvar, decko srecom nema stila ![]() @Irvin glavno da si sredio frezu ![]() ![]() @Nik u subotu se prasi 56ica nizbrdo?! Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 18.04.2013. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Posto su dugi i topli dani, ja cu ovaj puta s Knezije potegnut do Dubrave bajkom, tamo zamijenit bicikle, presvuc se i pravac Vidovec. Tako da mozemo svi zajedno krenuti sa zapada, jer night je tu u susjedstvu, samo s druge strane Save. Vozit se podno Sljemena pa se penjat i spustat do Markusevca, pa opet penjat pa spustat i na koncu penjati nema smisla ![]() Kad krenuti jos se dogovorimo, ali ja ne bi kasnije od 9h s Knezije, jer se te istocne voznje uvijek nekako otegnu, pogotovo sto moram orezati brajdu oko kuce, a sto je vec trebalo biti odavno gotovo, tako da i nakon voznje imam neodgodivog posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32116 |
Registered User
|
Što se tiče subote, ja delam do 14h pa ako ima ne'ko za drugi krug ili kasniji start, bujrum. Ja bi mogo bit kod tunela okolo 14,30-14,45 h
![]() |
#32117 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Citiraj:
najvise me strah da necu imat snage radi nedostatka 22t dedawheela, jer sam u gorskom kotaru uspone kaj sam inace vozil moral gurat, doduse sad sam vec presel 1600km, ali pretezno ceste, s malo visinske razlike, sto mi nije problem, cak ni dulji konstatni usponi, ali oni kratki tehnicki di treba puno snage nejdu... u nekim pregovorima sam da prodam ovaj XX pogon i uzmem XTR 26/38 i na njega odmah 22t dedawheel i onda nema izvlacenja da se nemre spelat ![]() jedna od jucer, isli nakon posla po lokalnim bregima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32118 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32119 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32120 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#32121 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Izgleda da je lanac dao svoje. Vidim da ima ovako nešto na njemu. Kako skinuti da mijenjam sam jerbo mi se ne ostavljaju pare u nekvalitetnom servisu? http://www.bicikli-tessari.hr/photo/pw10_s.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#32123 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pritisneš powerlink bočno i guraš karike koje su njime spojene jednu prema drugoj, štiftovi će doći na proširenje rupe na powerlinku i samo lateralno razdvojiš lanac. Prvi put ćeš malo teže to napraviti jer nije baš intuitivno, ali nije uopće problem ![]() Znači stisneš powerlink, držiš ga lagano pritisnutim i guraš karike. Simple as that ![]()
![]() |
#32124 | |
Premium
|
Citiraj:
A vidi ga. Krasno. Hvala obojci! ![]() Gledam u to kao tele u šarena vrata, cijele ruke zamastio pa rekao idem radije pitati nego se patiti. EDIT: Jep lanac je dobio. Sad se vidi da je savinut. Pao mi jučer i savinuo se. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 19.04.2013. u 14:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32125 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Trebam pomoc! Canyon racing fs10 iz 2012 a nov, koliko to vrijedi? i vrijedi li? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32126 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Novi XTR za 2014 40g laksi od predhodnika po kocnici ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 19.04.2013. u 22:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32127 |
Registered User
|
Sljeme vas čeka, gore je eXtra. Pedaliro sam u majici bez rukava, zakuho par puta i napravijo sljedeću pogriješku: nosio 1 bidon i to soka, a ne vode, uf. Znači treba puuuuno vode, a može malko soka (barem meni). Ja ću, inshAllah, sa Il' Capitanom posle posla gore okolo 14,30h se nalazimo kod tunela, pa bujrum ako netko prespava jutarnje ganjanje ![]()
![]() |
#32128 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 20.04.2013. u 07:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32129 |
Premium
|
Pao je između pedale i rame i zaprešao se. Kako su to napravili ne znam, moram improvizirati nekakvi prsten da ne može više upasti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32130 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
|
|
Oglas
|
|