|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Eto, igram UT2004 i jednostavno ne vjerujem koliko miš trza. Dakle, što, krećem se naprijed, pomaknem miša i jedno pol sekunde-sekundu nema nikakve promjene smjera pogleda, uredno se krećem kao da nisam pomaknuo miš i paf! odjednom se nađem kako gledam u drugom smjeru... Ma koji mu je kua?!:confused: ![]() PS. Nema veze da li je uključen mouse smmothing i reduce lag, isto trza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Logitech MX500 ako se ne varam? Koji driveri? Si probao skinuti i ostaviti ove regular od windoza? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Yup, ovaj iz siga. Što se tiče drivera, stavljeni su obični Windows driveri. Sa MouseWareom sam imao problem u Freedom Fightersima i otada koristim generičke drivere. Imaš soluciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
A nisam ni vidio u sigu... Mene je jebao u 2k3, zbog logijevih drivera. Nisam mogao mjenjati oružje na kotačić, dok nisam deinstalirao drivere. Nemam pojma, probaj staviti drivere od Logitecha. Ja imam ove zadnje i rade OK (nisam još stigao do UT2004 tak da ti ne znam reći za jega). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Izgleda da je bio zez u omega driverima, maknuo sam ih i stavio Catalyste 4.2 i sada fino radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ali nisam stavljao drivere za MX500. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2004
|
Nevezano za tvoje pitanje, koja ti je temp. proca i sistema. Zanima me baš ta tvoja kombinacija za hlađenje mojeg proca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Proc mi radi na oko 40 stupnjeva u idleu (ploča mi laže da sad radi na 32 stupnja nakon sat vremena surfanja), nakon dva sata Primea popne se na 46 stupnjeva (probao sam na 11x200 na 1.7V i proc mi je radio na 43/48 stupnjeva), sistem mi skoro nikad ne prelazi 30 stupnjeva (sad je 28). Inače, upaljen je samo vent na blowholeu, procu, na grafi tek toliko da se vrti i jedan Papst da usisava zrak ispred. Dva Papsta za ispuhivanje iza nisu upaljeni jer sam čisto zadovoljan temperaturama. Jedino mislim zamijeniti vent na grafi 12 cm sa potenciometrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
ja san igrao samo demo i je li se isplati kupovati cila igra ajmo prijedlozi ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Kod mene kombinacija Omega 4.3 + MX500 radi bez problema. Btw, Onslaught ruLeZ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|