|
![]() |
#31 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Daj poslikaj GPU sa strana pa ćemo ti moć sa sigurnošću reći. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Kaj ti nije jasno, kakvo dodatno napajanje za GPU? Pa ako kartica zahtjeva dodatno napajanje bilo preko molexa, 6pina ili kako već naravno da ćeš ga uštekat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
![]() ![]() ea u vezi slikanja gpua, sve je s njim u redu, nikakvih posljedica nema, a btw jos ima garanciju...a dal ako je otislo, bi bilo nekih tragova po grafi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobronamjeran savjet za ubuduće - daj nekome tko zna da ti složi komp jer ako nastaviš ovako, lokalnu prodvaonicu informatike ćeš baciti na koljena raznim realizacijama garancije komponenti. A što se tiče mog zadnjeg posta, netko je ovih dana stavio pcie grafu u agp utor pa se žalio ovdje da mu ne radi. Činilo mi se da si baš ti u pitanju. Ako sam pogriješio, moja isprika.
![]() |
#36 |
Premium
|
ok coconut.. nema problema..sad cu za ubuduce znati u vezi slaganja...i ajmo uzet glupi primjer al dali je moguce da je i otisao npr procesor ili neki drugi hardware ? i btw nisam ja napravio to s grafama xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
@pcgameanalyzer, sada nemoj napravit jos jednu gresku pa kupit "agp" plocu. Imas priliku za prijec na pci-e plocu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() ![]() ![]() Teoretski i u plamenu skup s tvojom kućom, sreća za tako nešto je ipak mala šansa s kompovima... ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Na što na PCI-e ploču ili na MS 550W? U oba slučaja da išla bi i 8800GT, a kamoli ne 2600xt ali to ne znači da je pametno skupu opremu kačit na MS napajanje... ![]() Ukratko - nestručno rukovanje korisnika je koštalo ploču glave, s tvojim sistemom spajanja dobro si prošao da nije koštalo tebe glave... ![]() Drugi put se prvo informiraj kaj se kamo i kako spaja inače češ biti najomiljeniji user s ove strane oceana, znaš postoje useri koje po dućanima niko ne ferma više iako imaju garanciju, baš zato jer postanu slavni... ![]() Inače ovo tvoje je monumentalno, IMHO jedino te šiša onaj koji je skužio da mu ploča nema rupe za montiranje Zalmana 7000B pa je odlučio uzet bušilicu i prepravit ploču da bude kompatibilna - drito kroz CPU vodove na PCBu naravno... ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo je najimpresivniji brain fart u dugo vremena ![]() Stvarno ne kuzim kako ljudi idu nasumce spajati stvari, pa cemu kvragu sluze upute? Ili je tako tesko nekoga pitati prije nego se nesto spali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a pogotovo kako im na pamet padne spojiti nesto za cega je iz aviona vidljivo da nije napravljeno da se medjusobno spaja...ono, 11 pinski konektor na ploci s 4 pinskim floppy napajanjem. no ipak ovo nije najveca glupost koju sam ikada vidio, treba koja nije skuzila da se vga kabel skida tako da se odvrnu ona dva sarafa nego je monitor na servis dovukla zajedno s VGA konektorom integrirane grafe izcupanim s maticne ploce na kabelu....e to je bilo strasno za dozivjeti ![]() jos kad je pitala jel ima garanciju na plocu........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Gle, samo kaj si trebal je uštekat 1650 u AGP slot, zatim spojit dodatno napajanje u grafčku, i da, nema 6pinski konektor nego od 3, malo sam googl-o pa sam primjetil da nema 6pina! I to je to, nema ubiti drugog kabla koji ide u grafičku, a da ne upotrjebiš silu! A ti si ovaj kabel od floppy-a spojio na USB, jelda? A grafička ostala bez struje! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|