|
![]() |
#12152 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Onda odi na kebab s bugicom ako onces nekaj ljuto..a ako oces nekaj fakat ljuto reci boljoj polovici da si bio s drugom na kebabu ![]() i buljo ako sam ja skužio jelca...pomfi i? i onda još nekaj uz to? ili sam ja zabrijao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12153 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
lol ![]() Svejedno bi ja nekaj ljuteg na žderama ![]() Al sad ozbiljno, jel se to može predložit baki jer sam siguran da ne bi bio jedini koji bi jeo ljuto... uvijek paprim ali to nije dovoljno. ![]() E da sad sam i ja pročitao, pomfri i zapečeni grah. ![]()
![]() |
#12155 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda bi ja bio ljut ![]() Između 2 vatre... ![]() ![]() E moglo bi to, ili ako ima one ljute papričice, koja je kao neki umak, jednom sam to jeo, nema nikakav čudan okus kao tabasco i jakooo je ljuto. ![]()
![]() |
#12157 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E jebiga Buljiću...ti bi nekaj ljuto a ne znaš kaj? ![]() Bude ti AMD-jac donio malo njihove domaće tropice...kad to popiješ više nikada nećeš biti isti ![]() Matori admin i ja smo maznuli danas po zagrebački, VGA ima kramp od auta pa nije stigo na vrijeme...ko mu je kriv...
![]() |
#12158 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Inače, kaj nije zapečeni grah ljut ?
![]() |
![]() |
#12159 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ljudiii moji, da vi znate kako je ovo dobrooo....jedva disem ![]() http://img.w3dizajn.net/images/P4090064ne5e.jpg http://img.w3dizajn.net/images/P4090065ioun.jpg Made by moja zena ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.04.2008. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12160 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12161 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A i ja bih došla al ovaj put Žderati, al ne znam kad počinje jedenje, i ne znam kad ću izać iz labosa, dal u 15h, ili u pol 6, a ak dođem i 15 minuta kasnije, znam da sam štanga za neki fini krmić :S Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 09.04.2008. u 20:46. Razlog: a žene |
![]() |
![]() |
![]() |
#12163 |
PizzoZder
|
Pa valjda ce se Alfa-muzjak Vuco pobrinuti za tebe. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12164 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja ove Ždere postim, na klopu sigurno ne dolazim, a na cugu ako stignem. No, bar sam se danas fino naklopao - zagrebački kod bake. Da Nino, Jelc i ja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12165 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Je, je...to si prošel sa ženinim Yarisom pa se sad špinčiš...ajd reci koliko puta si moral platit za svoj kramp? ![]()
![]() |
#12166 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jao kako cu vam sve pojest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12167 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12168 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#12171 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12173 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12174 |
JDM
|
Da probudio se, kupio los auto za puno novaca i sad ce popljuvat sve nase aute, prvo adminovu alfu, onda tvoju škodu, pa rakovu mazdu, killerovu mazdu, mog citroena i maherove tenesice. Jelca nebude jer to ima iztetovirano izmedju lopatica pa nesmije ![]() ![]() kak god okrenes gotovi smo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12175 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Autor lista za pijančevanje i žderanje Jelc Fleks Hamm Costa MAHER ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesoni alengrosevic vga killer aka OC noob Vuco Odpadam. Gamad me prebacila u popodnevnu smjenu. ![]()
![]() |
#12176 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12177 | |