|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem kod instalacije XP-a
Ovako, krenuo san sa instalacijom novog (friskog) xp-a preko starog, naravno sa formatom.... Medjutim javlja mi problem kod setupa od xp-a nakon sta mi odvrti osnovne drivere i dodje na onaj izbornik di trebam odabrat novu instalaciju, popravak postojecih ili izlazak. Ja odaberem novu instalaciju i poslije toga mi izbaci da mi hard nije ukljucen i da moram pritisnut F3 za reboot. HDD je ukljucen i vidi se u BIOS-u, radi bez problema sa starim xp-om koji se bez problema podize. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fale ti SATA driveri za hard.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pretpostavljam da se ne sjećaš, ali vjerojatno si kad si instalirao prve vindoze u toku instalacije stisnuo F6 i ubacio disketu sa driverima. Rješenje je skinuti SATA driver sa stranice od ploče (sigurno ti se nalazi i na cd-u koji dolazi s pločom) i otpakirat ga na floppy. A onda ono F6....
![]() |
#5 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bome je.... U opcijama je sata drive bio postavljen ko RAID, maka to i sad sve radi.... Hvala puno!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|