|
![]() |
#12091 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#12093 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A trebal bi sutra odgmiljit do bake pa javim...
![]() |
#12094 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Prijavljujem se na žderonje a vrijeme jer sam pravovremeno obavješten o događanjima, a ne kao prošli puta. Jelc, nemoj neke kerefeke. On juha od gljiva (da poludimo) i standardna platica. Piletinu slobodno izbaciš. Još bi i perije mogao dobiti.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 07.04.2008. u 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12097 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Eo sam da vidite kako je zavrsila jedna radna subota, puno znoja je bilo... al vrijedilo je ovo x2(2 porcije su bile, jedna je bila jos na zaru : ) ![]() Samo sam ZDERONJAMA htio dat malo inspiracije !!!
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 07.04.2008. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12098 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://files.myopera.com/Amdejac/alb...28Large%29.jpg Vukovarskom voze tramvaji 3,5,13. Samo pitaj ak trebas detaljnije upute. Mozda se i ja zaletim... Budem se potrudio javiti sutra jel jedem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12101 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas smozhdio kebab iz one kebabdzinice u Marticevoj... PREJEBEN!
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12102 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lista za Žderonje Jelc Daddy Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara RAK Wolverine
![]() |
#12103 |
Super Moderators
|
Svi su više manje tu...osim Pinsle i Mentala koji su se obahatili od kad su počeli šefovat ![]() Sisa mora u petak gledat sa dragom farmu, Vuco još cvika od Ivančice ![]()
![]() |
#12104 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pederu ![]() I fear no one. Ovaj vikend sam čak i bio u Sesvetama, tesao svoje tijelo za bitku protiv Ivančice u Fitness centru Apolon ![]() ![]() Upravo sam maznuo domaći mlinac (baka napravila; nije nimalo sličan onom kupovnom šitu, već je fino mekani, gipki ![]() ![]() Baka napravila 43 mlinca jučer, dala nama 35 komada, sad ih je ostalo još 7 ![]()
![]() |
#12105 |
Super Moderators
|
Vuco-pico. Nabijem te ![]() Budi muško i navrati, kad je već Sisu frka...
![]() |
#12107 |
Super Moderators
|
![]() |
#12108 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Našla sam čokoladicu u menzi koja mi je nejnejnej; zove se "For big people" woohoo! Jedem mortadelu, kruv, jogurt, pa bananu, pa tunu i dve šnite kruva, pa dva reda čokolade za kuhanje ![]() Mali da sam još uvijek na Trešnjevci, raidala bih ti kuću za onih 7 mlinaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12109 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12110 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mah, to ona meni odmilja, iako neće priznati, drag sam joj. ![]() Ribica, samo za tebe ![]() Za ostale, sklopljen mlinac i nutela unutra ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.04.2008. u 01:58. Razlog: Sad dela i video :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12111 |
Super Moderators
|
Bem ti...i video je pao ![]()
![]() |
#12117 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj je na kraju za klopanje da se konacno odlucim dal da dolazim il ne?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12118 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Da, da. To je taj vafl; ima ga i na Horvatovcu u menzi, tam se hranim. For big people ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12120 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|