|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Problem s rezolucijom.
Pozz evo imam problem s rezolucijom već duže vrijeme imam grafićku ati x1650gt i znači inaće držim rezu na 1152x864 i svaki put kad ponovo upalim komp on meni vrati na 800x600 probao sam mjenjati windowse isti vrag al nije samo na ovog grafi se događalo nego i 2 prije nje isto tako jednostano kao da nezapamti da sam stavio veću rezu refresh rate mi je 85hz a inače na starom kompu je uvijek bilo 60hz sad neznam probao sam s driverima 8.3, 7.3, 6.9 svaki mi isto radi.Može pomoć?
![]() |
#2 |
Premium
|
Pa zar nitko na ovom "pc expert" forumu neželi pomoći ili ubiti niste experti i nemate pojma?i nemojte mi opet brisati post nije u redu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tako nećeš doći do odgovora, strpi se i čekaj. Osim toga, nisi rekao sve što bi trebao - koji monitor i komp si imao prije, koji monitor imaš sad, kako je povezan, a o pismenosti i interpunkciji da ne govorim... EDIT: Post sam ti obrisao ja jer ovo nije Tržnica pa da "bumpaš" temu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
da je nije sp3 u pitanju evo gore navedeni monitor je počeo crkavati danas skroz se zatamnio jedva sam napravio da radi kak treba i sad mi treperi slika jako sve mutno moram izgleda drugi uzeti
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Možda je problem u VGA kablu, a i za bolji refresh rate trebao bi instalirati drivere od monitora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
probaj alat reforce. vjerovatno ce ti on pomoci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|