|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zakaj bezveze? Kažu neki da je to isto...a meni se cini da nije...i bas me briga koliko je jaca. Zanimalo me dal moze vozit sve igre koje sam naveo. Neki su rekli da moze, neki da ne moze, neki da mi je proc kocnica. . .pa sam isao kopat i nasao ovo. I nije 50% skuplja nego 30% I nije 50% bolja...nego je 50% bolja samo u Oblivionu...tak bar izgleda prema testovima. Mada su neki testovi pokazali da Oblivion ne voli SLI ni Cross fire, al ipak mu je drazi CF. No to mi je nebitno za Oblivion jer ga 8800GTS vjerojatno moze voziti sama. Iznenadio me The Witcher. Obožava multi GPU sisteme. Cini mi se da mi je najpametnije kupiti 8800GTS512, odigrati nekoliko igara koje na njoj dobro idu i onda, kad padnu cijene kupiti još jednu za SLI pa će i Coprnjac lijepo kliziti. Ne mogu racunati s CF jer imam SLI ploču ![]() Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#274 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Bok, evo nabavil sam 3870, i imam def. hladnjak i u GPU-z mi pokaziva Fan SPEED 3%-temp 45°c, jel to istina da se vrti samo na 3% ili GPU-z sere...a u loudu zna doći i do 70c |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa jel se jace cuje grafa kad igras neku igru ili ne?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | ||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pozdrav -->
![]() Hi!
Eto je:
Pozdrav ![]() |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
ja sam uz asus 3870 dobio drivere (koji nisu bili bas nesto) i par tool-ova programa... jedan od njih je ASUS Smartdoctor u kojem kad sam instaliro je po "difoltu" stavljno na 30% fiksna brzina ventilatora, pa sam ja stavio na AUTO mode... sad neznam mozda tebi isto ne radi na auto malo sam se igro i postavio brzinu na 100% cuje se ko lokomotiva ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Why so serious
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kupujem sutra 3870 i namjerava sam uzet od sapphire-a ali ih nigdi nema i ko zna kad ce doc. Imam za sada sljedece opcije: uzet od asusa ali je pre skupa cca 1800kn, od gigabyte-a cca 1550kn i od peak-a 1379kn. Naj radje bi uzea ovu od Gigabyte-a ali ne znam zasto je gddr3 kad su sve ostale gddr4?????? I moze li mi ko rec sta je sa ovom Peak-ovom, dali to sta vridi jer ako je ista stvar onda bi uzea nju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...xl0Q0rosbNJI5h to je web sapphire uvoznika za HR, pa ako je nema nigdje za kupit, onda tu mozes vidjet kad ce doci slijedeca posiljka.
![]() |
![]() |
#287 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..po meni peak je odlicna kupovina zato jer je jeftinija,manjih dimenzija,ima tihi kvalitetni hladnjak i all solid kondezatore...nemres pogrijesiti s kupovinom nikako...a i dobijes garanciju jelte ![]()
![]() |
#288 |
Premium
|
Ja bi volio znati ono sto je i tema subjecta. Koja je razlika izmedju Sapphire 3870 sa plavim PCBom i single-slot coolerom i crvene referentne Sapphire 3870? Vjerujem da je cooler bucniji, ali koja je razlika u mem. cipovima i GPU? Da li se i plava moze clockat kao crvena pod uvjetom da promjenim cooler? Molio bi sto hitnije odgovore jer je doticna sutra na akciji u Linksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#291 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
ok, to su cijene na malo al opet dosta su skuplje neg drugi? Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Inquisitor DeathWatch
|
Citiraj:
Ista stvar ti je sa Msan-om koji uvozi valjda 70% informaticke opreme na HR trziste. Pa su sve stvari skuplje kod njih nego kod ostalih.
![]() |
![]() |
#293 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
Bas sam ih nazva pa mi nisu rekli za sutrasnju akciju, koji likovi!!!!! Tili su bice danas zaradit 200kn vise. Ic cu sutra pa ako budu imali uzet cu bez obzira jeli crvena ili ona plava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Imao sam 2 gigabyte (GF 6 i 7) kartice do sada i obje su bile odlične, al ibih ti preporučio da uzmeš onu koja ima više garancije. Ako baš obje imaju istu....i ja bih vjerojatno išao na gigabyte. Jest skuplja, ali možda dobiješ kakvu originalnu igru s njom, za razliku od Peak-a.
![]() |
#299 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium