|
![]() |
#31111 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
-10°?? Screw you Sljeme, i'm off to Grma ![]()
![]() |
#31112 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Dajte koju fotku sa eskimima ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31113 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kak je moj bajk u dijelovima, nema kotače, nema shock : (((( malo lurkam po jubitou i gledam filmeke i eto našao sam jedan kaj sam dugo tražio.... Video radi kojeg je počela sva ova trakavica sa bajkovima i zbog kojeg sam sve to zavolio... Lejdis end đentlmens...... Fabien Barel!!!!! (u doba kad je još marzocchi radio najbolje vilje i kad su se vozile ružne kone... Svi su vozili stinkije jer ih je Fabien vozio, a Fabien je faca ![]() http://www.youtube.com/watch?v=J-6cBRfumY8
![]() |
#31115 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#31118 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#31120 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Na Sljemenu danas ludnica... ![]() Sveukupno 7 sati na bajku.. ![]() ![]() ![]() Mirta, broj1, Tomiotok, Danijel, Destro, Nik i ja! Bilo je svega.. leda, snijega, smrzavanja, ozeblih nogu, grijanja, klopanja, cuganja, sunca, driftanja, padanja na glavačke, proklizavanja, pa opet padanja po snijegu, guranja kroz snijeg, propadanja do koljena u snijeg, držanja ravnoteže (pokušaja) po snijegu, i na kraju blato, blato i blato na kvadrat.. blata preko glave, svi smo bili ko pajceki ![]() Opširni foto izvještaj cim uhvatim vremena. fenomenalno.. Super smo iskoristili zadnji snijeg ove sezone ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31121 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Kustošijanski makadam po snijegom i ledom (prva tri km ok, kasnije klizalište). Devetka sasvim ok (čit. vožljivo blato). Zanimljivo iskustvo! :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31122 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Uuu jesmo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31124 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Evo par brzinskih isječaka. ![]() Ostatak, ziher ne prije sutra navečer-- i to ako.. Ajmo: Gužva u šesnestercu.. (Destro napravio zastoj lomljavom po dobokom snijegu) ![]() ![]() After, (blatni NIk) ![]() Također "nečista" Mirta(Okruglica) ![]() Danijel (The Car) ![]() ![]() Tomiotok (Cold Man in black) ![]() ![]() Broj1 (borba po Leusteku) ![]() Mirta, uzbrdo skoro najbrzi,, a nizbrdo po snijegu sam imao 3 velika problema. 1) nisam spuštao sic stangu pa je to malo skakljivo i tesko je drzati ravnotezu kad te snijeg ljulja lijevo desno.. 2) spd,, nakon 5 min nije više bilo šanse da se ukopcam,, na šuzama se nakupio led + snijeg, takoder i na pedalama.. (klizao sam na batrljcima) ![]() 3) čičak od šuza zbog silnog snijega nije uopce drzao, tako da sam par puta zavrsio bos na snijegu. ![]() Uglavnom po snijegu ne ide sa spd-om i dignutim sicem baš najbolje. ![]() btw. Pazi sad kad mi Jelc opet skine post! ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 18.03.2013. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31125 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ehehehe, ovoj prvoj fotki je prethodilo takvo ludo prevrtanje na nos da sam ušmrkao malo bijelog kolko sam se smijao ![]() Ma cijeli spust je bio odličan, a znate mene kad se smijem i derem kad mi je zabavno ![]()
![]() |
#31126 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31128 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Covjece izgledam kao da pljackam kladionice u svemu crnom! Destrov pad snimljen, ja sam okinio na kamenju na dnu 20ke, prvo proso, u drugom kamenju zapiknuo se kotacem u neki kamen, i preko bajka-hvala Bogu u duboki snijeg! Odmah se odvalio smijat, a Mirta (hvala na zabrinutosti)-jesi dobro, jesi se natukao! Smijao sam se vec u letu kad sam skuzio sta se desava! Pozdrav, pipl must trust us |
![]() |
![]() |
![]() |
#31129 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Night_rider, ko ti kriv kad se spustas sa dignutim sicom, bedak ![]() A bas sam si mislio kako ce netko danas letit cim sam doso na grmu i vidio kako potoci teku ![]()
![]() |
#31130 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Bas je bilo dobro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31131 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nemate pojma koji je smijeh danas odjekivao sumom, zabava na najjace, a ja bedak nisam ponio kameru. Meni nije jasno kako sam duplo blatniji od ostalih. Gore nije bilo nesto specijalno hladno, -4°C u podne, super suncano vrijeme, idilican snjezni ambijent i skijaca na bajkovima - di ces bolje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31136 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
pedale, tenisice...
U fazi sam kupnji novih flat pedala. Trenutno imam VP-59 i nisam zadovoljan sa istima. Premalo pinova i tenisica pocesto zna bjezati sa njih. Zanimala bi me vasa preporuka za low profile flat pedale sa zadovoljavajucim brojem i duzinom pinova. Tezina da bude oko +-350 grama. Takodjer sam u fazi kupnji five ten freerider tenisica, al je zeznuto kupovati na blef dok se prije ne probaju. Nosim npr. nike tenisice 42, ali neznam dal se uopce mozes ravnati i kod five tena sa istim brojem. Dal' ih netko ima ili da je probavao pa da mi olaksa muke? ![]() Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31137 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bili smo u Rijeci, tj iznad Rijeke. U petak oko podne kad klasično krene priča gdje i kad za vikend, ustanovili smo da nam se ne ide na Sljeme zbog snijega, pa smo htjeli na Učku, koja je isto zatrpana zapusima snijega, i oko 3 poziv da dođemo do Rijeke i da će nas dečki iz Team Rodeo provest okolo po lijepim stazama. I iskazali su se. 35 kondicijski i tehnički najzahtjevnijih kilometara koje sam ikad vozio. Teren divan, pogledi super, vrijeme ledeno ali bez oblačka. Krknuli ćevape i otišli doma. Bit će par slika i neki kraći report kad se srede dojmovi. Ja nemam nikakve slike jer mi je mob bijesno govno.
![]() |
#31138 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
niste bili samo iznad rijeke, nego i na grobniku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31139 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mali offtopić pošto ovdje ima fotografa, koji borave često u šumi, mislim da je ok mjesto za pitanje: Treba mi kvalitetna fotografija - bukve ![]() ![]() na kraju ni p od pitanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31140 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@Violent - jesi proba Wellgo MG-1? Meni su super i dobro drže, ali nisu low profile (iako to ne bi trebalo biti uopće bitno), dosta su lagane, pogotovo ako uzmeš osovinu od titana. Cijena na ebayu ti je oko 200-250kn, za te pare mislim da nema ništa bolje. Neki se kunu u Saint ali one su dosta skuplje i teže. Te VP-59 su mene razočarale, ima mi ih prijatelj i puno slabije držu od MG-1.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|