|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Prebacivanje OS-a sa jedne particije na drugu
Help please ![]() instaliranjem modificiranih windowsa XP doslo je do problema i zbog mutavog i nesvakidašnjeg installera, OS je završio na neželjenoj particiji (D: ) ![]() htio sam ga staviti na formatirani C: e sad, dali je moguče, da prebacim OS na C: bez ponovne instalacije? mislim da to nije tek tako move ili copy/paste, pošto se sistemski fileovi prebacuju, pa bi molio vašu pomoć u otklanjanju tog problema ![]()
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Teško...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Obje instalacije normalno rade, treba samo editirati boot.ini i nema problema
.........."640K ought to be enough for anybody"......... Lenovo ThinkPad X260: i5-6300U / 16 GB DDR4 / 500 GB Samsung EVO 850 / 12,5'' 1366x768 IPS / Windows 10 Pro ThinkPad Pro Dock: 24'' BenQ BL2420PT 2560x1440 IPS / daskeyboard prime13 / Logitech RX1000 / Harman Kardon Soundsticks II Pošteni, dobri i odgovorni trgovci: 1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
|
Hmm sa primarne prve particije na primarnu prvu na drugom disku je jedno, a drugo je prebacivanje sa "d:" (koja je vjerojatno extended) na c: na kojoj se (uzgred rečeno) vjerojatno nalzi i ntldr i boot.ini, mismim nije to nemoguće presložit, ali za nekoga ko mora pitati oko toga jednostavnije mu je da napravi reinstall kamo treba i gotooo, kraće, brže i bezbolnije rječenje nego kopiranje imagea simo tamo i bootanje sa recovery conzolama i roštanje po sistemu... ![]()
![]() |
#6 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
hvala yedwy, zbrisao sam windowse sa te krive particije ![]() prvo sam instalirao originalne XP (na c: ) pa ušao preko njih, sa D: diska izbrisao sve sto ima veze sa onim windowsima sto su završili na njemu, i ponovo, preko origigi XPa instalirao te modificirane XP (Vortex VIsta XP ![]() sad radi OK
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
|
Rekoh ti da je to najlakše rješenje, čopiš pifkana nafilaš mp3 player i zavališ se dok kanta radi svoje... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|