|
![]() |
#32042 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32043 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
. -Tour the Savski nasip- dvije "urbane" fotke s jutrošnje vožnje (da sam imao pravi fotić bile bi i bolje ![]() ![]() ![]() Irvine jarane, vidim da si free u petak?! broj1 i ja idemo ujutro na Sljeme. Polazak u 10h s Trga, ili 10.25h kod Dione. ![]() [legenda] A)Diona B)Tunel Plan je preko Lonjšćine Leustekom do Lugarnice! Spust po dogovoru, ali najvjerojatnije 18-20 (dario12 mi je u nedjelju nahvalio stazu. kaze: suha ko barut, i nikad bolja voznja ![]() U povratku još đir po Dotki. Svi su dobrodošli.. Bajrum! (što god to značilo?!) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32044 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
jaoooo, ej ovo me podsjetilo na Nikolu Nikića, ovo je nešto neobjašnjivo pa 'ko ima vremena, evo ovdje, ovo i sidu može da leči. Samo jedna crtica: Pao je i dobio potres mozga, doktor ga pregledo i reko da nemože da igra cca 6 mjeseci, a veli njegov trener "pa on nema mozga", i tako je bilo da se vratio u Želju (nogometna momčad iz Sarajeva) za cca 10 dana ![]() @ Night: u pet ujutro mi se javlja mehaničar za frezu, pa ako ga rešim po hitnom postupku, ja se pridružujem i baš mi se voza 18-20 da je oprobam NN, mere i Dotka, eXtra. Znači, ima bujruma ![]()
![]() |
#32045 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vjerojatno i ja dođem na Grmu u petak. Ajmo otić jedan vikend na jednu od ovih staza koje su ocjenjene 5icom, baš me zanima kak to izgleda http://www.medvednica.info/p/planinarske-staze.html
![]() |
#32046 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32047 | |
Registered User
|
Citiraj:
baš sam ja to isto postao malo prije prije na dropu: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=26&t=84374 ne znam jel tko vozio stazu 56 koju mi je BIKERZ preporučio? 5icom su još ocjenjene 32, 45, 51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32048 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Neki su vec otisli nedavno ![]() Spust sa Lipe-Rog je u planu, a 56ica takodjer, jedino je upitno da l' se da voziti, ako se neda, bicikl se da sigurno nositi ![]() Na istoku ima opakih staza, samo sto je ekipi "daleko". [edit] Night, 56ica ti je ono gdje sam stao i gledao da l' je to - to ili nije jer nema oznaka, uglavnom na onom krizanju gdje se ide lijevo na 25 i desno na 24 treba ici ravno uzbrdo u sumu. Razmisljam o tome za vikend, ali tek kad vidim kakva je zemlja pri vrhu. Odvozili smi lijevu i desnu varijantu spusta, sad su ostale 2 centralne (neobiljezene, + par varijanti skretanja koje treba istraziti, kad se tuda provozamo onda samo apsolvirali taj dio Medvednice i mozemo pospajati najzanimjivije dijelove). Ono sto Bikerz spominje mi smrdi na Mariju Snjeznu, bio sam tamo jedanput, i tak-tak. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 17.04.2013. u 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32050 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#32051 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 17.04.2013. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32052 |
Avocado
|
![]() |
#32053 |
Premium
|
@Destro Mozda bi i isao ovaj vikend, ali cu jos vidjet kad odradim danasnju voznju i vidim koliko je suho. Samo kaj ti je to lutrija, jer je voznja istrazivacka - iako sam ja sklon ponovno se popeti po makadamu do skretanja na stazu 24 i spustiti se - za gust. Kratka al' slatka (kaze Ghost da je duplo duza da bi mozda bila i najljepsa na Sljemenu - u svakom slucaju staza je bomboncek) @Night Ne mislim ja da je Marija S. 56ica, (jer znam da nije), ali mi se po opisu Bikerza cini da on prica o Mariji S. a ne 56ici - ali posto nisam jos bio na 56ici ne mogu biti ziher. Tak-tak znaci da me se spust prema Mariji S. nije bas dojmio, to je onak XCaski tip staze, nist posebno=dosadno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32054 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32055 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
LJUDI OPREZ KRENULI SU KREPLJI!! Zato se dobro pregledajte nakon voznje,sada nasao jednoga u pazusnoj jami, a jucer bio na Dotki! Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#32056 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ima li nekog sutra za vožnju, cca 9? neda mi se ići do Leusteka i tam to na istok, ali bi zato mogao na kustošijanski ako je netko za... spust po vašem izboru budući da staze prakitčki uopće ne poznam...
![]() |
#32057 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
http://db.tt/mFQnR1Ve |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32058 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#32059 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Fala na upozorenju. Chekirano i sve 5. Njih se bojim vise nego provalija kad sam na bajku ![]() ![]() Mitsuoka, Destro i ja odradili lepu voznjicu. Uspon dugim Markusevackim makadamom (ISPRAVAK: Kustosijanskim...slampava sam ![]() ![]() ![]() Kako se trudim pratiti decke sto vise mogu, tako sam odjurila za njima na jedan skok koji je bio malo prevelik za mene. No, ne znajuci kakav je, zaletila sam se momacki za deckima i odletila u zrak. Par stotinki sam vristala od srece jer sam se toliko odvojila, no kad sam skuzila da se i bajk odvaja od mene panika me uhvatila :P Na srecu, nekako sam se vratila na bajk i 5.10 sjele na pedale ko da sam ukopcana ![]() ![]() Nakon predivne i brze devetke, Destro nas je jos provozao okolnim putevima, kako bas ne bi isli cestom dolje, pa smo u jednom trenu Zvone i ja skoro u potoku zavrsili ![]() Sve u svemu, ocekivano lepa voznja. Sada se samo treba opustiti i na drugim stazama ![]() Hvala Mitsuoki i Destru na lijepoj voznji i druzenju. Zvone, dodi nam opet ali na duze vrijeme...ili cemo mi opet morat kod tebe ![]() Zadnje izmijenjeno od: Okruglica. 17.04.2013. u 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32060 |
Premium
|
I bas ste nasli covjeka napeljati na Markusevecki makadam, kaj ste ga htjeli kaznit za gostoprimstvo ![]() Danas smo Br. 1 i ja napravili uspon 18-icom. Odmah cu reci da je to pravi muski uspon, na kojem se otegnu jaja. Br. 1 je naravno znao pa se samo smjeskao. Ja sam saznao - posto mi je ovo prvi put da se tuda penjem. Najbolje od svega - sto ste vislje to je teze. U gornjoj trecini ima kratkih strmopecarskih nagiba u serpentinama koliko hocete, kratki su, al su teski, i vozi se stalno lijevo desno, gore, (i sto je najgore) - dolje. Na Puntijarki odbor za docek: Adax, Sile, Lovro, Jakesevic, darko_podsused i jos jedan decko na specu kojeg ne poznajem. 8 divljaka pravac 18-20, staza super suha, spust super brz bez previse zastajkivanja, ostatak ekipe na Dotku, ja brzo doma i nazad na posao da dovrsim neke stvara. Odlicna voznja danas, 18ica je puno ljepsa na usponu jer se ide polako i vide se detalji staze (ciklame u punom cvatu, i ima ih kao u prici). Dvije prigodne: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32061 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da, super je bilo danas. Ja sam kasnio, i negdje kod adolfovca skužio da mi je kurbla skoro pa otpala. Onda je Sile intervenirao (tnx). Gore se popeli bez problema, sve vozljivo bez poteškoća. Spust po 18-20 + Dotka, jako me veseli šta sam pratio Sileta na 18ici i dobrom dijelu 20ke, znači da fulka i geometrija ipak nešto znače ![]()
![]() |
#32062 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
E Nik, Kustosijanski je makadam, no ne umanjuje cinjenicu da je dug ![]() Bas mi je drago cut da je 18-20 u odlicnom stanju. Zadnje izmijenjeno od: Okruglica. 17.04.2013. u 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32063 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Je, bio je spust odličan danas. Nije mi se svidio zadnji dio 20tke, dosta je drndav, a za ostalo krivim čelostonku iza. Sve u svemu izuzetno sam sretan što sam zgibao s posla ranije, turistički uspon, fora spust, i nekoliko pivica putem doma taman za prelomit tjedan. Spavat ću ko beba
![]() |
#32064 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32065 |
Registered User
|
super! drago mi je da se manje vise svi voze ![]() Znaci na Dotki zasvinjenje ne gine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32066 |
Avocado
|
Idem do zmije u petak, već sam zaboravio. Trebam par stvari na bajku već neko vrijeme riješiti, a nikak da se zaletim, pa eto moj bed, zaboravio sam ![]() Drugi put ![]() A tak me vuče ta grma nakon što sam se razbio ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 18.04.2013. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32068 |
Premium
|
Kaj se bunis, zemlja je super za stihanje, kao i za kicmu ![]() Da, da, malo sam se zeznuo, ali poanta je ista jer je i ovaj istocni dug i dosadan, nikako se popeti po njemu - tu samo neprijatelje vodim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32069 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#32070 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
odmor od cega, tih 15 kvadrata? meni trubis da imas vrt 10x10, a kad ono KIFLA! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|