|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
VPU recover!
Dosta cesto mi u nekim igricama dolazi ovaj VPU recover... komp se zasteka na 5 sec, dobijem poruku da posaljem ati-u pa da mi oni kazu u cem je problem(poslao sam 2. puta ali nisam dobio odgovor) to mi se dogada u UT2004, NFSU, Simcity 4(ovo stvarno ne kuzim...) Ako ugasim vpu recover brijem da ce mi biti isto osim sto ce mi se komp zastekat i onda cu ga morati restartat. Korstim omega 4.3 drivere... isto mi se dogadalo i sa 3.7,3.9,4.2... temp: idle: ~45C u igrama: do 53/4C... Hvala grafa je u sigu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Znam meni e je isto to događalo probaj instalirat novi DirectX pokušaj sa caliyst driverima!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj spustiti frekvencije na default.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
...
ma bio sam vec prije... I artifakti mi se vide u NFSU na kojoj god frekvenciji bila grafa... SAMO SE VIDE U NFSU!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
...
Evo bio sam stavio grafu sa rad linkerom na 250/250, pokrenem NFSU a ono aretifiakti i u menu-iju... kad sam stavio natrag na 275/275 vise ih nije bilo u meniju... Cijeli komp sam stavio na default(proc na 11x166, memoriju na default timenge...) ali svejedno mi dode vpu recover(a kad ga iskljucim komp se samo zasteka i vise ne odsteka...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Do takta grafe ti nije ziher. Da li ti se pregrijava neznam, stavio si neki drugi vent. Najvjerovatnije ti se je nabralo smeća od raznih verzija drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
...
Citiraj:
odmah nakon 2 min itd.. tako da se ne stigne pregirjat... u ventu nije problem sigurno jer sam probao stavit onaj stari natrag i ista stvar.. Formatirao sam disk nedavno... isto je |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|